Козметичен уред 2в1 – Ултразвук и функция за премахване на петна В-627

Изчерпан Козметичен уред 2в1 – Ултразвук и функция за премахване на петна В-627

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00940
  • Код на продукта: Козметичен уред 2в1 – Ултразвук и функция за премахване на петна
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    229.00лв.
  • Без данък: 229.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
22.52 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

Козметичен уред 2в1 – Ултразвук и функция за премахване на петна В-627

 

Този комбиниран уред предлага ефикасно действие за подобряване на вида и здравето на кожата. Той съчетава високорезултатното действие на ултразвук и функция за премахване на петна и несъвършенства по кожата. За всяка от двете функции, апаратът е оборудван със специален накрайник , който е лесен за употреба и позволява удобна работа.

 

Функции:

*Ултразвук:  Процедурата се извършва чрез  високочестони ултразвукови вибрации. Те достигат дълбоките подкожни слоеве и осигурят  нежен масаж на тъканта, активирайки клетките и възстановявайки „комуникацията“ между различните слоеве на кожата. Ултразвуковата енергия благоприятства също и обмяната на веществата; повишава пропускливостта на клетките, спомагайки пълноценното усвояване на ценни хранителни вещества, а също и по-добрата абсорбация на лечебните вещества в козметичните и медицинските разтвори, които се използват при процедурата. Стимулира генерирането на нов колаген; възвръща еластичността на кожата и я стяга. Процедурата има ефикасно действие в борбата с признаците на застаряване; изглажда фините бръчки и подобрява несъвършенствата.

В допълнение на всичко това, ултразвуковите вибрации генерират топлинен ефект, който ускорява циркулацията на кръвта, редуцира напрежението в мускулите, осигурявайки им дълбока релаксация и тонизиране.

 

*Електрическа игла за премахване на петна: ползва модерна технология за ефикасно премахване на различен тип пигментни петна по кожата. Процедурата е неинвазивна и безопасна. Тя се осъществява посредством специален накрайник „електрическа игла“, която генерира високочестотен ток, с помощта на който се отстраняват лунички, старчески петна и други нарушения в пигментацията.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Техническо ръководство

Козметичен уред 2в1 – Ултразвук и функция за премахване на петна В-627

Модерен и иновативен уред, който се отличава високо ефективно действие и бързи резултати, както и със своя лесен за употреба дизайн.

Процедурата с ултразвук протича в три основни процеса:

1.Механически вибрации –стимулират се абсорбиращите функции на клетките , метаболизмът се засилва, ускорява се циркулацията на кръвта, укрепва се нервната система.

2.Топлинен ефект: стимулира функцията на кръвоносните съдове и метаболизмът , подсилва циркулацията на кръвта, облекчава болки, нервно напрежение и спазми.

3. Процедурата с Ултразвук има антибактериално действие и спомага да се регулират стойностите на РН в организма (към алкалност).

Уредът предлага и функция за премахване на петна. Благодарение на модерната технология, залегнала в разработката на този козметичен апарат, премахването на редица нарушения в пигментацията вече е напълно постижимо и лесно. Действието на електрическата игла се базира на високочестотни ултравукови вълни, които спомагат за ефикасното отстраняване на старчески петна, лунички и други несъвършенства.

1.Процедурата е с изцяло компютърно управление и е напълно безопасна

2.Настройка на интензитета в 10 нива

3. 4Hz импулсна вълна

 

Функции:

*Използвайки силата на ултразвуковата енергия в комбинация с подходящ козметичен продукт, процедурата одобрява увредените капиляри, спомагайки по този начин да се отстранят зачервяванията по лицето

*Ултразвуковите вълни спомагат за отстраняване на кръвните съсиреци; подобряват обмяната на веществата и ускоряват кръвообращението. Всичко това благоприятства премахването на белези и други несъвършенства по кожата. Добре е при процедура да се използва подходящ козметичен продукт. Терапията обикновено се състои от 10 процедури, като се прилагат веднъж на два дни.

-Ултразвуковата енергия нарушава мембраната на пигментните клетки и по този начин спомага за тяхното отстраняване и предотвратява повторното им формиране

-Ултразвуковите вълни осигуряват стимулиращ масаж на тъканта, активират клетките, стимулират циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. По този начин се забавят процесите на стареене, фините бръчки се изпълват и кожата се стяга.

-Ускореното кръвообращение и подобрената функция на лимфната система в комбинация с топлинния ефект при процедура спомагат за разграждане на мазнините и премахване на излишните течности. В същото време се подобряват абсорбиращите функции на клетката, благодарение на което инфилтрацията на козметични и лечебни разтвори е много по-ефикасна. Всичко това спомага да се подобри цялостното състояние на кожата, в това число и околоочният контур. Премахват се тъмните кръгове и торбичките под очите.

 

Начин на употреба:

*Ултразвук

-Почистете кожата

-Омекотете кожата посредством пароозиниране.Отстранете черните точки и замърсяванията.

-Нанесете подходящ козметичен продукт, който да затвори порите след като са били почистени, след което отстранете козметичния продукт

-Нанесете равномерно подходящ козметичен разтвор за процедурата с ултразвук

-Включете уреда и монтирайте ултразвуковият накрайник

-Натиснете СТАРТ  и задайте интензитет за работа (ENERGY)

-Настройте времето за процедура  (обикновено около 15 мин.)

-Изберете функция Ултразвук  и настройте типа вълна – пулсираща или непрекъсната

-Третирайте кожата като внимателно масажирате зоната върху която е нанесен козметичния продукт

-След приключване на процедура, почистете накрайника

 

*Премахване на петна:

-Свържете електрическата игла за премахване на петна към уреда

-Изберете функция Премахване на петна (SELECT)

-Настройте интензитета на минимум

-Тествайте електрическия сигнал на върха на иглата

-Настойте интензитета според нуждите на клиента и зоната, която ще третирате. Започвайте винаги от минимум.

-Интензитета не трябва да бъде прекалено силен, за да се избегне риск от изгаряне  или други нежелани последици. Не трябва да бъде и прекалено слаб, тъй като това ще отслаби ефекта от  процедурата

-Третирайте внимателно участъка с нарушена пигментация като движите иглата напред и назад. Част от петната е възможно да изчезнат още с първата процедура, но в други случаи може да се наложат още няколко процедури. При третиране на бенки трябва да се подхожда изключително внимателно. Първо трябва да се определи вида на бенката и дали тя подлежи на премахване. За целта, консултирайте се със специалист .

 

ВАЖНО!

*Уредът и накрайникът трябва да бъдат почиствани преди всяка употреба

*Козметичният продукт, който сте избрали за процедурата, трябва да има достатъчна степен на вискозитет, за да осигури свободното движение на накрайника и за да повиши абсорбиращите функции на клетките. За да избегнете изгаряне или раздразнение на кожата, нанасяйте достатъчно количество от козметичния продукт

*Препоръчителното време за процедура е 15 мин. Третирането след това време НЕ увеличава ефикасността на терапията.

*За третиране на малки участъци, използвайте малък връх на иглата и намалете времето за процедура на 8-10 мин.

*Избягвайте контакт с очите!

*Ако се налага да прекратите третирането, натиснете пауза. Не оставяйте ултразвуковият накрайник да работи, ако не го използвате, тъй като той може да прегрее и да се повреди

!Премахване на петна:

*Свържете електрическата игла към уреда

*Почистете и дезинфектирайте ръцете, преди да сложите ръкавици

*Монтирайте подходящ връх на електрическата игла

*Почистете участъка, който ще третирате

*Ако е необходимо нанесете болкоуспокояващ продукт за около 3 мин. преди процедура

 

ПРОЦЕДУРАТА ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА НА:

*Бременни жени

*Хора със сърдечни заболявания

*Хора с хипертония

*Хора с вътрешни увреждания или наранявания

*Хора с кожни заболявания

*При налични отворени рани

 

Техническа информация:

*Честота: 50-60Hz

*Време за работа: 1-30мин.

*10 нива на интензитет

*Мощност: 25W

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha