Козметичен уред – Пресотерапия и Лимфен дренаж B-8808

Изчерпан Козметичен уред – Пресотерапия и Лимфен дренаж B-8808

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001698
  • Код на продукта: B-8808
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    1127.00лв.
  • Без данък: 1127.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
110.82 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред – Пресотерапия  и Лимфен дренаж B-8808

 

Професионален козметичен апарат за прилагане на една от най-нашумелите процедури за оформяне на тялото, детоксикация  на организма и подобряване на тонуса – Пресотерапия .

Процедурата има многоаспектно  действие, благоприятстващо  организма  в няколко основни насоки. Загряващият ефект при терапията ускорява кръвообращението и засилва метаболизма. В резултат се подобрява преноса на хранителни вещества и кислород до клетките, активизират  се всички системи в организма, ускорява се разграждането на излишната мастна тъкан. Процедурата има и дренажно действие, с което се подобрява функцията на лимфната система. Ускорената  циркулация на лимфата спомага интензивната детоксикация  на организма. Пресотерапията  е позната и със своите физиотерапевтични  функции. Като резултат от нейното прилагане, може да се наблюдава: спадане на отоци, облекчение на напрежението в мускулите, облекчаване на болки и спазми, повишаване на тонуса и др .

 

На вашето внимание, предлагаме лесен и удобен за употреба козметичен уред, оборудван с костюм за Пресотерапия . Уредът е с дигитален дисплей, от който лесно може да задавате необходимите настройки, което го прави изключително практичен.

Компактен и стилен дизайн.

 

 

Произведено В Китай

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha