Козметичен уред Ултразвук – Фотон терапия модел 013

Изчерпан Козметичен уред  Ултразвук – Фотон терапия  модел 013

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00575
  • Код на продукта: Козметичен уред Ултразвук – Фотон терапия модел 013
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    149.00лв.
  • Без данък: 149.00лв.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред  Ултразвук – Фотон терапия  модел 013


Този уред е революционна стъпка в развитието на козметичните технология. Той предлага иновативен метод за подмладяване, регенериране и разкрасяване на кожата.


Фотон терапията е модерна и ефикасна процедура, която работи за възвръщане младостта и ослепителния вид на кожата. Нейната сила се крие в Интензивната Пулсова Светлина (IPL). Това е терапия, при която високоинтензивни пулсови честоти от видимия спектър на светлината, подобно на лазерните технологии, генерират енергия, която се абсорбира от хроматофорите ( пигментосъдържащи клетки) и се трансформира в топлинна, действайки върху различни зони.

Светлинните вълни проникват дълбоко в подкожните слоеве и там работят за подобряване на различни компоненти на кожната структура. Регулират пигментацията, стимулират генерирането на колаген и подобряват еластичността, изглаждат бръчките. Цялостното състояние на кожата се подобрява.

При тази процедура водеща роля играят дължините на светлинните вълни. Всеки цвят, излъчван от уреда има различна светлинна вълна, съответно и различно предназначение (таргет зона). Генерираната от уреда светлина е безвредна. Не съдържа ултравиолетови лъчи и не предизвиква затопляне.

*Червена светлина – активно действие. Работи за изглаждане на бръчките; за премахване на акне; активира клетките

*Синя светлина – релаксация; отпускане.

*Зелена светлина - работи за регулиране омазняването на кожата. Бори се с черни точки и замърсявания

*Лилава светлина – отново се грижи за склонната към омазняване кожа

*Жълта светлина – защита

*Светло зелена светлина – блясък

*Бяла светлина

 

Ултразвуковата терапия допринася за ефикасността на процедурата с уреда. Тя действа чрез високочестотни вибрации, които трансформират звуковата енергия в топлинна. По този начин се работи за подобряване на кръвообращението, стимулира се циркулацията на кръвта, подсилва се метаболизмът и обмяната на веществата, стимулира се имунната система, активират се клетките.

 

Уредът работи със захранващ кабел!

*110V/220V

*50-60Hz

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha