Козметичен уред – Ултразвук и БИО лифтинг 666

Изчерпан Козметичен уред – Ултразвук и БИО лифтинг 666

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00938
  • Код на продукта: Козметичен уред – Ултразвук и БИО лифтинг 666
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    285.00лв.
  • Без данък: 285.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
28.03 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!


Козметичен уред – Ултразвук и БИО лифтинг  666

Професионален козметичен уред, съчетаващ функциите на ултразвук и био лифтинг – комбинация, която предоставя изключително ефикасна грижа за кожата и нейното здраве.

Процедурата с ултразвук се изразява в третиране със специален накрайник, който генерира високочестони ултразвукови вибрации. Те достигат дълбоките подкожни слоеве и осигурят  нежен масаж на тъканта, активирайки клетките и възстановявайки „комуникацията“ между различните слоеве на кожата. Ултразвуковата енергия благоприятства също и обмяната на веществата; повишава пропускливостта на клетките, спомагайки пълноценното усвояване на ценни хранителни вещества, а също и по-добрата абсорбация на лечебните вещества в козметичните и медицинските разтвори, които се използват при процедурата. Стимулира генерирането на нов колаген; възвръща еластичността на кожата и я стяга. Процедурата има ефикасно действие в борбата с признаците на застаряване; изглажда фините бръчки и подобрява несъвършенствата.

В допълнение на всичко това, ултразвуковите вибрации генерират топлинен ефект, който ускорява циркулацията на кръвта, редуцира напрежението в мускулите, осигурявайки им дълбока релаксация и тонизиране.

 

За да бъде ефектът от ултразвуковата терапия още по-ефективен, уредът предлага възможност за прилагане и на БИО лифтинг .

БИО лифтингът се осъществява посредством специален накрайник, който произвежда микроелектрически ток с ниски нива. Той взаимодейства с естествената биоелектрическа енергия на тялото и по този начин стимулира кръвообращението, осигурява тонизираща „гимнастика“ на мускулите, активира клетките, подобрява дейността на лимфната система и спомага за освобождаване от токсините.

Действие:

*Премахва несъвършенствата

*Подобрява пигментацията, изравнява тена

*Изглажда фините бръчки

*Стяга кожата и подобрява еластичността й

*Стимулира метаболизма и кръвообращението

*Подобрява храненето на клетките

*Тонизира кожата и й придава свеж и здравословен вид

 

Техническа информация:

*50-60Hz

*Време за работа: 1-30мин.

*10 нива на мощност (със съответното обозначение на дисплея)

*30W

*Честота на пулсацията: 3Hz~40kHz

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Техническо ръководство

Козметичен уред – Ултразвук и БИО лифтинг  666

Модерен и иновативен уред, който се отличава с високо ефективно действие и бързи резултати, както и със своя лесен за употреба дизайн.

Процедурата с ултразвук протича в три основни процеса:

1.Механически вибрации –стимулират се абсорбиращите функции на клетките , метаболизмът се засилва, ускорява се циркулацията на кръвта, укрепва се нервната система.

2.Топлинен ефект: стимулира функцията на кръвоносните съдове и метаболизмът , подсилва циркулацията на кръвта, облекчава болки, нервно напрежение и спазми.

3. Процедурата с Ултразвук има антибактериално действие и спомага да се регулират стойностите на РН в организма (към алкалност).

 

Функции:

*Използвайки силата на ултразвуковата енергия в комбинация с подходящ козметичен продукт, процедурата одобрява увредените капиляри, спомагайки по този начин да се отстранят зачервяванията по лицето

*Ултразвуковите вълни спомагат за отстраняване на кръвните съсиреци; подобряват обмяната на веществата и ускоряват кръвообращението. Всичко това благоприятства премахването на белези и други несъвършенства по кожата. Добре е при процедура да се използва подходящ козметичен продукт. Терапията обикновено се състои от 10 процедури, като се прилагат веднъж на два дни.

-Ултразвуковата енергия нарушава мембраната на пигментните клетки и по този начин спомага за тяхното отстраняване и предотвратява повторното им формиране

-Ултразвуковите вълни осигуряват стимулиращ масаж на тъканта, активират клетките, стимулират циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. По този начин се забавят процесите на стареене, фините бръчки се изпълват и кожата се стяга.

-Ускореното кръвообращение и подобрената функция на лимфната система в комбинация с топлинния ефект при процедура спомагат за разграждане на мазнините и премахване на излишните течности. В същото време се подобряват абсорбиращите функции на клетката, благодарение на което инфилтрацията на козметични и лечебни разтвори е много по-ефикасна. Всичко това спомага да се подобри цялостното състояние на кожата, в това число и околоочният контур. Премахват се тъмните кръгове и торбичките под очите.

 

 

Работа с уреда:

*Ултразвук

-Почистете кожата на лицето с подходящ продукт

-Омекотете кожата посредством пароозиниране.Отстранете черните точки и замърсяванията.

-Нанесете подходящ козметичен продукт, който да затвори порите след като са били почистени, след което отстранете козметичния продукт

-Нанесете равномерно подходящ козметичен разтвор за процедурата с ултразвук

-Включете уреда и монтирайте ултразвуковият накрайник

-Натиснете СТАРТ  и задайте интензитет за работа (ENERGY)

-Настройте времето за процедура  (обикновено около 15 мин.)

-Изберете функция Ултразвук  и настройте типа вълна – пулсираща или непрекъсната

-Третирайте кожата като внимателно масажирате зоната върху която е нанесен козметичния продукт

-След приключване на процедура, почистете накрайника

 

*Био лифтинг

БИО лифтингът се осъществява посредством специален накрайник, който произвежда микроелектрически ток с ниски нива, който достига дълбоките слоеве на кожата и зарежда клетките с енергия, активира ги и им осигурпва стимулиращ масаж

Микроелектрическия импулс  взаимодейства с естествената биоелектрическа енергия на тялото и по този начин стимулира кръвообращението, осигурява тонизираща „гимнастика“ на мускулите, активира клетките, подобрява дейността на лимфната система и спомага за освобождаване от токсините.

В резултат на всичко това се подобрява цялостното състояние на кожата, забавят се процесите на стареене на кожата и се възвръща младежкият й вид.

 

ВАЖНО!

*Уредът и накрайникът трябва да бъдат почиствани преди всяка употреба

*Козметичният продукт, който сте избрали за процедурата, трябва да има достатъчна степен на вискозитет, за да осигури свободното движение на накрайника и за да повиши абсорбиращите функции на клетките. За да избегнете изгаряне или раздразнение на кожата, нанасяйте достатъчно количество от козметичния продукт

*Препоръчителното време за процедура е 15 мин. Третирането след това време НЕ увеличава ефикасността на терапията.

*За третиране на малки участъци, използвайте малък връх на иглата и намалете времето за процедура на 8-10 мин.

*Избягвайте контакт с очите!

*Ако се налага да прекратите третирането, натиснете пауза. Не оставяйте ултразвуковият накрайник да работи, ако не го използвате, тъй като той може да прегрее и да се повреди

!Био лифтинг:

*Свържете накрайника към уреда

*Почистете и дезинфектирайте ръцете, преди да сложите ръкавици

*Почистете участъка, който ще третирате

 

ПРОЦЕДУРАТА ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА НА:

*Бременни жени

*Хора със сърдечни заболявания

*Хора с хипертония

*Хора с вътрешни увреждания или наранявания

*Хора с кожни заболявания

*При налични отворени рани

 

Техническа информация:

*Честота: 50-60Hz

*Време за работа: 1-30мин.

*10 нива на интензитет

*Мощност: 30W

*Волтаж: вижте обозначението на уреда

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha