Козметичен уред за - Мултиполярен RF + Вакуум и Кавитация B-8801

Изчерпан Козметичен уред за - Мултиполярен RF + Вакуум и Кавитация B-8801

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001696
  • Код на продукта: B-8801
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    1985.00лв.
  • Без данък: 1985.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
195.19 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред за  - Мултиполярен  RF + Вакуум  и Кавитация  B-8801

 

Комбиниран  козметичен уред за топене на мазнини, оформяне на тялото и стягане на кожата. Апаратът съчетава 5 функции за едни от най-популярните процедури  в сферата на грижата за тялото и кожата. Уредът е оборудван с комплект от 5 накрайника, както и с практичен работен панел.

Монтирането на накрайниците и задаването на настройките за работа става лесно и удобно, което прави уредът изключително функционален и практичен.

 

Функции:   

*Триполярен  RF – ефикасно действие за стягане, повдигане и подмладяване на кожата в зоната на лицето, шията  и деколтето. Процедурата работи в дълбочина като активизира синтеза на нов колаген, уплътнява и подсилва колагеновите  влакна, подобрява абсорбцията на хранителни вещества от клетката и ускорява циркулацията ан  кръвта. В резултат кожата е се повдига и стяга, подобрява се нейната здравина и еластичност.

*Четириполярен  RF – ефикасно действие за редуциране обема на подкожните и стягане на кожата. Процедурата спомага за ускоряване на процесите за разграждане на мастните клетки, като по този начин значително се намалява обема на мастните натрупвания. В основата на самия процес стои топлинният ефект, предизвикан от действието на радиочестотните  вълни в подкожния слой. Повишената температура ускорява  кръвообращението, стимулира обмяната на веществата, подобрява циркулацията на лимфата, съответно спомага и естествената детоксикация  на организма. Процедурата е подходяща за прилагане на средно големи зони, като ръце, крака, рамене.  Резултати: повдигане, изглаждане и стягане на кожата, редуциране обема на подкожните мазнини, оформяне.

*Шестополярен  RF – подобно на четириполярният  RF, процедурата работи за ускоряване на процесите за детоксикация  и разграждане на мазнините.  Със своя дренажен ефект, манипулацията стимулира действието на лимфната система, спомага за изглаждане на целулита и повдигане на кожата. Размера на накрайника позволява прилагане на процедурата върху по-големи зони от тялото.

*Двуполярен  RF + Вакуум  – процедурата спомага за изглаждане на кожата, стимулира циркулацията на кръвта и лимфата, ускорява обмена на веществата.

*Кавитация  – работи в дълбочина като спомага за разграждане на мазнините. При тази процедура се използват нискочестотни  ултразвукови вълни, които проникват дълбоко в подкожния слой. Там те образуват микромехурчета , които при спукване под налягането на  ултразвуковите вибрации  унищожават мембраната на мастните клетки, освобождавайки натрупаната течност в тях.

 

 

Произведено в Китай

 

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha