Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003

Изчерпан Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00993
  • Код на продукта: Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    440.00лв.
  • Без данък: 440.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
43.27 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003

 

Иновативна технология за микромасаж и стимулация на мускулите, която спомага здравословното изгаряне на излишните мазнини и оформяне на тялото.

Козметичен уред за нискочестотна електроимпулсна терапия на мускулите Целутрон 2003 предлага ефикасно действие в борбата с целулита. Подобрява функциите на организма, спомага за изгаряне на мазнините и подобрява цялостния тонус.

Уредът е оборудван с комплект специални електроди, които се разпределят върху проблемните зони от тялото. Електродните лепенки предизвикват електроимпулсни вибрации, които подобряват циркулацията на кръвта, стимулират метаболизма на клетките, активират тъканта, стимулират мускулите и спомагат за намаляване на натрупаните мазнини.

Електростимулацията възпроизвежда ефекта на мускулна активност, довеждайки до мускулни съкращения. Кръвоносните съдове се разширяват и притока на кръв се увеличава. Укрепва се съединителната тъкан. Подобрява се също и лимфната циркулация.

Уредът е лесен за употреба и предлага опция за настройка на интензитета, режимите на работа и таймер, за задаване на време. Дизайнът на уреда предлага 10 изхода, към които могат да бъдат свързани 20 електрода.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/    

Техническо ръководство

Целутрона разполага с 10 линии с импулси, който могат да се свържат с 20 боря електронни подложки за различните области на тялото. Разполага с 6 ключови функции и 12 групи заложени в уреда. Уреда има функции за намаляване обиколката, отслабване и други, вече може да отговорите на различните клиентски изисквания. Ако клиента ви има специални потребности, можете да зададете компютърна програма, която е подходяща за 100 вида специални потребности .

Описани на бутоните на уреда:

1: Старт/ пауза                                                          2,3: Работа/ спиращ индикатор

4: Скорост                                                                  5,6,7: Показана скорост( 3 вида)

8: Индиактор за грешка                                          9:  Време

10,11: Измерва времето                                       12:  Избор на програма

13-16: Избор на програмата( P1; P2; P3)                  17: Атроматична програма

18: Автоматичен индикатор                                19-28: Максимално и манимално регулиране

29-38: Изходен порт                                               39: Кабел вход

40: Предпазил                                                          41: Бутон за всключване и изключване

Инструкции  :

1.    Преди да включите уреда нагласете правилния волтаж, вижте дали електичеството е с напрежение от 220V или 110V

2.    Свържете устройството с електирческата мрежа, включете уреда, в този момент, таймера ще покаже 30 минути.

3.    Ако искате уреда да работи повече от 30 минути може да го промените с бутоните за увеличаване или намаляване на времето, с бутоните времето се променя с 5 минути. Максималното време на уреда е 60 минути.

4.    За да изберете програма, натиснете клавиши за избор на програма от (P1 до P4) или натиснете бутона за автоматичен избор на програма.

5.    Натиснете бутона скорост, за да изберете скорост която желаете.

6.    След като сте включили уреда, включете и необходими ви брой електроди, поставете на местата който искате да обработвате, може да поставите два различно насочени електрода в една и съща група, трябва да ги поставите по тялото симетрично или с 5см. разстояние.

7.    Натиснете бутона старт/пауза за да започнете работа.

8.    С бутона за регулиране на силата на импулсите може да регулирате силата на електрическия импулс.

9.    След работа изключете уреда.
 

Характеристики на програмите:

P1: Програмата е изготвена лесно да се освободят мускулите в спазъм, чрез тази програма ще облекчите болките в мускулите, 

P2: Програмата е подходяща за намаляване на обиколката на корема, мускулите на кракта и ръцете и задните части на тялото.

P3: Програмата е с бионични движения, подходяща е за повдигане на увисналите мускули и изгаряне на допълнителните мазнини.

P4: Чрез тази програма ще премахнете мастните клетки, масажа е с висока интензивност и е подходящ з отслабване на тялото.

Забележка: Когато изберете отворена програма, компютъра в уреда автоматично регулира скоростта на операцията, за да получите най-добро съответствие с определена програма.

 Внимание: Преди да включите уреда е необходимо да проверите напрвежението и да го настройте правилно. Дали той да е от 220 или 110V

 

 

Волтаж

Мощност

Честота

Температура

Тегло

Размери

220/110V

12W

50/60 Hz

5-40 С

5.8 kg.

47*38*20см.

 

В комплекта ще получите:  10 малки и 10 големи електоди, 1 голям ластик, 13 малки ластика, 12 кабели, 2 електонни лепенки. 2 кръгли електронни лепенки за гърди, захванващ кабел, наръчкин.   

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha