Меню
Количка

Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003

Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003
Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003
Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003
Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003
Изчерпан
Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003
Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003
Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003
Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003
Продуктов код: 00993
Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003   Иновативна технология за микромасаж и стимулация на мускулите, която спомага здравословното изгаряне на излишните мазнини и оформяне на тялото. Козметичен уред за нискочестотна електроимпулсна терапия на мускулите Целутрон 2003 предлага ефикасно действие в борбата с целулита. Подобрява фу..
Цена в брой:
440.00лв
440.00
Без данък: 440.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Козметичен уред за електроимпулсна терапия – Целутрон 2003

   

  Иновативна технология за микромасаж и стимулация на мускулите, която спомага здравословното изгаряне на излишните мазнини и оформяне на тялото.

  Козметичен уред за нискочестотна електроимпулсна терапия на мускулите Целутрон 2003 предлага ефикасно действие в борбата с целулита. Подобрява функциите на организма, спомага за изгаряне на мазнините и подобрява цялостния тонус.

  Уредът е оборудван с комплект специални електроди, които се разпределят върху проблемните зони от тялото. Електродните лепенки предизвикват електроимпулсни вибрации, които подобряват циркулацията на кръвта, стимулират метаболизма на клетките, активират тъканта, стимулират мускулите и спомагат за намаляване на натрупаните мазнини.

  Електростимулацията възпроизвежда ефекта на мускулна активност, довеждайки до мускулни съкращения. Кръвоносните съдове се разширяват и притока на кръв се увеличава. Укрепва се съединителната тъкан. Подобрява се също и лимфната циркулация.

  Уредът е лесен за употреба и предлага опция за настройка на интензитета, режимите на работа и таймер, за задаване на време. Дизайнът на уреда предлага 10 изхода, към които могат да бъдат свързани 20 електрода.

   

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/    

  Целутрона разполага с 10 линии с импулси, който могат да се свържат с 20 боря електронни подложки за различните области на тялото. Разполага с 6 ключови функции и 12 групи заложени в уреда. Уреда има функции за намаляване обиколката, отслабване и други, вече може да отговорите на различните клиентски изисквания. Ако клиента ви има специални потребности, можете да зададете компютърна програма, която е подходяща за 100 вида специални потребности .

  Описани на бутоните на уреда:

  1: Старт/ пауза                                                          2,3: Работа/ спиращ индикатор

  4: Скорост                                                                  5,6,7: Показана скорост( 3 вида)

  8: Индиактор за грешка                                          9:  Време

  10,11: Измерва времето                                       12:  Избор на програма

  13-16: Избор на програмата( P1; P2; P3)                  17: Атроматична програма

  18: Автоматичен индикатор                                19-28: Максимално и манимално регулиране

  29-38: Изходен порт                                               39: Кабел вход

  40: Предпазил                                                          41: Бутон за всключване и изключване

  Инструкции  :

  1.    Преди да включите уреда нагласете правилния волтаж, вижте дали електичеството е с напрежение от 220V или 110V

  2.    Свържете устройството с електирческата мрежа, включете уреда, в този момент, таймера ще покаже 30 минути.

  3.    Ако искате уреда да работи повече от 30 минути може да го промените с бутоните за увеличаване или намаляване на времето, с бутоните времето се променя с 5 минути. Максималното време на уреда е 60 минути.

  4.    За да изберете програма, натиснете клавиши за избор на програма от (P1 до P4) или натиснете бутона за автоматичен избор на програма.

  5.    Натиснете бутона скорост, за да изберете скорост която желаете.

  6.    След като сте включили уреда, включете и необходими ви брой електроди, поставете на местата който искате да обработвате, може да поставите два различно насочени електрода в една и съща група, трябва да ги поставите по тялото симетрично или с 5см. разстояние.

  7.    Натиснете бутона старт/пауза за да започнете работа.

  8.    С бутона за регулиране на силата на импулсите може да регулирате силата на електрическия импулс.

  9.    След работа изключете уреда.
   

  Характеристики на програмите:

  P1: Програмата е изготвена лесно да се освободят мускулите в спазъм, чрез тази програма ще облекчите болките в мускулите, 

  P2: Програмата е подходяща за намаляване на обиколката на корема, мускулите на кракта и ръцете и задните части на тялото.

  P3: Програмата е с бионични движения, подходяща е за повдигане на увисналите мускули и изгаряне на допълнителните мазнини.

  P4: Чрез тази програма ще премахнете мастните клетки, масажа е с висока интензивност и е подходящ з отслабване на тялото.

  Забележка: Когато изберете отворена програма, компютъра в уреда автоматично регулира скоростта на операцията, за да получите най-добро съответствие с определена програма.

   Внимание: Преди да включите уреда е необходимо да проверите напрвежението и да го настройте правилно. Дали той да е от 220 или 110V

   

   

  Волтаж

  Мощност

  Честота

  Температура

  Тегло

  Размери

  220/110V

  12W

  50/60 Hz

  5-40 С

  5.8 kg.

  47*38*20см.

   

  В комплекта ще получите:  10 малки и 10 големи електоди, 1 голям ластик, 13 малки ластика, 12 кабели, 2 електонни лепенки. 2 кръгли електронни лепенки за гърди, захванващ кабел, наръчкин.   

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн