Козметичен уред за фотодинамична терапия PDT 002

Козметичен уред за фотодинамична терапия PDT 002

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001390
  • Код на продукта: PDT 002
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в понеделник.
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    2800.00лв.
  • Без данък: 2800.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
275.33 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред за фотодинамична терапия PDT 002


Ново поколение грижа за кожата! Осигурете преднина за своя бизнес, оборудвайки салона си с този модерен козметичен уред. С него ще предложите на клиентите си една от най-хитовите процедури - фотодинамична терапия.

Фотодинамичната терапия е иновативен метод за подобряване вида и здравето на кожата. Тя се основава на действието на светлинната енергия, в съчетание със специализирана фоточувствителна козметика. Според своята дължина светлинната вълна прониква на определена дълбочина в кожата, действайки в няколко основни насоки. Спомага за освобождаването на клетката от меланина; активизира клетките и тяхното възпроизвеждане; ускорява процесите на производство на колаген и др.

Всичко това прави терапията ефикасна за борба с много от проблемите на кожата, сред които акне, зачервявания, мазна кожа, белези, редица заболявания, а също и преждевременно стареене. 

Светлината при фотодинамичната терапия е LED и се излъчва посредством светодиоди. Козметичните уреди, предназначени за този тип процедури, са оборудвани със специални LED накрайници, излъчващи светлинни вълни от видимия спектър, като според своята дължина всеки цвят действа за подобрение на определен аспект от здравето на кожата.

*Червена светлина – действа за подобряване признаците на застаряване. Спомага за изглаждане на фините бръчки; подобрява цялостното състояние на кожата; спомага за премахване на петна и несъвършенства; стимулира производството на колаген; свива порите

*Синя светлина – действа за лечение на акне; цялостен антибактериален ефект; спомага за унищожаване на бактерията, причиняваща акне; действа за подобряване на белезите от акне; успокоява раздразнения и възпаления

*Оранжева светлина - успокоява зачервяванията и раздразненията

*Зелена светлина – действа за освобождаване на клетката от меланина, ефикасна при третиране на петна и проблеми с пигментацията

Козметичен уред PDT 002 е удобен и лесен за употреба. Разполага с практичен работен панел, от който може да избирате режим на работа (цвят на светлинната вълна), интензитет и времетраене, като за всяка настройка е осигурен дисплей. Дизайнът на излъчващата LED „глава“ е с класическа за този тип уреди дъговидна форма, като позволява двете крила да се доближават и раздалечават. Рамото е с три сгъвки за по-голяма свобода при настройка на работната позиция. Корпусът на уреда е метален, като в основата си е на колелца за лесно преместване. 

Гаранция: 1 година

Произведено в Китай


Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha