Козметичен уред 2 в 1 – Йонофореза и Дарсонвал RU-312

Изчерпан Козметичен уред 2 в 1 – Йонофореза и Дарсонвал RU-312

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001627
 • Код на продукта: RU-312
 • Наличност: Изчерпан
 • Информация цени на доставка

 • Цена в брой:
  260.00лв.
 • Без данък: 260.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
25.57 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред 2 в 1 – Йонофореза  и Дарсонвал  RU-312

 

Функционален и качествен козметичен уред, съчетаващ функциите за две процедури, познати със своето ефикасно подмладяващо и подобряващо здравето на кожата действие:  Йонофореза  и Дарсонвал .

 Моделът е оборудван с комплект от три накрайника за Йонофореза  и комплект накрайник с три стъклени проводника за Дарсонвал . Настройките за работа при процедура се извършват посредством лесен за употреба работен панел.

 

Йонофореза  – с доказани ползи за кожата, тази процедура е сред най-предпочитаните методи за подмладяване на кожата и поддържане на здравето й. Прилага се посредством електродни накрайници, които генерират слаб галваничен ток. Електрическият импулс спомага концентрираното инфилтриране на козметични разтвори в кожата. Самият процес се основава на взаимодействието на галваничния ток с йоните в козметичния разтвор.  Под влиянието на непроменливия електрически импулс активните вещества в лечебния коктейл  и полезните за кожата йони се въвеждат директно в клетките, където оказват своето благоприятно въздействие.

Според предназначението на козметичния продукт, ползите от процедурата могат да бъдат различни:

*Лечение на кожни заболявания

*Подобряване на белези, пъпки и несъвършенства

*Подмладяване на кожата, третиране на бръчки

*Успокояване на възпаления

Йонофорезата  е ефикасен метод и за дълбоко почистване и детоксикиране  на кожата. Освен въвеждане на лечебни субстанции, тя позволява и извеждането на токсини и замърсявания през порите.

 

Дарсонвал  – Процедурата се извършва посредством третиране на кожата с променлив, високочестотен импулсен ток, преминаващ през  специален стъклен накрайник. Електрическият импулс при Дарсонвализацията  има няколко основни ефекта. Достигайки нужната дълбочина, той активизира базалния слой на кожата, заздравява тъканта, стимулира естествените защитни и регенеративни функции  на кожата. Освен това оказва антибактериално  и почистващо действие, благодарение на генерирания при процедурата озон.

Процедурата спомага за редуциране на прекомерната мастна секреция.

Техннически характеристики:
Честота: 50/60 Hz
Мощност: 100 W
Напрежение: 220V

 

Произведено в Китай

 

Техническо ръководство

Моделът съчетава две от най-популярните козметични процедури с ефикасно действие за подмладяване, тонизиране и стягане на кожата: Йонофореза и Дарсонвал.

За всяка от функциите, уредът е оборудван със съответният комплект накрайници, както и с отделни бутони за настройка.

Уредът е с компактен дизайн, лесен и удобен за употреба.

 

ДАРСОНВАЛ

 

Действие:

Процедурите с Дарсонвал са ефикасни при лечение на различни кожни заболявания и най-вече акне. В основата на този тип терапия стои действието на високочестотният електрически импулс. При контакт с кожата, той прониква в дълбоките й слоеве и геренерира топлинна енергия, която оказва редица благоприятния въздействия. Ускорява кръвообращението, успокоява нервните окончания, стимулира обмяната на веществата, спомага за освобождаването от токсините и замърсяванията. Освен всичко това, под влиянието на електрическият импулс и генерираната от него топлина, пропускливостта на кожата се увеличава, с което значително се повишава степентта на усвояемост на активните съставки в козметичните разтвори, използвани при процедура. Процедурата спомага да се редуцира излишния себум, оказва антибактериално действие и спомага за възстановяването на кожата.

 

Употреба:

 1. Почистете кожата. Изберете накрайник, според зоната, която ще обработвате. Накрайник „гъба“ се използва за по-големи зони като чело, шия и тн.; накрайник „лъжичка“ е подходящ за средно големи зони; накрайник „сферичка“ се употребява за малки зони. Монтирайте стъкления проводник към накрайника.
 2. Свържете към захранването. Свържете накрайника към уреда.
 3. Преди да започнете манипулацията, проверете интензитета, като докоснете кожата със стъкления проводник. Ако интензитета е прекалено висок или нисък, настройте до необходимата степен. Винаги започвайте настройката на интензитета от ниско към високо, като увеличавате постепенно в съотвествие с поносимостта на кожата.
 4. Започнете манипулацията от челото, третирайте с кръгообразни движения и бавно преминавайте към останалата част на лицето.
 5. Средното времетраене на процедура трябва да е около 5 минути. Ако кожата е прекалено суха или чувствителна, редуцирайте интензитета и  времето за процедура. При мазна кожа се прилага по-висок интензитет, както и по-дълго време за процедура.
 6. След приключване на работа, изключете уреда, след което изключете от захранването.

 

 

Методи на работа:

 • Директно третиране

Директен масаж на кожата посредством стъкления електод. Съобразете интензитета с типа кожа. Третирайте с кръгообразни движения за около 5 минути (съобразете времето с типа кожа). Стъкленият електрод свети в синьо-лилаво, генерирайки електрически импулс и вибрация. Освободения при процеса озон унищожава бактериите, а топлинна енергия ускорява циркулацията на кръвта, активира клетките и тъканта, засилва обмяната на веществата и спомага за по-сктивния синтез на колаген.

 • Точково третиране

Осъществява се с еднократни допирания на електрода до кожата.При този метод стъкленият електрод присветва при допир с кожата. Работи се за унищожаване на бактериите, успокояване на възпаления и лечение на акне. Средно времетраене на процедурата: около 30 мин (съобразете с типа на кожата и поносимостта й към импулса).

 

ВАЖНО!

 • При работа по първия метод е важно кожата да бъде идеално почистена преди процедура, за да може електродът да се плъзга гладко и безпрепятствено.
 • Присветването на електрода при точково допиране може да стресне клиента, което да доведе до резки и неочаквани движения от негова страна. За да избегнете това е препоръчително да  го осведомите предварително как протича процедурата и как работи електрода.
 • Винаги настройвайте времето и интензитета при процедура съобразно поносимостта на клиента и типа/чувствителността на кожата му. При суха или чувствителна кожа, редуцирайте интензитета и  времето за процедура. При мазна кожа се прилага по-висок интензитет, както и по-дълго време за процедура.
 • Преди процедура всички бижута и аксесоари трябва да бъдат премахнати, особено ако са метални.
 • Подържайте накрайника и електродите чисти и дезинфетирани. Почиствайте и стерилизирайте електродите след всяка употреба.
 • Не докосвайте частта, където електрода е свързан с накрайника, когато уредът работи.
 • При третиране, избягвайте прекалена близост до окото.

 

ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИ ПРЕКАЛЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА КОЖАТА; ПРИ НАЛИЧИЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕ НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ; ПРИ НАЛИЧИЕ НА КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!

 

 

ЙОНОФОРЕЗА

Използвайки принципът на взаимодействието на йоните, йонофорезата осигурява ефикасното инфилтриране и усвояване на активни подхранващи и лечебни съставки в клетките, спомагайки лечението на редица кожни заболявания. В същото време, действието на йонофореза оказва дълбоко почистващо и антибактериално действие.

Позитивните йони регулират киселинността, балансират функцията на нервната система, стимулират кръвообращението, допринасят за заздравяването на тъканта, действат противовъзпалително. Спомагат дълбокото инфилтриране на козметичните и лечебни разтвори.

Негативните йони регулират алкалността, стимулират нервните окончания, засилват притока на кръв до клетките. Терапията с негативни йони е подходяща за зряла или мазна кожа.

 

Употреба:

 1. Свържете накрайника
 2. Подгответе кожата, като я обтриете с подходящ козметичен продукт нанесен въру памучен тампон
 3. Свържете към захранването и натиснете бутона за включване/изключване
 4. Задайте най-ниската степен на интензитет. Поставете накрайника-проводник в ръката на клиента.
 5. Изберете терапия с положителни или отрицателни йони. Когато работите в един от двата режима, елктродният накрайник в ръката на клента носи противотоложният заряд, а накрайникът, с който оперирате, заряда на режима.  Например, когато зададете режим положителни йони, накрайникът електрод е със заряд минус, а накрайникът ролер, със заряд плюс.
 6. Нанесете козметичният или лечебен разтвор.
 7. Настройте интензитета, съобразявайки се с чувствителността на кожата. Усещането от работата на уреда трябва да е в рамките на леко убождане.
 8. Внимателно и бавно плъзгайте ролера по кожата за около 5-6минути.
 9. След приключване на работа, изключете от захранването. Не отмествайте ролера от кожата веднага, за да се избегне евентуален дискомфорт.

 

ВНИМАНИЕ:

След процедура почистете накрайниците и подсушете. Съхранявайте на сухо място!

Процедурата не се препоръчва при:

 • бременни
 • хора с прекалено чувствителна кожа
 • при наличието на възпаления, рани, сериозни кожни заболявания
 • дилатация на кръвоносните съдове

Преди процедура, да се премахнат всякакъв вид метални бижута и аксесоари

Процедурата да не се прилага при наличието на метален имплант.

Да се има предвид, че процедурата влияе на киселинно-алкалният баланс. Съобразете  PH фактора на козметичните продукти с действието, което позитивните и негативните йони оказват върху киселинността и алкалността на организма. Например, когато работите с положителен заряд, ще се повиши киселинността за сметка на алкалността. И обратното, в режим на отрицателни йони, ще се повиши алкалността, за сметка на киселинността. Препоръчва се преди употреба да тествате козметичния продукт с ph индикаторна хартия.

В режим на положителни йони, усещането за убождане при работа е по-силно, отколкото при процедура с отрицателни йони.

 

Поддръжка на уреда:

Уредът е с гаранция 1 година. В нея не влизат накрайниците, консумативите и аксесоарите.

*В случай на фабрична неизправност, свържете се с нас.

Гаранцията не важи в следните случай:

 • При повреда, причинена от собственоръчно разглабяне, ремонт или промяна на уреда
 • При повреда, причинена от неправилна поддръжка на уреда
 • При повреда, причинена от изпускане, удар или друг инцидент
 • При повреда, причинена от неправилна употреба на уреда
 • При повреда, причинена от природно или друг тип  бедствие

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha