Козметичен уред – Ултразвук с Електрическа игла MX-138

Козметичен уред – Ултразвук с Електрическа игла MX-138

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001629
  • Код на продукта: MX-138
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в вторник.
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    220.00лв.
  • Без данък: 220.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
21.63 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред – Ултразвук с Електрическа игла MX-138

 

Компактен и удобен за употреба козметичен уред за процедури с Ултразвук + електрическа игла за премахване на петна. Моделът е с функционален работен панел, посредством който лесно може да зададете необходимите настройки за работа.

Уредът е оборудван с два накрайника за ултразвукови процедури и електрическа игла с функция за премахване на петна.

Ултразвук – терапията с ултразвукови вълни има доказано благоприятно действие за кожата. Под тяхно влияние се ускорява циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. Генерираните при процедура механични вибрации оказват фин микромасаж , който стимулира клетките и тъканта. В допълнение, те произвеждат топлинна енергия, която спомага за по-активния синтез на колаген и ускорява процесите на регенерация на кожата.

Процедурите с Ултразвук са ефикасни и за повишаване пропускливостта на клетъчната мембрана. Това спомага успешното инфилтриране на различни лечебни и козметични разтвори и ефективното усвояване на активните вещества в тях. Ето защо процедурата дава много добри резултати при лечение на различни кожни заболявания, при третиране на несъвършенства и предотвратяване на преждевременното застаряване на кожата.

Премахване на петна – посредством електрическата игла успешно се третират различни пигментни образувания и несъвършенства по кожата. Процедурата е ефикасна  за премахване на петна, лунички и белези.

Произведено в Китай

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha