Козметичен уред - Ултразвук MX-128

Козметичен уред - Ултразвук MX-128

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001630
  • Код на продукта: MX-128
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в петък.
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    198.00лв.
  • Без данък: 198.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
19.47 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред - Ултразвук MX-128

Практичен козметичен апарат за Ултразвук. Компактен дизайн и стилна визия. Уредът е оборудван с два накрайника за ултразвукова терапия. Настройки за процедурата се задават посредством удобен за употреба работен панел.

Процедурите с ултразвук са познати със своето ефикасно действие за подмладяване, тонизиране и стягане на кожата, както и за лечение на различен тип кожни заболявания.

Действие:

Ултразвуковите накрайници генерират високочестотни ултразвукови вибрации, които проникват дълбоко в подкожния слой. Ултразвуковата вълна, заедно с механичната вибрация, която накрайника произвежда, осигуряват активизиращ микромасаж , който стимулира циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. При този процес се генерира и топлинна енергия, която допринася за по-ускореното движение на кръвта и хранителни вещества  до клетките. В резултат се стимулира естествения  синтез на колаген, ускорява се регенерацията  на клетките и се заздравява тъканта. Кожата става по-здрава, еластична и стегната.

Действието на ултразвуковите вибрации повишава пропускливостта на клетъчната мембрана, спомагайки инфилтрацията на лечебните и козметични разтвори.

 

Произведено в Китай.

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha