Козметичен уред 4в1 модел B-8803 – Ултразвук, Мезотерапия, Био лифтинг, RF

Козметичен уред 4в1 модел B-8803 – Ултразвук, Мезотерапия, Био лифтинг, RF

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001697
  • Код на продукта: B-8803
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в четвъртък.
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 1839.00лв.
  • 1379.25лв.
  • Без данък: 1379.25лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
180.84 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред 4в1 модел B-8803 – Ултразвук, Мезотерапия, Био  лифтинг , RF

 

Практичен козметичен уред, предлагащ четири функции, съчетани в един компактен и удобен за употреба дизайн. Уредът е оборудван с дигитален дисплей, благодарение на който лесно може да превключвате функциите и да задавате нужните настройки за всяка от тях.

В комплекта са включени 5 накрайника, нужни за процедурите.

 

Функции:

*Ултразвук  - процедурата се извършва посредством един от двата ултразвукови накрайника (за лице или тяло). При третиране накрайниците генерират високочестотни ултразвукови вибрации, които преодоляват защитните бариери на кожата и проникват в дълбочина. В подкожния слой, те оказват стимулиращ микромасаж  на тъканта и генерират термичен ефект, който ускорява кръвообращението и метаболизма на клетката, стимулира синтеза на колаген  и активизира регенериращите функции на кожата. Действието на ултразвуковите вибрации повишава  пропускливостта на кожата и позволява по-ефикасното инфилтриране на лечебни и козметични разтвори с различно предназначение. Благодарение на това действие, процедурата се нарежда сред най-ефективните методи за лечение на различни кожни заболявания.

*Био  Лифтинг  – При процедурата се използва микроелектрически  импулс  с ниски нива, който прониквайки дълбоко в кожата, взаимодейства с естествения био  електрически заряд н организма. Това взаимодействие води до редица процеси, благоприятстващи регенерацията на клетките  кожата. Засилва се метаболизмът, кръвообращението, и циркулацията на лимфата. Клетките се насищат с пресен кислород и хранителни вещества. Стимулира се синтеза на нов колаген. В резултат на всичко това се подобрява цялостното здраве на кожата. Еластичността е подобрена, кожата се стяга и повдига.

*Мезотерапия  – ефикасен метод за лечение на кожни заболявания, подмладяване, подхранване и подобряване на хидратацията , дълбока инфилтрация на лечебни и козметични разтвори.  

*RF – процедурите с RF са изключително  ефикасни за стягане и подмладяване  на кожата. Радиочестотните  вълни имат дълбоко действие, което ускорява синтеза на нов колаген, засилва метаболизма и подобрява кръвообращението. В резултат на това, кожата възвръща своята еластичност и здравина.

 

Комплектът включва 5 накрайника:

-2 накрайника за Ултразвук: лице и тяло

-1 Накрайник за Мезотерапия 

-1 Накрайник за Био  лифтинг 

-1 Накрайник за RF 

 

Произведено в Китай.

 

Коментари (1)

Добави ревю

    
 

Captcha