Меню
Количка

Козметичен уред 4 в 1 - Дарсонвал, Спрей, Четков пилинг и Йонофореза

Козметичен уред 4 в 1 - Дарсонвал, Спрей, Четков пилинг и Йонофореза
Козметичен уред 4 в 1 - Дарсонвал, Спрей, Четков пилинг и Йонофореза
Козметичен уред 4 в 1 - Дарсонвал, Спрей, Четков пилинг и Йонофореза
Изчерпан
Козметичен уред 4 в 1 - Дарсонвал, Спрей, Четков пилинг и Йонофореза
Козметичен уред 4 в 1 - Дарсонвал, Спрей, Четков пилинг и Йонофореза
Козметичен уред 4 в 1 - Дарсонвал, Спрей, Четков пилинг и Йонофореза
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред 4 в 1 - Дарсонвал, Спрей, Четков пилинг и Йонофореза
Продуктов код: 00151
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Козметичен уред 4 в 1 Дарсонвал, Спрей, Четков пилинг и Йонофореза K-4006Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
Цена в брой:
640.00лв
640.00
Без данък: 640.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

  Козметичен уред 4 в 1 Дарсонвал, Спрей, Четков пилинг и Йонофореза K-4006  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

  ДАРСОНВАЛ:

  Ползи от дарсонвала:

  1. помага в елиминирането и абсорбацията.
  2. подобрява активността на жлезите.
  3. стимулира циркулацията на кръвта.
  4. антибактериално действие по време на употреба.
  5. засилва метаболизма
  6. помага за дълбоко проникване на продукти в кожата.

  Внимание: Клиентът не трябва да е в контакт с никакви метални предмети. Клиентът трябва да свали всички бижута от ръцете

  забележка: дарсонвал не се използва при бременни клиенти или при клиенти с пейсмейкър. Не се използва с лосиони съдържащи алкохол.Ако е желателно да се използва такъв вид лосион, се използва първо дарсонвала и след това се нанася лосиона след като процедурата е приключила

  как се работи с дарсонвал:

  1. Изберете подходящия електрод, и поставете така че да чуете кликващ звук.
  2. Натиснете ключ “High Frequency”, и изберете подходящия интензитет.
  3. Смяна на електрод:

  Включете интензитета на нулева позиция и ключ “OFF”, издърпайте електрода и поставете друг.

   

  ВАКУУМ И СПРЕЙ

  Порите на лицето се увеличават след третиране със спрей и вапозон. Така по- лесно се премахват замърсявания от кожата. След тази процедура лицето може да бъде напръскано с медикаменти.

   

  ПИЛИНГ

  Предназначението на пилинг е да премахне мъртвите клетки, и да премахне всяка мръсотия и нечистотия от повърхността на кожата. Преди да се направи какъвто и да е пилинг, кожата се почиства или с вискозни гъби или с памучни тампони.

  Лицето се овлажнява с топла влажна кърпа за да омекоти мъртвите повърностни клетки така че да се премахнат по-лесно.

  Пилинга се започва от врата, продължава по челюстта, брадичката, бузите, горната устна, носа и челото.

  На кожа, която има спукани капиляри, четката трябва да се изполва много леко и внимателно върху засегнатата зона. В тежки случаи на спукани капиляри пилинга трябва да се избягва.

  Бавните скорости на пилинга  се използват на суха и чувствителна кожа, а бързите на кожа, която е  груба и дебела. След всяко третиране четката трябва да бъде внимателно почистена с вода и сапун. След това четката се поставя в малка купичка с алкохол  за около о20 минути за да е сигурно че е стерилизирана. Когато не се използват четките се съхраняват в сухо и стерилизирано помещение. Преди да се използва четката върху кожата, тя трябва винаги да е влажна за да бъде мека. Кърпичка се поставя на четката след навлажняване и машината се включва на бавна скорост за няколко секунди за да се премахне излишната влага.

  Как се работи с пилинга:

  1. Изберете подходяща четка и я поставете , тя ще бъде заключена на място след като чуете кликващ звук.
  2. Включете бутона „ON” нагласете скоростта според кожата на клиента и процедурата.
  3. Смяна на четка: Натиснете бутон “OFF”, и изпозвайте умерена сила за да издърпате четката, сложете друга четка и натиснете бутона “ON”.
  4. Вискозни гъби и топла вода могат да бъдат използвани за да почистят кожата на клиента от използваните препарати.

  ЙОНОФОРЕЗА

  Йонофорезата има две важни функции по време на третиране. Главната и функция е да въведе  продукти на водна основа в кожата. При използване има два полюса – отрицателен  (-) и положителен (+).

  Положителния полюс се използва:

  1. Да затвори порите след третиране.
  2. Да намали червенината като при лека форма на акне.
  3. Да предотврати възпаление след третиране на комедони и петна.
  4. Да вкара киселинни РН просукти, като астрингенти в кожата.

  Негативния полюс се използва за :

  1. Да стимулира циркулацията на кръв в кожата.
  2. Да вкара алкални разтвори в кожата.

  внимание: Не използвайте йонофорезата върху зони със спукани капиляри.

  Как се използва йонофореза:

  1. Единият поляритет се държи от клиента, а другият от козметика.
  2. С малко памук върху поляритета на козметика нанесете лосион върху кожата.
  3. Включете бутон “ON”, и изберете подходящата степен индивидуално. Можете да настроите интензитета докато клиента почувства но обикновено не повече от 3 МА за зоната на лицето.
  4. Изберете  “+” или “-”полюс според типа лосион който се използва.
  5. Поляритета трябва винаги да е в контакт с кожата и да се движи бавно, при бързи движения и отместване и отново докосване до кожата клиентът ще получи неприятно усещане.
  6. В случай на промяна на третираната зона, е необходимо да изключите интензитета со нула и да започнете всичко отначало
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн