Меню
Количка

Ултразвук и кавитация 43

Ултразвук и кавитация 43
Ултразвук и кавитация 43
Ултразвук и кавитация 43
Ултразвук и кавитация 43
Ултразвук и кавитация 43
Ултразвук и кавитация 43
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Ултразвук и кавитация 43
Продуктов код: URED-AU43-934
Професионален козметичен уред, който предлага възможност за прилагане на ултразвукова терапия и кавитация. Апаратът е оборудван с 3 накрайника, които позволяват различен тип третиране. *Процедурата с ултразвук има редица положителни ефекти върху организма. При нея се генерира топлинен ефект, който ускорява циркулацията на кръвта, стимулира обмя..
Цена в брой:
790.00лв
790.00
Без данък: 790.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.


  Професионален козметичен уред, който предлага възможност за прилагане на ултразвукова терапия и кавитация. Апаратът е оборудван с 3 накрайника, които позволяват различен тип третиране.

  *Процедурата с ултразвук има редица положителни ефекти върху организма. При нея се генерира топлинен ефект, който ускорява циркулацията на кръвта, стимулира обмяната на веществата и подобрява метаболизма. Ултразвуковата терапия осигурява микромасаж на клетките и подобрява дейността на лимфната система. Терапията има детоксикиращ ефект.

  В резултат на процедурата, фините бръчки са изгладени, кожата е стегната и повдигната, тена е изравнен, кожата е избелена. Ефикасно действие срещу тъмните кръгове под очите.

  *Ултразвукова кавитация - под въздействие на нискочестотните ултразвукови вълни мастните натрупвания биват разбити и преобразувани в течност.

  Ултразвуковите вълни образуват микроскопични мехурчета, които при своето пръсване унищожават мембраната на мастните клетки, освобождавайки натрупаната течност в тях. По този начин мазнините се трансформират в течност, която по-естествен път се извежда от тялото (чрез лимфната и отделителната система). При този процес триглицеридите се преобразуват в глицерин, който се изхвърля от тялото или се използва от него като допълнителен енергиен заряд.

  Техническа информация:

  *220V/50Hz

  *75W

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Козметичен уред – Ултразвук и Кавитация 43

  Основни инструкции за употреба:

  *Свържете накрайниците към уреда

  -свържете ултразвукова глава М80 към вход 1

  -свържете средната  ултразвукова глава към вход 2

  -свържете малката ултразвукова глава към вход 3

  *Свържете уреда към захранването и натиснете бутона за включване 7 (на гърба на уреда)

  *Натиснете бутон  5, за да изберете функция. Настойте време, режим на работа и интензитет с бутоните за увеличаване и намаляване 4.

  *Ако желаете да промените настройките на някоя от функциите по време на процедура, първо натиснете бутон 6, а след това бутон 5.

  *След употреба, изключете уреда от бутон 7, а след това изключете и от захранването. Почистете ултразвуковите накрайници.

   

  Начин на употреба:

  *Работа с ултразвукова глава М80

  -нанесете козметичен продукт (гел) върху участъците, които ще третирате. Количеството козметичен продукт зависи от нуждите на процедурата и типа кожа.

  -настройте време за процедура (10 мин. на участък). Настройте интензитета (1-слаб, 5-силен)

  -натиснете Старт

  -третирайте с ултразвуковата глава, като движите  кръгообразно. Със свободната ръка изтласквайте кожата (с подкожните мазнини) към накрайника.

  -не използвайте върху гърба или върху области с издадени  кости.

  -при третиране на коремната област, избягвайте зоната на чувствителните органи (матка, пикочен мехур). Не третирайте коремната област в период на менструация.

  -За да избегнете дискомфорт и слаба до умерена болка, нанесете достатъчно количество козметичен продукт (гел)

  -максималното време за процедура на ден е до 30 мин.

  -когато времето за процедура свърши, уредът ще спре работа автоматично

  -след приключване на процедура, премахнете остатъците от гел  с топла кърпа. Почистете ултразвуковата глава

   

  *Функции:

  Ултразвуковата терапия се състои от три аспекта: механически вибрации; топлинен ефект и биохимичен ефект. Процедурата осигурява микро масаж на клетките, благодарение на който  се стимулира кръвообращението , тъканта се омекотява , засилват се химичните реакции, подобрява се метаболизма и дейността на лимфната система.  В резултат на всичко това, кожата се заздравява, стяга и повдига, бръчките се изглаждат, тена се изравнява, премахват се тъмните кръгове.

  -За дълбоко почистване, нанесете подходящ продукт  (гел, олио или др.) Количеството трябва да отговаря на особеностите на процедура и типа кожа, така че накрайника да се движи с лекота.

  -Настройте време за процедурата . Натиснете бутон 7, за да изберете ултразвуковата глава, с която ще работите (малка или голяма). Размера на ултразвуковата глава трябва да бъде съобразен със зоната, върху която ще работите. Малката глава се използва за околоочен контура и зоната на носа.

  -Изберете режим на вълната (1 продължителна  или 2 пулсираща ) и интензитет на работа

  -Натиснете Старт за да започнете работа

  -Ако желаете да промените настройките на някоя от функциите (време, режим на работа и интензитет с) по време на процедура, първо натиснете пауза, а след това бутон 7, за да позиционирате курсора. Направете необходимите настройки чрез бутони 4 и 5 и натиснете старт, за да възобновите работа.

  -Когато времето за процедура свърши, уредът ще спре работа автоматично

  -След приключване на процедура, почистете кожата с топла вода.

  -Стерилизирайте използваната ултразвукова глава

   

  Съвети при третиране:

  *За стягане, подобряване на контур и оформяне: Средна ултразвукова глава. Интензитет 6~9. Режим на работа  (1 и/или2). Време за процедура: 30 мин.

  *За изглаждане на бръчки, избелване на кожата и изравняване на тена: Средна ултразвукова глава. Интензитет 5~9. Режим на работа  (1 и/или2). Време за процедура: 20 мин.

  *За третиране на околоочен контур, премахване на черни кръгове и подпухналост: Средна /малка ултразвукова глава. Интензитет 3~7. Режим на работа  1. Време за процедура: 20 мин.

  *За третиране на чувствителна кожа: Средна ултразвукова глава. Интензитет 3~5. Режим на работа  2. Време за процедура: 10 мин.

   

  Важно!

  *Винаги нанасяйте достатъчно количество гел

  *Ултразвуковата глава не бива да остава прекалено дълго извън употреба ако е включена. Ако се наложи да прекратите процеса на работа , натиснете пауза.

  *Не третирайте една и съща зона с ултразвуковите глави за прекалено дълго

  *Ултразвукова глава М80 не бива да се използва върху областта на гърба, зони с издадени кости. Продължителността на процедурата в рамките на един ден не бива да надвишава 30 мин.

  *Избягвайте контакт с очите! Не третирайте върху адамовата ябълка и областта на сърцето.

  *Не задържайте накрайника прекалено дълго върху едно място.

   

  Процедурата да НЕ се прилага на:

  *Хора с треска, инфекциозни заболявания, остри заболявания.

  *Хора със сърдечни заболявания  и пейсмейкър

  *Хора с високо кръвно, тумор, астма, венозна тромбоза, разширени вени, проблеми с щитовидната жлеза, рак, припадъци

  *Хора с кръвоизлив, травми, съдови нарушения или разкъсвания, кожни заболявания и възпаления

  *Бременни жени

  *Не използвайте върху коремната област в период на менструация

  *Не използвайте при наличие на протези или метални импланти

  *Хора с нарушения в имунната система

   

  Техническа информация:

  *Волтаж: 220V/50Hz

  *Честота: 1MHz/40KHz

  *Мощност: 75W

   

  Комплекта съдържа:

  *Основен уред

  *Кабел

  *Голяма ултразвукова глава

  *Средна ултразвукова глава

  *Малка ултразвукова глава

  *поставка за накрайници

  *аксесоари за  монтиране

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн