Меню
Количка

Козметичен уред 3 в 1 Ултразвук, Дарсонвал и Спрей K-4007

Козметичен уред 3 в 1 Ултразвук, Дарсонвал и Спрей K-4007
Изчерпан
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред 3 в 1 Ултразвук, Дарсонвал и Спрей K-4007
Продуктов код: 00152
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Козметичен уред 3 в 1 Ултразвук, Дарсонвал и Спрей K-4007 В структурата на този козметичен уред влизат: Ултразвук, Дарсонвал и Спрей. Всеки от тях има комплект накрайници, които позволяват извършването на пълен набор от процедури. С използването на Ултразвук се постига изключително ефективното поемане на козметичните продукти о..
Цена в брой:
580.00лв
580.00
Без данък: 580.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

  Козметичен уред 3 в 1 Ултразвук, Дарсонвал и Спрей K-4007

  В структурата на този козметичен уред влизат: Ултразвук, Дарсонвал и Спрей. Всеки от тях има комплект накрайници, които позволяват извършването на пълен набор от процедури. С използването на Ултразвук се постига изключително ефективното поемане на козметичните продукти от кожата. Използва се при лечение на стрии, акне и други проблеми, като позволяват пълното абсорбиране на лечебните мазила в дълбочината на кожата. Дарсонвал е уред, с който се цели стимулиране на кръвоснабдяването и подобряването на общия тонус на кожата. Той се използва успешно, освен при кожни проблеми, така и при косопад. За целта се използва накрайник, който наподобява гребен за коса. С него се стимулира кръвообращението на скалпа и вследствие косопада спира.  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

  4 В 1 МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КОЗМЕТИЧЕН УРЕД

  1. Функции

  (1)Дарсонвал 

  (2)Вакуум и спрей

  (3)Ултразвук

  2. Действие:

  (1) Дарсонвал:

  a. съединете аксесоарите и свържете кабела в (5)

  b. Включете (6) и сте готови за работа

  c. Настройте (8) за интензитет

  d. след употреба, изключете (6) и почистете аксесоарите

   (2)Ултразвук:

  a. Съединете аксесоарите и включете голямата приставка в (1)

  а малката в (2)

   

  b. включете таймера (11) и настройте времето

  c. включете (13) за да работите с А или В

  d. вклщчете (12) за да изберете последователни или импулсни вълни

  e. настройте (7) за интензитет

  f. след приключване на работа изключете таймера (11) и почистете аксесоарите

  (3) Вакуум и спрей:

  a. съединете аксесоарите и свържете вакуумната труба в (3) а тръбата на спрея в (4)

  b. включете (6) и сте готови за работа

  c. настройте (9) за интензитет на вакуума;

  d. След работа изключете (6) и почистете аксесоарите;

  (4) Аксесоари:

  A. приставки за ултразвук: 2бр;           

  B. Бутилки за спрей: 2бр;          

  C. тръбичка за вакуум: 1 комплект;

  D. приставка за дарсонвал: 1 комплект ;        

  E. всмукваща тръбичка:1 комплект ;           

  F. пластмасова тръба : 2бр

   

  ОПИСАНИЕ НА ФУНКЦИИТЕ

  I. Ултразвук:

  1. Омекотява тромбовете и почиства „червено лице”

  Нарушеното или блокирано кръвообръщение води до т.нар. „червено лице”. То може да бъде излекувано, чрез омекотяване на тромбовете и подобряване на кръвообръщението.

  Необходими са около 5 процедури..

  2. Отстраняване на петна

  Червените петна се появяват при нелекуване или неправилно лекуване на акне. Ултравиолетовите вълни проникват в кожата за да ускорят циркулацията н кръв, активират клетките и увеличават абсорбацията. Те изчезват при третиране с ултразвук, веднуж на ден, в продължение на 10 дни.

  3. Отстраняване на абнормална кожна пигментация

  Не е добре да се трятират лунички, родилни петна и т.н., с избелване и излющване, което просто потъмни пигментацията. С лекарства също е трудно да се постигне забележим ефект. Трабва внимателена анализ. Всички, които не са възпалени и не се увеличават могат да бъдат премахнати с ултразвукови вълни за по малко от 40 процедури.

  4. Разграничаване на оцветяването и премахване на подкожни петна

  Такъв вид петна не се лекуват със замразяване, изгаряне или излющване на кожата. Така може само да ги направите перманентни. Ултразвуковите вълни могат да разрушат и разтопят вътрешната мембрана на петната, така че петната да изчезнат.

  5. Предотвратяване и премахване на бръчки

  Ултразвуковите вълни, заедно с противобръчков крем ускорява метаболизма и забавя стареенето.

  6. Торбички и тъмни кръгове под очите

  Причини за появата на торбички и тъмни кръгове. От една страна функцията на метаболизма не е достатъчно силна,  в резултат на много мазнини се натрупва влага, от друга страна кръвта в очините вени циркулира затруднено.Ултразвуковите вълни, чрез масаж ускоряват кръвообръщението, разтопяват мазнините и помагат за абсорбирането на влагата. Третират се с малката приставка на ултразвука, по 5 минути за всяка торбичка. Важно е главата на ултразвука да не сочи към очната ябълка.

  7. Разграждане на мазнини

  С масаж по една минута на всяко засегнато място и с помощта на медикаменти

  8. Склероза и змийска кожа.

  Тези заболявания правят кожата суха и чуплива Симптомите могат да бъдат облекчени чрез ултразвуковите вълни с глицерин и подходящ крем.

  9. Подобрява кожата чрез масаж.

  1. ВНИМАНИЕ

  (1)почистете лицето или засегнатите части преди третиране

  (2)намажете с крем засегнатата част. Включете приставката на ултразвука

  (3)15 минути са достатъчно дълго за процедура

  (4)Степента на топлина на приставката не представлява интензивността на работата. Ниската степен е подходяща за лице, високата температура ще нарани кожата.

  (5)Използвайте малката приставка, с интензитет в рамките на зелената светлина. Процедурата трае 8-10 мин.

  (6)За чувствителна кожа нанесете крем и внимателно настройте интензитета.Топло усещане е достатъчно за нормална кожа. 10 мин на ден облекчават възпалените учасъци за 7 дни.

  1. Дозиране налечението с ултразвук:

  Дозирането включва интензитет, време, повтаряемост, период на третиране и т.н.

  (1)интензитет от0.5~1.25W/cm2 за лице.

  (2)продължителност 0.5~15мин за цялото лице. Резултата не се подобрява от увеличаване на продължителността.

  (3)Просължителността зависи от степента на заболяването 35 пъти за акне и белези, торбички и тъмни кръгове под очите веднъж на ден, 10 дни.

  (4)Има два вида ултразвукови вълни: последователни и пулсиращи. Последните могат да бъдат използвани за възпаления, загноявания, втвърдявания, докато първите са за намяляване на топлината и др.

  II. ДАРСОНВАЛ:

  Ползи от дарсонвала:

  1. помага в елиминирането и абсорбацията.
  2. подобрява активността на жлезите.
  3. стимулира циркулацията на кръвта.
  4. антибактериално действие по време на употреба.
  5. засилва метаболизма
  6. помага за дълбоко проникване на продукти в кожата.

  Внимание: Клиентът не трябва да е в контакт с никакви метални предмети. Клиентът трябва да свали всички бижута от ръцете

  забележка: дарсонвал не се използва при бременни клиенти или при клиенти с пейсмейкър. Не се използва с лосиони съдържащи алкохол.Ако е желателно да се използва такъв вид лосион, се използва първо дарсонвала и след това се нанася лосиона след като процедурата е приключила

  как се работи с дарсонвал:

  1. Изберете подходящия електрод, и поставете така че да чуете кликващ звук.
  2. Натиснете ключ “High Frequency”, и изберете подходящия интензитет.
  3. Смяна на електрод:

  Включете интензитета на нулева позиция и ключ “OFF”, издърпайте електрода и поставете друг.

  1. .

  III. ВАКУУМ И СПРЕЙ

  Порите на лицето се увеличават след третиране със спрей и вапозон. Така по- лесно се премахват замърсявания от кожата. След тази процедура лицето може да бъде напръскано с медикаменти.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн