Целутрон – Уред за електростимулация на мускулите MX-502B

Целутрон – Уред за електростимулация на мускулите MX-502B

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001621
  • Код на продукта: MX-502B
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в петък.
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 798.00лв.
  • 613.00лв.
  • Без данък: 613.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
78.47 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Целутрон – Уред за електростимулация на мускулите MX-502B

Процедурите с целутрон имат ефикасно действие за намаляване обема на мастните натрупвания. Уредът използва модерна технология за електростимулацията на клетките и мускулите, благодарение на която се ускоряват процесите в организма и успешно се повлияват дори най-упоритите мастни „залежи“. 

Електростимулиращата терапия работи в унисон с естествения биозаряд на организма, поради което тя оказва цялостно благоприятно въздействие за повишаване на тонуса, активизиране на клетките и ускоряване на процесите в тялото. Процедурата се осъществява посредством специални електродни лепенки, които се разполагат равномерно върху тялото. Те генерират електроимпулсни вибрации, които оказват стимулиращо действие за метаболизма, кръвообращението и  мускулите. Импулсите оказват ефект на мускулна активност, предизвиквайки мускулни съкращение. Като резултат от всичко това, кръвоносните съдове се разширяват и притокът на кръв и хранителни вещества до клетките се увеличава, подобрява се лимфната циркулация, подсилва се съединителната тъкан. Тези процеси довеждат до активното разграждане на мастните натрупвания, освобождаване на задържаната в клетките течност и редуциране на целулита.

За професионално прилагане на електростимулираща терапия, предлагаме на вашето внимание качествен и практичен козметичен уред Целутрон MX-502B. Уредът е оборудван с комплект електродни лепенки за процедура. Лесен и удобен за употреба. Оборудван с функционален работен панел със сектори за регулация на време и интензитет, сектор за избор на работен режим (тип вълна),както и с въртящи се бутони за настройка електродните лепенки.

 

Произведено в Китай

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha