Козметичен уред 2 в 1 – Ултразвук и Дарсонвал RU-223

Изчерпан Козметичен уред 2 в 1 – Ултразвук и Дарсонвал RU-223

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001626
 • Код на продукта: RU-223
 • Наличност: Изчерпан
 • Информация цени на доставка

 • Цена в брой:
  290.00лв.
 • Без данък: 290.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
28.52 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Козметичен уред 2 в 1 – Ултразвук и Дарсонвал RU-223

Моделът съчетава две от най-популярните козметични процедури с ефикасно действие за подмладяване, тонизиране и стягане на кожата. За всяка от функциите, уредът е оборудван със съответният комплект накрайници:

*Два ултразвукови накрайника

*Накрайник за Дарсонвал с три стъклени проводника

Работният панел на уреда се състои от два сектора за настройка на отделните процедури. 

 

Ултразвук – ефикасна процедура за подмладяване и стягане на кожата Ултразвуковите вълни имат способността да проникнат на голяма дълбочина в подкожния слой. Благодарение на това те оказват своето влияние като активизират клетките и тъканта, подобрявайки не само вида на кожата, но и нейното здраве. Механичните вибрации, генерирани при процедура с ултразвуковия накрайник, осигуряват фин и тонизиращ микромасаж на клетките и тъканите, спомагащ за тяхното укрепване и заздравяване. А топлинният ефект, предизвикан от действието на вибрациите, ускорява кръвообращението, подобрява обмяната на веществата и стимулира естественият синтез на повече колаген. В резултат кожата възвръща своята еластичност, фините бръчки се изглаждат, контура е подобрен.

Под влиянието на ултразвуковите вибрации пропускливостта на кожата се повишава, с което инфилтрацията на различни лечебни и козметични продукти става много по-ефикасна. Благодарение на това, процедурата дава високи резултати при лечение на различен тип кожни заболявания и третиране на несъвършенства.

Процедурата е ефективна и в борбата с подкожните мазнини. Стимулиращият ефект, който ултразвука оказва върху метаболизма и циркулацията на кръвта, спомага за по-интензивното разграждане на мастните натрупвания и изхвърлянето на задържаната течност от тялото.

 

Дарсонвал – тази процедура се прилага посредством специални стъклени проводници през които минава променлив, високочестотен импулсен ток. При манипулация на кожата, електрическия импулс прониква в дълбочина, достигайки базалният слой. Там оказва своето активизиращо действие като ускорява циркулацията на кръвта, засилва обмяната на веществата и стимулира естествените регенеративни и защитни функции на кожата. Процедурата има и почистващо, детоксикиращо и антибактериално действие.

 

Произведено в Китай.

Техническо ръководство

Козметичен уред 2 в 1 – Ултразвук и Дарсонвал RU-223

Техническо ръководство

Функции:

 • Ултразвук
 • Дарсонвал

 

Употреба

УЛТРАЗВУК

 1. Преди процедура почистете кожата добре с  подходящ козметичен  продукт
 2. Отмийте и подложете лицето на парна баня/пароозонатор за 10 мин. Парата ще достигне и почисти дори най-дълбоките замърсявания. По този начин ефектът от ултразвуковата терапия ще бъде ощ
 3. За да се затворят порите след почистване, облейте лицето със студена вода или нанесете продукт, чието действие е насочено към затваряне на порите.
 4. Според целите на процедурата, нанесете подходящ козметичен/лечебен продукт върху кожата
 5. Включете уреда
 6. Настройте интензитета в съответствие с типа кожа и индивидуалното усещане и поносимост на клиента.
 7. Настройте време за процедурата – нормалното време за работа е около 15 минути
 8. Изберете типа ултразвукова вълна, посредством съответния бутон
 9. Започнете работа. Внимателно и нежно масажирайте с накрайника.
 10. След приключване на процедура изключете уреда и почистете накрайника

 

ДАРСОНВАЛ

 1. Монтирайте стъкления електрод към накрайника
 2. Свържете към захранването и включете уреда
 3. Настройте интензитета,посредством въртящия се бутон, започвайки от ниска степен към висока. Съобразете интензитета с поносимостта и чувствителността на кожата, както и към индивидуалното усещане на всеки клиент.
 4. След приключване на работа, завъртете бутона за интензитет до нула и изключете уреда. Отстранете нактайника от уред. Почистете накрайника и стъклените електроди. Съхранявайте ги на сухо и проветриво място.

 

ВАЖНО! 

 • Уредът е оборудван с три стъклени електрода, като всеки от тях се използва за определена зона. Избирайте електрода за работа, според целите на процедурата и големината на зоната, която ще обработвате.
 • След всяка употреба електродите трябва да бъдат почиствани и стерилизирани. Съхранявайте в сухи помещения.
 • Преди процедура всички метални аксесоари и бижута трябва да бъдат премахнати
 • Не третирайте една и съща зона прекалено дълго време. Не задържайте електрода дълго в една точка. Това би могло да доведе до наранявания, изгаряния или раздразнение на кожата.
 • След употреба почиствайте накрайника и електродите.

 

Поддръжка:

Уредът е с 1 година гаранция. Тя НЕ включва аксесоарите и накрайниците.

В случай на неизправност, свържете се с нас.

НЕ опитвайте да отваряте, разглабяте или ремонтирате уреда сами, в противен случай гаранцията престава да бъде валидна .

 

Гаранцията НЕ важи в следните случаи

 • Ако уреда е бил отварян и/или ремонтиран от неоторизирано лице
 • Ако повредата е вследствие на неправилна поддръжка  и употреба на уреда
 • Ако повредата е вследствие на удар, изпускане, нарушаване на целостта по друг начин.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha