Меню
Количка

Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223

Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223
Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223
Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223
Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223
Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223
Изчерпан
Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223
Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223
Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223
Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223
Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223
Продуктов код: 001626
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223 Моделът съчетава две от най-популярните козметични процедури с ефикасно действие за подмладяване, тонизиране и стягане на кожата. За всяка от функциите, уредът е оборудван със съответният комплект накрайници: *Два ултразвукови накрайника *Накрайник за Дарсонвал с три стъклени..
Цена в брой:
290.00лв
290.00
Без данък: 290.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!  Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал RU-223

  Моделът съчетава две от най-популярните козметични процедури с ефикасно действие за подмладяване, тонизиране и стягане на кожата. За всяка от функциите, уредът е оборудван със съответният комплект накрайници:

  *Два ултразвукови накрайника

  *Накрайник за Дарсонвал с три стъклени проводника

  Работният панел на уреда се състои от два сектора за настройка на отделните процедури. 

   

  Ултразвук - ефикасна процедура за подмладяване и стягане на кожата Ултразвуковите вълни имат способността да проникнат на голяма дълбочина в подкожния слой. Благодарение на това те оказват своето влияние като активизират клетките и тъканта, подобрявайки не само вида на кожата, но и нейното здраве. Механичните вибрации, генерирани при процедура с ултразвуковия накрайник, осигуряват фин и тонизиращ микромасаж на клетките и тъканите, спомагащ за тяхното укрепване и заздравяване. А топлинният ефект, предизвикан от действието на вибрациите, ускорява кръвообращението, подобрява обмяната на веществата и стимулира естественият синтез на повече колаген. В резултат кожата възвръща своята еластичност, фините бръчки се изглаждат, контура е подобрен.

  Под влиянието на ултразвуковите вибрации пропускливостта на кожата се повишава, с което инфилтрацията на различни лечебни и козметични продукти става много по-ефикасна. Благодарение на това, процедурата дава високи резултати при лечение на различен тип кожни заболявания и третиране на несъвършенства.

  Процедурата е ефективна и в борбата с подкожните мазнини. Стимулиращият ефект, който ултразвука оказва върху метаболизма и циркулацията на кръвта, спомага за по-интензивното разграждане на мастните натрупвания и изхвърлянето на задържаната течност от тялото.

   

  Дарсонвал - тази процедура се прилага посредством специални стъклени проводници през които минава променлив, високочестотен импулсен ток. При манипулация на кожата, електрическия импулс прониква в дълбочина, достигайки базалният слой. Там оказва своето активизиращо действие като ускорява циркулацията на кръвта, засилва обмяната на веществата и стимулира естествените регенеративни и защитни функции на кожата. Процедурата има и почистващо, детоксикиращо и антибактериално действие.

   

  Произведено в Китай.

  Козметичен уред 2 в 1 – Ултразвук и Дарсонвал RU-223

  Техническо ръководство

  Функции:

  • Ултразвук
  • Дарсонвал

   

  Употреба

  УЛТРАЗВУК

  1. Преди процедура почистете кожата добре с  подходящ козметичен  продукт
  2. Отмийте и подложете лицето на парна баня/пароозонатор за 10 мин. Парата ще достигне и почисти дори най-дълбоките замърсявания. По този начин ефектът от ултразвуковата терапия ще бъде ощ
  3. За да се затворят порите след почистване, облейте лицето със студена вода или нанесете продукт, чието действие е насочено към затваряне на порите.
  4. Според целите на процедурата, нанесете подходящ козметичен/лечебен продукт върху кожата
  5. Включете уреда
  6. Настройте интензитета в съответствие с типа кожа и индивидуалното усещане и поносимост на клиента.
  7. Настройте време за процедурата – нормалното време за работа е около 15 минути
  8. Изберете типа ултразвукова вълна, посредством съответния бутон
  9. Започнете работа. Внимателно и нежно масажирайте с накрайника.
  10. След приключване на процедура изключете уреда и почистете накрайника

   

  ДАРСОНВАЛ

  1. Монтирайте стъкления електрод към накрайника
  2. Свържете към захранването и включете уреда
  3. Настройте интензитета,посредством въртящия се бутон, започвайки от ниска степен към висока. Съобразете интензитета с поносимостта и чувствителността на кожата, както и към индивидуалното усещане на всеки клиент.
  4. След приключване на работа, завъртете бутона за интензитет до нула и изключете уреда. Отстранете нактайника от уред. Почистете накрайника и стъклените електроди. Съхранявайте ги на сухо и проветриво място.

   

  ВАЖНО! 

  • Уредът е оборудван с три стъклени електрода, като всеки от тях се използва за определена зона. Избирайте електрода за работа, според целите на процедурата и големината на зоната, която ще обработвате.
  • След всяка употреба електродите трябва да бъдат почиствани и стерилизирани. Съхранявайте в сухи помещения.
  • Преди процедура всички метални аксесоари и бижута трябва да бъдат премахнати
  • Не третирайте една и съща зона прекалено дълго време. Не задържайте електрода дълго в една точка. Това би могло да доведе до наранявания, изгаряния или раздразнение на кожата.
  • След употреба почиствайте накрайника и електродите.

   

  Поддръжка:

  Уредът е с 1 година гаранция. Тя НЕ включва аксесоарите и накрайниците.

  В случай на неизправност, свържете се с нас.

  НЕ опитвайте да отваряте, разглабяте или ремонтирате уреда сами, в противен случай гаранцията престава да бъде валидна .

   

  Гаранцията НЕ важи в следните случаи

  • Ако уреда е бил отварян и/или ремонтиран от неоторизирано лице
  • Ако повредата е вследствие на неправилна поддръжка  и употреба на уреда
  • Ако повредата е вследствие на удар, изпускане, нарушаване на целостта по друг начин.
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн