Меню
Количка

Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015

Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Изчерпан
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
Продуктов код: 00995
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015   Красивата, подмладена и сияйна кожа вече е постижима цел. Представяме ви козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015. Иновативната технология, залегнала в принципа на работа на този уред, позволява безболезнено и ефикасно подобряване състоянието и здравето на кожата. Процедурата..
Цена в брой:
770.00лв
770.00
Без данък: 770.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

  Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015

   

  Красивата, подмладена и сияйна кожа вече е постижима цел. Представяме ви козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015. Иновативната технология, залегнала в принципа на работа на този уред, позволява безболезнено и ефикасно подобряване състоянието и здравето на кожата. Процедурата дава наистина добри резултати и се нарежда сред най-търсените в областта на козметиката.

  При безиглената мезотерапия в кожата се въвеждат активни хранителни и лечебни вещества, чрез които различни аспекти от здравето на кожата се подобряват. Тези вещества се съдържат в специализираните за процедурата козметични продукти, които се нанасят върху кожата. След това се третира с един от четирите накрайници, приложени към уреда. Като избора на накрайник зависи от спецификите на процедурата или зоната, която ще бъде обработвана.

  Безиглената мезотерапия е иновативна неинвазивна процедура, в основата на която стоят няколко процеса:

  *Електропорация – чрез електроимпулс, проводимостта на клетъчната мембрана се увеличава и с това се повишава пропускливостта на кожата

  *Електрофореза – при третиране се използва специална солватна ампула. Електрофорезата е процес на инфилтриране на лечебни или хранителни вещества. Използваните разтвори са наситени с йони, които под въздействието  на излъчвания от уреда положителен или отрицателен заряд, проникват в тъканта. Електроосмоза - позволява дълбоко проникване в кожата, посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди. Поляризираният разтвор прониква в клетката, доставяйки й необходимите активни  хранителни или лечебни вещества.

   

  Резултати:

  *Подобрява се пигментацията; кожата се избелва

  *Процедурата има ефикасно действие срещу признаците на застаряване: кожата се стяга и повдига, фините бръчки се изглаждат, контура се подобрява

  *Процедурата действа за пълноценното подхранване на кожата в дълбочина. Подобрява се храненето на клетките.

  *Подобрява се околоочният контур  

   

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/    

  Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015

   

  Тегло: 1.00 KGS

  Безиглената мезотерапия се нарежда сред най-ефикасните процедури за подмладяване на кожата. Уредът работи с иновативна технология, която позволява да бъдат постигнати впечатляващи резултати, без инвазивни процедури. Безспорните ефекти правят безиглената мезотерапия сред най-търсените в съвременните козметични манипулации.

  Основно за действията на терапията е, че чрез нея използваните козметични и лечебни вещества достигат кожата в дълбочина. За да бъде подмладяването на кожата максимално ефективно, тези лечебни продукти трябва да достигнат в подкожните тъкани. Освен видимото подмладяване на лицето, чрез безиглената мезотерапия могат да се постигнат и други ефекти като подобряване на хидратацията на кожата и спомагане за премахването на акне.

  За да се въведат в кожата лечебните и козметични продукти, тя трябва да се третира с един от четирите накрайника към уреда. Изборът на накрайник зависи от нуждите на процедурата, както и на зоната, която ще бъде третирана.

   

  Действия:

  • Пигментацията е видимо намалена, кожата се избелва.
  • Манипулацията е особено ефективна за подмладяване на кожата. Тя е по-стегната, фините бръчки се изглаждат, подобрява се контура на лицето.
  • Кожата се подхранва в дълбочина.
  • Видим положителен ефект върху околоочния контур.

  Действието на безиглената мезотерапия се основава на 3 процеса – електропорация, електрофореза и електроосмоза:

  • Електропорация: това е процес, при който се подобрява степента на проникване в кожата, като проводимостта на клетъчната мембрана се увеличава.
  • Електрофореза: използва се специална солватна ампула. При този процес лечебните и хранителни вещества се инфилтрират в кожата. Използват се разтвори, наситени с йони. Под въздействието на излъчвания от уреда положителен или отрицателен заряд, те проникват в тъканта.
  • Електроосмоза – при този процес веществата проникват дълбоко в кожата посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди. Поляризираният разтвор прониква в клетките, като така в тях се вкарват необходимите им лечебни и хранителни вещества.

   

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн