Козметично легло модел 242

Изчерпан Козметично легло модел 242

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00228
  • Код на продукта: Козметично легло модел 242
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    510.00лв.
  • Без данък: 510.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
50.15 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметично легло модел 242

Козметично легло, което е с изключително стилни и изчистени линии. Козметичното легло е много функционално. Може да променяте ъгъла на леглото в два сектора. Единият е сектора в областта на главата. Посредством тази функция, лесно ще правите процедури на лице без да се изгърбвате. Тялото ви ще заеме правилна позиция и няма да се изморявате толкова бързо. Вторият сектор който може да се променя ъгъла в областта на краката.

Комбинираното легло за масажи и козметика. В основата си разполага с метална скара. Върху която може да поставяте най-необходимите ви консумативи и чрез нея да организирате пространството в салона си.

Леглото е проектирано от специалисти в областта, за да е максимално практично. То разполага със стабилна метална основа. Тапицирано е с еко кожа, която лесно се почиства. Пълнежът на леглото е от плътен дунапрен, които не променя формата си.

Козметичното легло, има и отвор за главата. Може да затворите отвора посредством пригодената възглавничка, която допринася за още по голям комфорт на клиента.Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha