Диамантено Микродермабразио MX-M2a

Диамантено Микродермабразио MX-M2a

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001623
  • Код на продукта: MX-M2a
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в петък.
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    580.00лв.
  • Без данък: 580.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
57.03 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Диамантено Микродермабразио MX-M2a

 

Повърхностният слой на кожата е подложен на непрестанното влияние на различен тип замърсявания от околната среда. Тяхното наслояване води до запушване на порите; пречи на кожата да диша и увеличава риска от влошаване на нейното здраве. От друга страна, естественият процес на обновяване на кожата, води до образуване на слой от мъртви клетки по нейната повърхност. Ето защо е изключително важно, кожата да се ексфолира и почиства достатъчно честно. Съществуват редица методи за премахване на замърсяванията, но един от най-ефикасните в този аспект е Диамантеното Микродермабразио. При тази процедура се работи със специални накрайници с вакуум функция, свързани към филтър. На тях се поставят специални диамантени глави, с които се обработва кожата. Повърхността на диамантените глави е с фини абразивни елементи, които ефикасно „остъргват“ и най-упоритите замърсявания и премахват наслоените мъртви клетки. Отстранените частици се всмукват от накрайника. Така кожата остава идеално почистена и освежена. 

Процедурата може да се прилага при загрубявания на кожата, белези, несъвършенства, акне, за премахване на черни точки, за изглаждане на фини бръчки и др.

Уредът е оборудван с комплект накрайници за третиране на различни зони от лицето или тялото.

 

Произведено в Китай

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha