Козметични уреди

Покажи :
Сортиране по:

МИНИ Пароозонатор - Вапозон - F-704

МИНИ Пароозонатор - Вапозон - F-16  този пароозонатор е малък настолен модел идеален за дома..

169.00лв.

Мини Пароозонатор - Вапозон модел 03

Мини Пароозонатор - Вапозон модел 03   Характеристики: Моделът е икономичен и компактен; лесно ..

169.00лв.

Професионален Фракционен Лазер C02 - многофункционален

Фракционен CO2 лазерВисокотехнологичен уред, с който се извършват редица процедури за подобряване ви..

36000.00лв. 25200.00лв.

Диоден лазер за обезкосмяване – Лазерна епилация L-6M

Диоден лазер за обезкосмяване – Лазерна епилация L-6MКозметичен уред за диодна лазерна епилация.Инов..

16700.00лв. 11690.00лв.

Диамантено Микродермабразио 3 в 1 - модел MX-M2b

Диамантено Микродермабразио 3 в 1 - модел MX-M2bИзгодно предложение за вашия бизнес. Спестете време ..

1210.00лв.

Диамантено Микродермабразио MX-M2

Диамантено Микродермабразио MX-M2Практичен и компактен козметичен уред за диамантено микродермабрази..

556.00лв.

Диамантено Микродермабразио MX-M2a

Диамантено Микродермабразио MX-M2aПовърхностният слой на кожата е подложен на непрестанното влияние ..

580.00лв.

Козметичен уред - Ултразвук MX-128

Козметичен уред - Ултразвук MX-128Практичен козметичен апарат за Ултразвук. Компактен дизайн и стилн..

198.00лв.

Козметичен уред 2 в 1 – Ултразвук и Дарсонвал RU-223

Козметичен уред 2 в 1 – Ултразвук и Дарсонвал RU-223Моделът съчетава две от най-популярните козметич..

290.00лв.

Козметични уреди

В категорията ще откриете огромно разнообразие от козметични уреди. Те са задължителна част от всеки козметичен салон, а добре избраните козметични уреди позволяват да прилагате всички търсени и популярни процедури, като така ще помогнете за успеха на бизнеса си.

Козметичните уреди в Красота и Стил са специално подбрани, за да ви предложим най-доброто съотношение между цена и качество. Предлагаме както уреди за професионална употреба, така и такива, които безпроблемно могат да се използват в домашни условия и от хора без специална подготовка.

При нас ще намерите най-ниски цени за козметични уреди, като същевременно продуктите са функционални, удобни и съобразени с високите изисквания на професионалния пазар.

Основните групи козметични уреди, които предлагаме са:

Козметични комбайни – съчетават функциите на няколко козметични уреда, позволявайки ви да спестите пари и място. Вместо да подбирате отделно козметичните уреди, нужни за вашето студио, може да изберете козметичен комбайн и така да се сдобиете с всички необходими апарати наведнъж, при това на много изгодна цена.

Професионални уреди – включват уредите, необходими за дейността в салон за красота. 

Портативни уреди – повечето от тях са подходящи за ползване у дома. Отличават се с компактен удобен дизайн, осигуряващ лесното им транспортиране. Сред портативните козметични уреди са ултразвук, четков пилинг, фриматор, дарсонвал, йонофореза, топъл/студен чук и други.

Дарсонвал – задължителен козметичен уред за един салон. Той намалява възпаленията и раздразненията, успокоява кожата, спомага за подобряване на състоянието ѝ. Често дарсонвалът се използва като завършваща манипулация при редица козметични процедури, тъй като спомага за по-бързото възстановяване на кожата.

Лампа лупа – неизменен помощник в работата на козметика. Осигурява оптично увеличение, съчетано със осветление, правейки възможна работата дори с най-дребни детайли.

Пароозонатор – генерира плътна струя пара, която омекотява кожата, отваря порите и подобрява нейното здраве. Действието на пароозонатора е незаменимо при почистване на лицето. При нас ще видите качествени функционални пароозонатори с различни екстри. Много от моделите имат функция за озон.

Стерилизатор – още един задължителен козметичен уред за всеки салон. За да бъдат инструментите перфектно дезинфекцирани, най-добрият вариант е чрез стерилизатор. 

Детоксикатор – ефективни уреди за изчистване на тялото от вредните токсини. Много козметични центрове предлагат тази услуга, която става все по-популярна.

Фриматор – козметични уреди, които подобряват цялостното състояние на кожата. Ефективни за почистване, повдигате и стягане на кожата, тонизиране, подхранване. Фриматорите в Красота и Стил са лесни за използване, подходящи дори за употреба у дома. Както и при всички други наши продукти, тук също сме подбрали изключително изгодни предложения.

Дерма ролер – модерен и ефективен метод за подобряване вида и здравето на кожата. При нас ще откриете различни модели дерма ролери, отново на изключителна цена.

Поддържаме огромно разнообразие от козметични уреди и предлагаме едни от най-изгодните предложения на българския пазар.