Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015

Изчерпан Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00995
 • Код на продукта: Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015
 • Наличност: Изчерпан
 • Информация цени на доставка

 • Цена в брой:
  770.00лв.
 • Без данък: 770.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
75.72 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015

 

Красивата, подмладена и сияйна кожа вече е постижима цел. Представяме ви козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015. Иновативната технология, залегнала в принципа на работа на този уред, позволява безболезнено и ефикасно подобряване състоянието и здравето на кожата. Процедурата дава наистина добри резултати и се нарежда сред най-търсените в областта на козметиката.

При безиглената мезотерапия в кожата се въвеждат активни хранителни и лечебни вещества, чрез които различни аспекти от здравето на кожата се подобряват. Тези вещества се съдържат в специализираните за процедурата козметични продукти, които се нанасят върху кожата. След това се третира с един от четирите накрайници, приложени към уреда. Като избора на накрайник зависи от спецификите на процедурата или зоната, която ще бъде обработвана.

Безиглената мезотерапия е иновативна неинвазивна процедура, в основата на която стоят няколко процеса:

*Електропорация – чрез електроимпулс, проводимостта на клетъчната мембрана се увеличава и с това се повишава пропускливостта на кожата

*Електрофореза – при третиране се използва специална солватна ампула. Електрофорезата е процес на инфилтриране на лечебни или хранителни вещества. Използваните разтвори са наситени с йони, които под въздействието  на излъчвания от уреда положителен или отрицателен заряд, проникват в тъканта. Електроосмоза - позволява дълбоко проникване в кожата, посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди. Поляризираният разтвор прониква в клетката, доставяйки й необходимите активни  хранителни или лечебни вещества.

 

Резултати:

*Подобрява се пигментацията; кожата се избелва

*Процедурата има ефикасно действие срещу признаците на застаряване: кожата се стяга и повдига, фините бръчки се изглаждат, контура се подобрява

*Процедурата действа за пълноценното подхранване на кожата в дълбочина. Подобрява се храненето на клетките.

*Подобрява се околоочният контур  

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/    

Техническо ръководство

Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015

 

Тегло: 1.00 KGS

Безиглената мезотерапия се нарежда сред най-ефикасните процедури за подмладяване на кожата. Уредът работи с иновативна технология, която позволява да бъдат постигнати впечатляващи резултати, без инвазивни процедури. Безспорните ефекти правят безиглената мезотерапия сред най-търсените в съвременните козметични манипулации.

Основно за действията на терапията е, че чрез нея използваните козметични и лечебни вещества достигат кожата в дълбочина. За да бъде подмладяването на кожата максимално ефективно, тези лечебни продукти трябва да достигнат в подкожните тъкани. Освен видимото подмладяване на лицето, чрез безиглената мезотерапия могат да се постигнат и други ефекти като подобряване на хидратацията на кожата и спомагане за премахването на акне.

За да се въведат в кожата лечебните и козметични продукти, тя трябва да се третира с един от четирите накрайника към уреда. Изборът на накрайник зависи от нуждите на процедурата, както и на зоната, която ще бъде третирана.

 

Действия:

 • Пигментацията е видимо намалена, кожата се избелва.
 • Манипулацията е особено ефективна за подмладяване на кожата. Тя е по-стегната, фините бръчки се изглаждат, подобрява се контура на лицето.
 • Кожата се подхранва в дълбочина.
 • Видим положителен ефект върху околоочния контур.

Действието на безиглената мезотерапия се основава на 3 процеса – електропорация, електрофореза и електроосмоза:

 • Електропорация: това е процес, при който се подобрява степента на проникване в кожата, като проводимостта на клетъчната мембрана се увеличава.
 • Електрофореза: използва се специална солватна ампула. При този процес лечебните и хранителни вещества се инфилтрират в кожата. Използват се разтвори, наситени с йони. Под въздействието на излъчвания от уреда положителен или отрицателен заряд, те проникват в тъканта.
 • Електроосмоза – при този процес веществата проникват дълбоко в кожата посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди. Поляризираният разтвор прониква в клетките, като така в тях се вкарват необходимите им лечебни и хранителни вещества.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha