Козметичен уред за електростимулация на мускулите – Целутрон MX-301

Козметичен уред за електростимулация на мускулите – Целутрон MX-301

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001628
  • Код на продукта: MX-301
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в петък.
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    629.00лв.
  • Без данък: 629.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
61.85 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред за електростимулация  на мускулите – Целутрон  MX-301

 

Процедурите  с Целутрон  са едно от най-предпочитаните средства за поддържане на идеална фигура. Популярността на тази терапия се дължи на нейната ефикасност , безопасност и тонизиращият ефект, който тя оказва. Принципът на действие, залегнал в нейната основа, се базира на идеята за активизиране на естествения биозаряд  на организма, посредством стимулация с електрически импулси. Електростимулацията  възпроизвежда ефект на мускулна активност, предизвиквайки мускулни съкращения. Като резултат от този процес  кръвоносните съдове се разширяват, кръвообращението се ускорява, засилва се метаболизма, клетките се насищат с хранителни вещества. Ускорява се дейността на лимфната система, спомага се процеса по освобождаване на задържаната течност. При това активно състояние на организма, започва интензивно разграждане на мастните натрупвания. В резултат обема на подкожните мазнини намалява значително, изглажда се целулита, еластичността на кожата се подобрява.

Процедурата се осъществява като върху тялото се разпределят специални електродни  лепенки, които по зададен интензитет освобождават електрически импулс.

 

Целутрон  MX-301 е качествен и практичен уред, благодарение на който, може да прилагате професионално ефикасна терапия за електростимулация  на мускулите и оформяне на тялото. Моделът е лесен и удобен за употреба. Оборудван е с пълен набор аксесоари, нужни за работа:

*Комплект от електродни лепенки в два размера

*2бр . електродни пластини за гърди

*Комплект електродни пластини за лице

*Комплект ластични колани

 

Произведено в Китай

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha