Дарсонвал – D'arsonval PA7050

Изчерпан Дарсонвал – D'arsonval PA7050

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00903
 • Код на продукта: Дарсонвал – D'arsonval PA7050
 • Наличност: Изчерпан
 • Информация цени на доставка

 • Цена в брой:
  245.00лв.
 • Без данък: 245.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
24.09 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Дарсонвал – D'arsonval PA7050

Дарсонвалът използва високочестотен, импулсен, променлив ток, който преминава през стъкления накрайник, за да достигне базалният слой на кожата. Повишавайки неговата активност, високата честота подобрява кожната структура; повишава естествената защита на кожата; стимулира здравето на клетките.

Освен това има почистващо, регенериращо и ревитализиращо действие. Контролира и намалява мастната секреция; почиства порите; повлиява положително лимфния дренаж; стимулира кръвообращението и метаболизма на кожата. Манипулацията оказва антибактериално и бактерицидно действие, благодарение образуването на озон.

Уредът генерира ефект на масаж, който успокоява и освобождава от стреса.

 

Действие:

*Подобрява цялостното здраве на кожата

*Регенерира и  ревитализира клетките

*Тонизира  и освежава кожата

*Почиства кожата в дълбочина

*Забавя процеса на стареене

*Стимулира  кръвообращението и метаболизма

*Регулира мастната секреция

*Спомага намаляването и премахването на акне и пъпки

*Регенерира и подобрява повърхностния слой на кожата

*Регулира PH стойностите

*Ефикасно действие в борбата срещу косопада; стимулира растежа на косата

 

 

Произведено в Китай.

Техническо ръководство

Инструкции за дарсонвал РА7050

 

Електротерапия с дарсонвал

Дарсонвала произвежда висока скорост на вибрациите посредством ток, като го превръща в топлинна енергия и по този начин убива бактериите. Тъй като вибрацията е  прекалено бърза, това няма да причини мускулно свиване, а ще повиши телесната стимулация.

Функции:

 1. Ускорява кръвообръщението.
 2. Стимулира активността на жлезите.
 3. Помага на кожата за процесите на отделяне и абсорбация.
 4. Подпомага метаболизма.
 5. Убива бактерията.
 6. Произвежда топлинна енергия в кожната тъкан.
 7. Помага на козметичните кремове да проникнат дълбоко в кожата.

Инструкции:

Първо изберете подходящата стъклена приставка и я поставете в изхода на устройството, след това ги свържете. Приставките са:

 1. Приставка с форма на гъба – използва се за големите участъци на кожата като лицето, челото и шията.
 2. Приставката с форма на лъжичка – използва се за средните участъци на кожата като брадичката.
 3. Приставката с топче – използва се за малките участъци на кожата като носа.
 4. Правата приставка – използва се за непряка употреба.

Директна употреба:

 1. Козметика хваща накрайника на дарсонвала (постарайте се да не докосвате стъклените приставки с ръце или метални предмети) и завъртете “H/Energy” бутона на минимум.
 2. След като сте завътели “H/Energy” бутона на минимум, включете дарсовала като натиснете копчето, под което пише “POWER”. След това докоснете участъка на кожата, който ще бъде третиран, със стъклената приставка. Бавно завъртете “H/Energy”  бутона по часовниковата стрелка, докато усетите лек ток. Ако лицето е покрито с крем или маска, преместете стъклената приставна по-нагоре от шията на лицето, бавно плъзнете уреда по брадичката, лицевите страни, бузите, носа и челото. С течение на лечението, трябва бавно да регулирате “H/Energy”  бутона до подходящата интензивност.
 3. Тъй като кожната тъкан произвежда топлинна енергия, може да бъде облекчена и успокоена чрез директната употреба на дарсонвала, докато той ефективно убива бактериите. Прилага се върху мазна кожа или кожа с акне.
 4. След процедурата бавно завъртете “H/Energy” бутона на минимум и натиснете “POWER” бутона, за да изключите уреда, после махнете стъклената приставка от лицето на клиента.

Непряка употреба:

Първо дайте на клиента да държи правата стъклена приставка и включете устойството като натиснете „POWER“ бутона, постепенно завъртете “H/Energy” бутона до желаната интензивност, след това козметика масажира третираната част на клиента. По време на цялата процедура, козметика не бива да докосва приставката. Козметика трябва да изключи устойството преди да вземе стъклената приставка от клиента. Непряката употреба ще засили и успокои кожата едновременно.

Предупреждения:

 1. Стъклената приставка ще произвежда искри, когато е на по-малко от 1 инч разстояние от кожата, докато инструмента е включен. Моля намалете енергията от “H/Energy” бутона. Ако клиентът все още усеща искрене, може да покриете лицето му с тънка суха памучна кърпа, но в никакъв случай найлонова или синтетична.
 2. За предотвратяване на токов удар, козметикът трябва да избере минимум на интензитета преди да е докоснал лицето на клиента, и бавно да повишава интензитета.
 3. Преди да махнете стъклената приставка от кожата, трябва да намалите интензитета до минимум и да изключите устройството.
 4. Стъклените приставка трябва да се съхраняват сухи и чисти, и да се стерилизират преди и след употреба.

Внимание:

 1. На клиентите не им е позволено да носят метални предмети като бижута. Ако носят такива, трябва да ги свалят преди процедура.
 2. На бременни жени не им е позволено да използват дарсонвал.
 3. Крем или маска, използвани при процедурите с дарсонвал, не бива да съдържат спирт. Ако се налага да използвате вода за грим със спирт, може да я използвате след процедурата.
 4. Не докосвайте очите с никоя от стъклените приставки.
 5. Забранено докосването на металния отвор на накрайника на дарсонвала, докато е все още пуснат.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha