Меню
Количка

Уред за електростимулация на мускулите - целутрон, MX-301

Уред за електростимулация на мускулите - целутрон, MX-301
Уред за електростимулация на мускулите - целутрон, MX-301
Уред за електростимулация на мускулите - целутрон, MX-301
Уред за електростимулация на мускулите - целутрон, MX-301
Уред за електростимулация на мускулите - целутрон, MX-301
Уред за електростимулация на мускулите - целутрон, MX-301
Уред за електростимулация на мускулите - целутрон, MX-301
Уред за електростимулация на мускулите - целутрон, MX-301
Уред за електростимулация на мускулите - целутрон, MX-301
Уред за електростимулация на мускулите - целутрон, MX-301
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Уред за електростимулация на мускулите - целутрон, MX-301
Продуктов код: 001628
Козметичен уред за електростимулация на мускулите - Целутрон MX-301 Процедурите с Целутрон са едно от най-предпочитаните средства за поддържане на идеална фигура. Популярността на тази терапия се дължи на нейната ефикасност , безопасност и тонизиращият ефект, който тя оказва. Принципът на действие, залегнал в нейната основа, се базира на идея..
Цена в брой:
629.00лв
629.00
Без данък: 629.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Козметичен уред за електростимулация на мускулите - Целутрон MX-301

  Процедурите с Целутрон са едно от най-предпочитаните средства за поддържане на идеална фигура. Популярността на тази терапия се дължи на нейната ефикасност , безопасност и тонизиращият ефект, който тя оказва. Принципът на действие, залегнал в нейната основа, се базира на идеята за активизиране на естествения биозаряд на организма, посредством стимулация с електрически импулси. Електростимулацията възпроизвежда ефект на мускулна активност, предизвиквайки мускулни съкращения. Като резултат от този процес кръвоносните съдове се разширяват, кръвообращението се ускорява, засилва се метаболизма, клетките се насищат с хранителни вещества. Ускорява се дейността на лимфната система, спомага се процеса по освобождаване на задържаната течност. При това активно състояние на организма, започва интензивно разграждане на мастните натрупвания. В резултат обема на подкожните мазнини намалява значително, изглажда се целулита, еластичността на кожата се подобрява.

  Процедурата се осъществява като върху тялото се разпределят специални електродни лепенки, които по зададен интензитет освобождават електрически импулс.

  Целутрон MX-301 е качествен и практичен уред, благодарение на който, може да прилагате професионално ефикасна терапия за електростимулация на мускулите и оформяне на тялото. Моделът е лесен и удобен за употреба. Оборудван е с пълен набор аксесоари, нужни за работа:

  *Комплект от електродни лепенки в два размера

  *2бр . електродни пластини за гърди

  *Комплект електродни пластини за лице

  *Комплект ластични колани

  Произведено в Китай

  КОЗМЕТИЧЕН УРЕД ЗА ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ НА МУСКУЛИТЕ – ЦЕЛУТРОН MX-301


  Този инструмент използва модерна технология, гарантираща перфектни резултати в оформянето на фигурата и намаляването обема на подкожните мазнини. Освен естетически принос, процедурата има и редица здравословни ползи. Тя спомага да се редуцират мастните отлагания в червата и коремната кухина. В същото време терапиите с Целутрон спомагат да се нормализира функцията на симпатиковата нервна система и стимулира притока на кислород в клетките.
  Терапията се основава на принципа на точковата стимулация, спомагаща активизирането на функциите и процесите в организма, благодарение на което, по естествен път се ускорява разграждането на мазнините.  
  Уредът е оборудван със система за сканиране на честотата и микрокомпютър, генериращ био електрическият импулс. Именно стимулиращият ефект на този импулс, доближаващ се като концепция на действието до традиционната акупунктурна терапия, осигурява истински дълбок и траен ефект. Стимулира микроциркулацията, подобрява дейността на лимфната система, тонизира, стимулира имунната система, мобилизира естествената енергия на организма.

   

  Функции:
  Загуба на тегло: При 10-дневна програма от процедури с Целутрон, могат да се наблюдават видими резултати – от 1 до 8 кг. Намалено тегло
  Оформяне на фигурата: При 10-дневна програма от процедури с Целутрон, могат да се наблюдават видими резултати – от 2 до 9 см. Намалена обиколка на талията.
  Терапия за гърди: При 20-дневна програма от процедури с Целутрон, могат да се наблюдават видими резултати – стягане, повдигане и увеличаване на бюста.
  Ефект на физиотерапия: подобрение в общата кондиция и здраве на тялото.

   

  Описание на работния панел:

  1.Настройка на честота на импулса
  2.Настройка на времето за процедура (намаляване) –
  3.Избор на работна програма
  4. Настройка на времето за процедура (увеличаване) +
  5.Включване/Изключване
  6-15.Настройка на интензитета (за всяка двойка електродни лепенки)
  16.LCD работен дисплей
   
  17.Входове за електродните лепенки
  18.Ластици за прикрепяне
  19.Електродни лепенки
  20.Кабели за електродните лепенки
  21.Електродни пластини за бюст
  22.Електродни пластини за лице
  23.Основен уред

   

   
  LCD работен дисплей
  а)Показва честота на импулса
  b)Показва зададеното време за процедурата
  с)Показва зададената работна програма


  Описание на работните програми:

  *Програма 1
  Нискочестотна Липолитична био стимулация (повърхностен слой), която стимулира активното разграждане на мазнините. 
  Приложение: може да се прилага върху цялото тяло, особено проблемните зони.

   

  *Програма 2
  Активна био стимулация (дълбоко действие) – при тази програма се възпроизвежда ефекта от мускулна активност, предизвикващ мускулни съкращения. Подобрява се кръвообращението и лимфната циркулация, стимулира се синтеза на кератин и се активизира се разграждането на мастните натрупвания. Прилага се за разбиване на мастните натрупвания в дълбочина

   

  *Програма 3
  Активно горене на мазнини и стягане (дълбоко действие) – при тази програма отново се работи за стимулиране и заздравяване на мускулите, комбинирано с  ефикасно изгаряне на мазнините и стягане. При нея обаче, за разлика от предходните две, се използва импулс с по-голям обхват и честота на действие. Програмата е ефикасна за изглаждане на целулта.

   

  *Програма 4
  Стимулираща и стягаща – при нея се работи за подобряване и ускоряване обмена на веществата, стимулира се синтеза на колаген, балансира се функцията на нервната система. Тази програма спомага за стягане на кожата и възвръщане на еластичността й.  Ефикасна за третиране на участъци с отпусната кожа. 

   

  *Програма 5
  Стимулираща и стягаща мускулите – използва импулс с по-голям обхват и честота на действие от Програма 3. Работи за заздравяване на мускулната тъкан. Стяга и оформя мускулите + стимулира изгарянето на мазнините.
  Подходяща за третиране на зоните, засегнати от целулита.

   

  *Програма 6
  Дълбока био стимулация с продължителен импулс за загуба на тегло, изгаряне на мазнини и детоксикация. Продължителна стимулация на мускулите с дълбоко действие. Разширява лимфните съдове и стимулира лимфната циркулация. Води до хидролитично разграждане на мазнините и спомага за освобождаване на организма от токсините. Подходяща за прилагане при нарушения във функцията на лимфната система. Силно детоксикиращ ефект.

   

  *Програма 7
  Био стимулация за бедра и гърди – работи посредством прекъснат импулс. Тази програма е предназначена за стягане и повдигане на бюста, стягане на отпуснатата кожа, заздравяване на мускулната тъкан.

   

  *Програма 8
  Био стимулация със средна вълна. Спомага да се повиши пропускливостта на клетките и стимулира обмяната на веществата и функцията на лимфната система. Заздравява и тонизира мускулите. Програмата може да се прилага за оформяне на бюстта и бедрата, стягане на отпуснатата кожа.

   

  *Програма 9
  Повтаряне на програмите от 1 до 8.


   

  Инструкции за употреба:
  *Свържете електродните лепенки
  *Свържете към захранването
  *Настиснете бутона за включване/изключване 
  *Натиснете бутона за избор на работна програма  . Задайте желаната програма.
  *Задайте време за процедурата, посредством бутона  (0-60мин).
  -За отслабване и оформяне:  15 процедури. По една процедура на ден, с продължителност  30-40мин. 
  -За отслабване и оформяне: 15-30 процедури. По една процедура на ден, с продължителност  20-30мин.
  *Задайте честота на вълната като натиснете бутон  и изберете от вариантите  

  *Задайте интензитет на работа на електродните лепенки посредством въртящите се бутони L1-5 и R1-5 

  При избор на интензитет, имайте предвид , че всеки организъм е различен и има различна степен на толерантност към електростимулацията. Подходете индивидуално, съобразявайки интензитета с  физиологичните особености на всеки отделен клиент. 

   

  Три типа интензитет:
  1. Усеща се електрическият импулс. 
  2.Степен, при която се предизвикват мускулни съкращения. 
  3.Степен, при която тялото се адаптира към електростимулацията.
  Врат и рамене - 1
  Крака – 2,3
  Ръце- 2,3
  Коремна област – 2,3
  Бюст - 2
  Гръб – 2,3
  Бедра и ханш – 2,3

  *Ако по време на работа се наложи да промените някоя от настройките за време, режим или интензитет, проосто задайте новата настройка, посредством съответния бутон. Не е нужно да спирате процедурата.
  *Пристъпете към третиране
  Разпределете електродните лепенки върху тялото и ги прикрепете с ластиците.

   

  Разпределяне на електродните лепенки:
  1.Врат и рамене. Стимулира кръвообращението в областта на врата и раменете. Спомага за елиминиране чувството на умора и схванатост. Тонизиращо действие.
    
  2.Врат, рамене и ръце. Стимулира кръвообращението в областта на врата, раменете и ръцете. Спомага за елиминиране чувството на умора и схванатост. Тонизиращо действие
   
  3.Гърди. Стимулира кръвообращението в областта на гърдите. Спомага за стягане и оформяне на бюста.
   
  4.Коремна област. Спомага за изчистване на натрупаните мазнини в областта на корема. Оформя талията и намалява нейната обиколка. Стяга коремните мускули.
        
  5.Гръб. Тонизира мускулите на гърба. Стимулира кръвообращението, изгаря мазнините, елиминира чувството на умора.

  6.Бедра. Намалява мастните натрупвания и целулита в областта на бедрата. Тонизира и оформя мускулите.
   
  7.Ръце. Стимулира кръвообращението в областта на ръцете, стяга мускулите, спомага за изгаряне на излишните мазнини, елиминира чувството на умора.
   
  8.Крака. Редуцира мастните натрупвания в областта на краката. Стимулира кръвообращението и тонизира мускулите. 

  *След процедура, уверете се, че дисплея показва 0. Изключете от захранването
  *Почистете и стерилизирайте електродните лепенки.


  Мерки за безопасност:
  1.Не задавайте прекалено висок интензитет на работа при процедура
  2.При процедури за отслабване, съобразете интензитета, според  индивидуалните усещания на клиента.
  3.При процедура за стпгане на бюста, задайте по-нисък интензитет.
  4.Преди да поставите електродните лепенки, уверете се, че кожата е добре почистена, а интензитета на лепенката е на 0.
  5.Използвайте козметичен продукт, който предпазва кожата от електричеството.
  6.Ако установите непоносимост на кожата към процедурата, опитайте да редуцирате времето за третиране или прекратете терапията.
  7.По време на процедура се консултирайте периодично с клиента, доколко интензитета е в нормална граница.

   

  Процедурата да НЕ СЕ ПРИЛАГА при:
  *Хора със заболявания на кръвта
  *Хора с кожни заболявания или проблеми
  *Хора със сърдечни заболявания
  *Хора с метални импланти
  *Бременни
  *Хора с туморни заболявания

  *Уредът да не се управлява от хора с физически, сетивни или психологинчи увреждания и ограничения, които биха могли да повлияят работния процес. Да не се използва от хора без нужната професионална подготовка.
  *Да се пази от деца.

   

  Техническа информация:
  Волтаж: •110V •220V •230V •240V
  Честота:•50Hz •60Hz
  Мощност: 40W
  Размери: • 55x38x20CM • 103x55x46CM
  Тегло: • 5Kg • 25Kg

   

  Мерки за безопасност:
  1.Не разглабяйте уреда и не опитвайте да го ремонтирате сами, в случай на неизправност. Всяка поправка на уреда трябва да се извършва в гаранционния сервиз. Използвайте апарата само по предназначение. 
  2.Не използвайте в близост до вода, с мокри ръце или в помещение с високи нива на влага. Не разливайте вода върху уреда.
  3.При някой от долуизброениете случаи, изключете уреда от захранването възможно най-бързо:
  -Ако върху уреда попадне вода
  -При наличието на съмнителна миризма, дим или ако уредът издава съмнителен/силен звук
  -При повреда на кабела
  -Ако уреда е претърпял падане и/или повреда.
  4.Пазете кабела на уреда, не поставяйте нищо върху него; съхранявайте и използвайте уреда на места, където няма опасност кабела да бъде настъпен.
  5.След употреба, изключвайте от захранването
  6.Внимавайте нищо да не попада в жака на уреда. Ако това се случи, не опитвайте да го отстраните сами. Обърнете се към специалист.
  7.Не поставяте уреда на нестабилни повърности.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн