Меню
Количка

Козметичен уред - Ултразвук CS-628A

Козметичен уред - Ултразвук CS-628A
Козметичен уред - Ултразвук CS-628A
Козметичен уред - Ултразвук CS-628A
Козметичен уред - Ултразвук CS-628A
Козметичен уред - Ултразвук CS-628A
Изчерпан
Козметичен уред - Ултразвук CS-628A
Козметичен уред - Ултразвук CS-628A
Козметичен уред - Ултразвук CS-628A
Козметичен уред - Ултразвук CS-628A
Козметичен уред - Ултразвук CS-628A
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред - Ултразвук CS-628A
Продуктов код: 001166
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!Козметичен уред - Ултразвук CS-628A Терапията с ултразвук е една от най-предпочитаните процедури за почистване на кожата и поддържането на нейния вид и здраве. Ултразвуковата процедура е неинвазивна, което редом с изключително ефикасното й действие за подмладяване и тонизиране на кожата, я нарежда сред най-популярните и предпочи..
Цена в брой:
219.00лв
219.00
Без данък: 219.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!


  Козметичен уред - Ултразвук CS-628A

  Терапията с ултразвук е една от най-предпочитаните процедури за почистване на кожата и поддържането на нейния вид и здраве.

  Ултразвуковата процедура е неинвазивна, което редом с изключително ефикасното й действие за подмладяване и тонизиране на кожата, я нарежда сред най-популярните и предпочитани разкрасителни терапии.

  Ултразвукът действа чрез високочестотни вибрации, които проникват в дълбоките слоеве на кожата. Ултразвуковите вибрации оказват нежен стимулиращ микромасаж на клетките, благодарение на което се активира  „комуникацията“ между слоевете на кожата. Подобрява се обмяната на веществата и храненето на клетките. Повишават се пропускливостта и абсорбиращите функции на клетките, а с това се улеснява инфилтрацията на активни вещества, с които са наситени козметичните разтвори, използвани при процедура. Усвоени, тези вещества спомагат подобряването на различни аспекти от здравето на кожата. Заедно с това, ултразвуковите вибрации генерират топлина, чийто ефект стимулира кръвообращението и тонизира клетките. Процедурата засилва естественото производство на колаген и стимулира регенеративните функции на клетките. В резултат фините бръчки се изглаждат, подобрява се еластичността на кожата, възвръща се младежкият й вид.

  Ултразвук CS-628A е качествен козметичен уред. Изключително лесен за употреба. Оборудван е с удобни дигитални бутони за задаване на необходимите настройки при работа. Уредът работи с два ултразвукови накрайника, единият от които е предназначен за цялостно третиране на кожата на лицето, а другият - за околоочната зона.

   

  Произведено в Китай.

  Козметичен уред - Ултразвук CS-628A
  Техническо ръководство


  Употреба: 
  • Свържете уреда към електрическата мрежа. Уредът работи с 220V и преди да го включите, се уверете, че напрежението на електрическата мрежа отговаря на това на уреда. 
  • Свържете желания накрайник към уреда. 
  • Натиснете бутона за Включване/Изключване, за да включите уреда. 
  • Настроите интензитета. 
  • Изберете вида на вълната. 
  • Изберете дали ще използвате левия или десния жак. 
  • Изключвайте уреда, когато не го използвате.

  Бутони: 
  (1) Включване/Изключване
  (2) Смяна на Ляв/Десен изход 
  (3) Избор на вида вълна
  (4) Намаляване на интензитета (мощността)
  (5) Увеличаване на интензитета (мощността)
  (6) Намаляване на времетраенето
  (7) Увеличаване на времетраенето
  (8) Дисплей, показващ времетраенето
  (9) Дисплей, показващ мощността
  (10) Вид на вълната – равномерна, пулсираща
  (13) Индикатор за Ляв изход
  (14) Индикатор за Десен изход
  (15) Ляв изход
  (16) Десен изход

   

  Вероятни проблемиРешения
  Устройството не работи и индикаторите не светят    

  1. Проверете дали напрежението на електрическата мрежа отговаря на това на уреда.

  2. Проверете дали щепселът е свързан правилно.

  Накрайникът не работи

  1. Проверете дали накрайникът е свързан правилно.

  2. Проверете дали накрайникът не е повреден.

  Други повредиСвържете се с доставчика или с оторизиран сервиз за ремонт.

   

  Съвети: 
  1. Почистете кожата преди процедура. 
  2. Може да нанесете контактен гел или серум, преди да третирате кожата с уреда. 
  3. Движете накрайника леко и с равномерни движения. 
  4. Препоръчителното времетраене на процедурата е 15 минути.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн