Козметичен уред 4в1 – Ултразвук, Йони, Фотон и Вибромасаж CS-668

Изчерпан Козметичен уред 4в1 – Ултразвук, Йони, Фотон и Вибромасаж CS-668

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001169
  • Код на продукта: Козметичен уред 4в1 – Ултразвук, Йони, Фотон и Вибромасаж CS-668
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    212.00лв.
  • Без данък: 212.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
20.85 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!
Козметичен уред 4в1 – Ултразвук, Йони, Фотон и Вибромасаж CS-668

 

Компактен, но изключително функционален портативен уред, съчетаващ 4 функции в едно:

*Ултразвук - Ултразвукът действа чрез високочестотни вибрации, които проникват в дълбоките слоеве на кожата. Посредством тяхното действие се повишават пропускливостта и абсорбиращите функции на клетките, а с това се уленява инфилтрацията на активни вещества, с които са наситени козметичните разтвори, използвани при процедура. Усвоени, тези вещества спомагат подобряването на различни аспекти от здравето на кожата. Заедно с това, ултразвуковите вибрации генерират топлина, чийто ефект стимулира кръвообращението и тонизира клетките. Процедурата засилва естественото производство на колаген и стимулира регенеративните функции на клетките. В резултат фините бръчки се изглаждат, подобрява се еластичността на кожата, възвръща се младежкият й вид.

*Фотон терапия - Фотонната терапия е модерен метод за подмладяване и тонизиране на кожата. В основата на тази терапия стои Интензивната Пулсова Светлина (IPL). Високоинтензивни пулсови честоти от видимия спектър на светлината, подобно на лазерните технологии, генерират енергия, която се абсорбира от хроматофорите ( пигментосъдържащи клетки) и се трансформира в топлинна, действайки върху различни зони.

*Червена светлина: тази светлинна вълна генерира най-много топлинна енергия; тя спомага за стимулиране на кръвообращението; за по-ефикасната регенерация на клетките; за изглаждане на фините бръчки и подобряване еластичността на кожата.

*Синя светлина: стимулира естественото генериране на повече колаген, затваря разширените пори, регулира омазняването, действа за отстраняване на бактериите, причиняващи акне.

*Зелена светлина: Подобрява притока на кислород до клетките; осигурява ефикасен лимфен дренаж; изглажда кожата.

 

*Терапия с положителни и отрицателни йони

-спомага за освобождаване на кожата от замърсяванията. Терапията позволява да се почистят дори най-труднодостъпните замърсявания.

-положителните йони спомагат за почистване на порите. Те омекотяват полепналите замърсявания в дълбоката част на порите, позволявайки да бъдат премахнати бързо и ефикасно

-отрицателните йони действат за дълбокото подхранване на кожата, подпомагат инфилтрацията на ценните съставки от разтвора и ускоряват тяхната абсорбация.

 

*Вибромасаж – действа за стягане и тонизиране на кожата.

 

-8W

-AC100-240V

-честота: 3MHz+-10%

Произведено в Китай.

Техническо ръководство

Козметичен уред 4в1 – Ултразвук, Йони, Фотон и Вибромасаж CS-668

Техническо ръководство

 

Продуктът е предназначен за домашна употреба и е само за козметични цели. Не се препоръчва с уреда да се третират каквито и да е болестни състояния и да се прилага за лечение.

 

Спецификации:

Тегло:

Основно устройство: 150 г

Адаптер: 165 г

Размери: височина 50мм, дължина 185мм, широчина 50мм.

Температура на околната среда при работа: 5-40 С?

 

Захранване:

Входящо: AC100-240V 50/60 HZ; Изходящо: DC15V,0.4A (когато устройството е включено към адаптера)

Входящо: AC100-240V 50/60 HZ; Изходящо: DC5.0V1.0A (когато устройството работи без адаптер)

Li-ion батерия 1150mAh

Препоръчително време за зареждане: около 3 часа.

Електрическа безопасност: захранването е класифицирано като Клас II – двойна изолация.

 

Информация:

Нано Фотон дължина на вълната:

Червена LED: 625±3 nm

Зелена: 525±3 nm

Синя: 465±3 nm

Жълта: 592±3 nm

 

Това устройство за ревитализиране на кожата е пригодено за домашна употреба. Така може да се радвате на професионална, клинична и естетична грижа за кожата у дома, по безопасен начин и ефективно. Уредът е лесен за използване. Ще видите резултати без никаква болка.

Чрез процедурите кожата се стяга, фините линии се изглаждат, бръчките намаляват. Кожата остава сияйна и подмладена.

Използвайки революционната и патентовата BIOWAVE технология, уредът фокусира 4 лъча с ниска мощност, които проникват дълбоко в дермата, подобно на лазерни технологии.

Стимулира се активността на кожата, заздравяват се колагеновите влакна и се увеличава производството на нов колаген. Кожата става по-стегната, еластична, със забележително по-малко фини линии и бръчки. За кратко време се намаляват признаците на стареене. Може да се използва при всички типове и цветове кожа.

Най-добрата алтернатива на хирургичния лифтинг, ботокса и други професионални способи за подмладяване.

Процедурата е безболезнена, безопасна, приятна и се прилага у дома.

Научно и клинично е доказано, че процедурите имат истински, измерими и дълготрайни резултати.

 

Важно:

 

Забележка:

Ако кожата ви е подложена на лечение или е налице каквото и да е болестно състояние, се консултирайте с лекар, преди да използвате уреда. Също се препоръчва единствено индивидуалната употреба на уреда, Не го предоставяйте за използване от други хора.

 

Основна технология

- Излъчената BIOWAVE сила прониква дълбоко в кожата, където генерира топлина и предизвиква процесите на промяна отвътре.

- Уникалният дизайн фокусира 4 лъча с ниска мощност дълбоко в кожата.

- Увеличава активността на кожата, като резултатът е видимо по-стегната, плътна и подмладена кожа. Фините бръчки и линиите са забележително намалени и кожата става по-мека.

- Процедурите могат да се прилагат по 3 пъти на седмица за период от 6-8 седмици.

- За да постигнете дълготрайни резултати, повтаряйте процедурата по 2 пъти седмично.

- За безопасна употреба и висока ефикасност е важно подробно да се прочетат и следват всички инструкции за употреба и мерки за безопасност в това ръководство.

- Създаден за всички типове и цветове кожа.

 

Компоненти

1. Устройство

2. Адаптер: фигура 2-1 – с изключен USB кабел, фигура 2-2 – с включен USB кабел

3. Гаранционна карта

4. Очила

5. Кутия

6. Памучни тампони

7. Държач за памучни тампони

 

 

Функции

Уредът е ефикасен при следните проблеми:

1. Петна, черни точки.

2. Отоци и торбички около очите

3. Акне.

4. Бръчки, белези.

5. Стареене на кожата, забавен метаболизъм. Увеличава се способността за абсорбация и подхранване на кожата.

 

 

Ултразвуковите вълни имат три основни действия:

Процедурата може да увеличи капацитета и движението на всяка клетка чрез прецизната функция за масаж, наречена още клетъчен масаж.

Стимулира и регулира клетъчната мембрана, повишава пропускливостта на кожата. Процедурата има физически, термичен и химичен ефект. Тези действия могат да повишават температурата в дълбоките слоеве на кожата с 0.5-1 С?, с което се стимулира кожата да абсорбира приложението есенции, ускорява се метаболизма и се засилват регенеративните процеси в тъканта.

Ултразвуковите вълни също могат да разграждат излишните мазнини, да възстановяват лимфните и кръвоносните съдове. Наблюдава се ефект на отслабване и оформяне на фигурата.

 

Галванизация (положителни и отрицателни йони)

Създава се слабо електрическо поле между повърхността на кожата и зародишния слой, временно се разрушава бариерата на кожата срещу слънцето, премахва се мръсотията от порите, чрез принципа на привличащите се притивоположно заредени частици. Осигурява се ефект от различните есенции (като премахване на акне, хидратиране, избелване и предотвратява появата на бръчки) дълбоко в кожата, чрез принципа на отблъскващите се еднакво заредени частици. Кожата се снабдява с ефикасни съставки, клеткитете се стимулират непрекъснато да абсорбират есенциите, като капацитетът им за абсорбация се повишава няколко и дори с дузина пъти повече.

В допълнение положителните частици могат да генерира киселинно действие, което успокоява нервите, осигурява кръвен поток към кожата, стяга кожната тъкан, свива порите и облекчава зачервяванията. Може да се използва и за алергична кожа и такава с акне. Негативните частици могат да предизвикват алкално действие: стимулират нервите, спомагат циркулацията на кръвта, омекотяват кожната тъкан. Може да се използва при суха и застаряваща кожа със забавен метаболизъм.

 

Различните светлини имат следните функции:

Био червена светлина: дължина на вълната: 625+/–3nm (16LEDS). Избелва и премахва петна, намалява бръчките, възстановява увредената кожа, изглажда фините бръчки, стяга порите и увеличава нивата на колаген.

Био синя светлина: дължина на вълната: 465+/–3nm (16LEDS). Намалява възпаленията, премахва бактериите, включително тези, причиняващи акне, премахва акне, белези и др.

Био зелена светлина: дължина на вълната: 525+/–3nm (16LEDS). Има ефектът на неутрализацията, балансира и успокоява, облекчава напрежението, стимулира лимфния дренаж, ефикасна за премахване на отоци.

 

Успокояващ масаж чрез микро вълни:

Микро вълните са с честотата на вибрациите 12,000 rpm за секунда. Те проникват дълбоко в кожата, омекотяват остатъците от грим, замърсяванията и омазняването в порите. Размекват още черните точки. Това улеснява тяхното премахване и предотвратява появата на акне, черни точки и петна. Премахва торбичките под очите, намалява бръчките, стяга кожата, прави кожата по-сияйна, хидратирана и еластична. Активирането на колагена предотвратява появата на бръчки и увисването на кожата.

 

 

Подготовка преди употреба

Лична подготовка

Най-подходящото време за извършване на терапията е преди сън, след като сте взели душ. Най-добрите резултати могат да се постигнат 2 седмици след започване на процедурите, следвайки предложената им честота. По-късно може да намалите честотата на терапиите.

Преди да използвате уреда върху лицето си, първо направете тест върху ръката (най-добро при сгъвката на лакътя).

 

 

Подготовка на устройството

1. Първо махнете защитното фолио от главата на уреда.

2. Включете уреда в захранването правилно (в случай, че ще работите с включен адаптер). Уверете се, че уредът е добре зареден, в случай, че ще го използвате без включен адаптер.

 

Зареждане (за работа без включен адаптер)

Вградената li-ion батерия е наполовина заредена по време на транспортирането. Затова трябва да го заредите напълно, преди да го използвате, за да сте сигурни в ефикасността му.

 

 

Режим на зареждане, 2 опции:

1. Използвайки USB кабела, може да зареждате уреда, свързвайки го към компютър.

2. Използвайки адаптера.

 

Когато батерията е напълно заредена, зареждането се изключва.

Напътствия

Бутони:

ON/OFF включване/изключване.

Избор на режим: настройване на желаната функция. След като тя бъде избрана, индикаторът за нея ще започне да примигва. Автоматично ще се изключи след 1 минута, ако няма последващи действия.

Настройка на нивата: След като е избран режима, натиснете този бутон, за да настроите нивото. Релаксиращият масаж работи с 2 нива: постоянен и пулсуращ режим.

Фотонтерапията за подмладяване има 3 цвята. Времето за работа може да се настрои от 1 до 15 минути.

Потвърждение: След като потвърдите функциите, които сте избрали, те ще стартират. По време на процедурата може да я паузирате с този бутон. По време на паузата може да настроите отново нивата или да допълните с други функции.

 

 

Ежедневна грижа:

Тук са представени само общи напътствия за употребата на уреда в домашни условия. За по-детайла информация, моля, консултирайте се с професионален козметик или лекар.

При употреба нанасяйте по 4-5 грама козметичен продукт върху главата на уреда.

По време на процедурата придържайте главата на уреда напълно долепена до кожата. Движете я плътно, нежно и равномерно.

 

Коментари (1)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha