Меню
Количка

Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А

Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А
Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А
Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А
Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А
Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А
Изчерпан
Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А
Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А
Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А
Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А
Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А
Продуктов код: 00937
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А   Модерен козметичен уред, оборудван с ултразвукова шпатула за прилагане на ново поколение пилинг с висока ефикасност. Уредът работи чрез ултразвукови вибрации, които проникват дълбоко в подкожните слоеве, осигурявайки нежен, стимулиращ масаж, който активира тъканта, стимулира м..
Цена в брой:
396.00лв
396.00
Без данък: 396.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!


  Козметичен уред Фриматор – Ултразвуков Пилинг 657А

   

  Модерен козметичен уред, оборудван с ултразвукова шпатула за прилагане на ново поколение пилинг с висока ефикасност.

  Уредът работи чрез ултразвукови вибрации, които проникват дълбоко в подкожните слоеве, осигурявайки нежен, стимулиращ масаж, който активира тъканта, стимулира метаболизма и абсорбиращите функции на клетките  и ускорява регенерацията им.

   Процедурата оказва и почистващо действие както в дълбочина, така и на повърхността. При третиране се отстранява горният слой мъртви клетки и се премахва излишния себум. Кожата остава дишаща и тонизирана. В същото време вибрациите, генерирани от уреда, унищожават голяма част от микробите, отпушват мастните жлези и освобождават кожата от токсините.

   

  Процедурата е безопасна, неинвазивна и безболезнена. Отличава се с изключителна ефикасност.

  *Дълбоко почистване на кожата

  *Отпушване на порите и отстраняване на излишното омазняване

  *Бори се с признаците на застаряване

  *Редуцира нивата на меланин

   

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Козметичен уред фриматор – Ултразвуков пилинг 657А

  Описание:

  Козметичен уред за извършване на ултразвуков пилинг. Апаратът е високотехнологичен, ефикасен и лесен за употреба. Оборудван е с ултразвукова шпатула. Има 10 режима на работа – с различна честота на вибрациите. С уреда могат да се извършват редица терапии за подмладяване и заздравяване на кожата.

  Схема за управление:

  1 – Бутон за намаляване времето на работа.

  2 – Бутон за намаляване на интензитета (режима).

  3 – Бутон за включване и изключване.

  4 – Бутон за увеличаване времето на работа.

  5 – Бутон за намаляване интензитета (режима).

  6 – Индикираща лампа за готовност на уреда за работа.

  7 – Лампа, индикираща включване на уреда.

  8 – Дисплей, показващ врмето за работа.

  9 – Индикираща лампа за смяна на интензитета.

   

  Инструкции за употреба:

  1 – Включете уреда в захранващата мрежа.

  2 – Уредът е готов за употреба, когато чуете изпиукване, индикиращата лампа свети в червено, времето изписано на дисплея е 30, а мощността – 0.

  3 – Натиснете бутона On/Off, Индикаторът за включване трябва да светне в зелено, уредът ще започне да работи и лампичката за време ще започва да мига.

  4 – За да изберете режим на работа (с по-малък или с по-голям интензитет), натиснете бутоните, които са обозначени с „+“ и с „–“. Натискайки този, обозначен с „–“ преминавате към по-нисък режим на работа и натискайки бутона, обозначен с „+“ преминавате към по-висок режим. Режимите са 10.

  5 – Ако шпатулата започне да издава силен звук и е прекомерна загрята, означава, че честотата се отклонява от нормалната за работния режим. В такъв случай тя трябва да бъде автоматично приспособена към нормата. Ако работния режим е под ниво 5, честотата се настройва автоматично, като натиснете бутона „AUTO“. Когато индикиращата лампа за честотата свети или мига, докато шпатулата издава звук подобен на „зии“, означава, че настройването на честотата е успешно и шпатулата е в нормално състояние за работа.

   

  Действия:

  1 – Безболезнено премахване на акне: спомага за премахване на акнето чрез високочестотни звукови вълни (над 2800 вибрации в секунда). Кожата се почиства в дълбочина, порите се отпушват. Вибрациите отстраняват натрупаната мръсотия. Кожата се дезинфекцира.

  3 – Премахване на мъртвите клетки. уредът премахва горния слой от мъртви клетки на кожата. Процедурата е безопасна и безболезнена.

  4 – Намалява нивото на меланин: меланинът се разгражда и отвежда от кожата чрез ултразвуковите вибрации.

  5 – Премахване на бръчки: ултразвуковите вълни активират тъканта. Стимулира се регенарацията на клетките. Отпускат се мускулите.

   

  Внимание:

  1 - Бъдете внимателни, когато премествате уреда. Вдигнете го и го поставете нежно, внимавайте да не го ударите. Дръжте уреда в хоризонтално положение, докато го премествате.

  2 – Не натискайте уреда и не поставяйте тежки предмети върху него, за да предотвратите деформация и повреда.

  3 – Трябва да съобразите напрежението по веригата с това, което е обозначено на уреда.

  4 – Не използвайте уреда в баня и мокри помещения.

  5 – За да избегнете токов удар, когато има буря, изключете уреда първо от бутона и после извадете захранващия кабел.

  6 – Не наливайте течности в уреда, в противен случай може да го повредите.

  7 – Ако няма да използвате уреда продължително време, извадете захранващия кабел от контакта.

   

  Технически параметри:

  1 – Волтаж: изписан е на уреда

  2 – Максимална мощност: 15 W

  3 – Ултразвукова честота: 25-27 KHz

  4 – Размер на опаковката: 27/10/27 sm.

  5 – Тегло: 1.375 кг.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн