Elight лазер (IPL+RF) + SHR - Фотоепилация и Подмладяване MB600C

Elight лазер (IPL+RF) + SHR - Фотоепилация и Подмладяване MB600C

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Професионален козметичен лазер Elight (IPL+RF) + SHR - Фотоепилация и Подмладяване MB600C

Elight лазер (IPL+RF) + SHR - Фотоепилация и Подмладяване MB600C е модерен и ефикасен уред, който съчетава едни от най-резултатните технологии в сферата на подмладяването и обезкосмяването. Комбинацията от IPL + RF  + SHR дава ненадминати резултати в премахването на нежеланото окосмяване и регенирирането на кожата. 

Професионален козметичен уред, използващ едни от най-модерните лазерни технологии Elight (IPL+RF) и SHR, за да предложи многоаспектно и ефикасно действие в следните насоки:

*Трайно и ефективно премахване на нежеланото окосмяване + функция за „Супер Обезкосмяване“

*Подмладяване на кожата + функция за „Супер Подмладяване“

*Премахване на лунички

* Третиране на акне 

* Третиране на несъвършенства, зачервявания, капилярна кожа 


ELight технологията включва действието на биполярна радиочестотна енергия (RF) и интензивна пулсираща светлина (IPL). Двете терапии могат да се прилагат в комбинация или поотделно, като в общ план и работят за подмладяване на кожата, подобряване на нейното здраве и еластичност и премахване на несъвършенствата.

SHR е високорезултатна и ефикасна технология за трайно премахване на окосмяването. При нея ключова роля играе меланинът. Посредством него енергията от лазера прониква в космения фоликул, където се трансформира в топлинна. При продължително подлагане на действието на топлинната енергия, космения фоликул се уврежда и косъмът е умъртвен. За разлика от останалите лазерни методи за обезкосмяване, при SHR процесът на нагряване е по-бавен и периодът за действие е по-дълъг, тъй като се използва балансирано количество енергия при третиране. За сметка на това, резултатите със SHR са значително по-трайни, а самата процедура е безболезнена и безопасна. SHR може да се използва при почти всеки тип косъм. Процедурата може да се прилага дори лятото.


Произведено в Китай

Elight лазер (IPL+RF) + SHR - Фотоепилация и Подмладяване MB600C Elight лазер (IPL+RF) + SHR - Фотоепилация и Подмладяване MB600C Elight лазер (IPL+RF) + SHR - Фотоепилация и Подмладяване MB600C Elight лазер (IPL+RF) + SHR - Фотоепилация и Подмладяване MB600C


  • 17980.00лв.
  • 12586.00лв.
  • Код на продукта : MB600C
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()