Козметичен уред – Топъл/Студен чук 015

Козметичен уред – Топъл/Студен чук 015

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001170
  • Код на продукта: Козметичен уред – Топъл/Студен чук 015
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в петък.
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    189.00лв.
  • Без данък: 189.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
18.59 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред – Топъл/Студен чук 015

Устройството позволява прилагане на топло-студена терапия. В основата на тази процедура стои комбинацията от ефекта:

Студена манипулация, която има успокояващ ефект. След определени козметични процедури (като пилинг, микродермабразио и др.) кожата става  чувствителна и податлива на раздразнения - затова е добре да се прилага студената терапия. Тя охлажда и тонизира кожата, има освежаващ ефект, който намалява дискомфорта.

Топлата манипулация, при която порите се отварят преди почистване, за да бъдат достигнати замърсяванията в дълбочина. Процедурата с горещ чук спомага и за абсорбацията на активните хранителни вещества от кожата, благодарение на което се стимулира и подобрява микроциркулацията на кръвта.

Произведено в Китай

Техническо ръководство

Козметичен уред – Топъл / Студен чук 015

 

 

Включване:

1. Свържете уреда със захранващата мрежа чрез адаптера.

2. Натиснете бутона „POWER“, за да включите уреда. За да го изключите, отново натиснете „POWER“.

3. Студена терапия: натиснете бутона “SET” от лявата позиция “COOL“, за да настроите желаната температура за охлаждане. Натиснете “START/STOP” и процесът по изстудяване на повърхността ще започне. За да изключите функцията, натиснете “START/STOP”.

4. Топла терапия: натиснете бутона “SET” от дясната позиция “WARM“, за да настроите желаната температура за загряване. Натиснете “START/STOP” и процесът по загряване на повърхността ще започне. За да изключите функцията, натиснете “START/STOP” от позицията за топлина.

5. Уредът ще се изключи автоматично след 15 минути работа.

 

Допълнителни инструкции:

1. Преди употреба почистете зоната, която ще се третира.

2. Независимо от силата на натиска, която се прилага, ефектът е еднакъв. Препоръчително е нежно да масажирате кожата, без силен натиск.

3. Ако не използвате уреда, го изключете от захранването.

4. Не използвайте във влажни помещения.

5. Почиствайте уреда с чиста кърпа или хартия за почистване.

 

Методи за масаж:

1. Метод 10 см.

Подходящ е за прилагане в областта на корема, бедрата и други части на тялото. Движете уреда по 2-3 секунда в посока в продължение на около 10 см.

2. Метод въртене.

Този метод се препоръчва за третиране на лицето, ръцете и др. части на тялото.

 

Допълнителни характеристики:

1. Уредът работи с няколко режима за мощност.

2. С натискането на всеки един бутон се издава звук. След 15 минути работа уредът се изключва, като отново се издава звук.

 

Уредът може да се използва всеки ден. Една зона може да бъде третирана повторно най-малко след 5 часа. Могат да се прилагат не повече от 2 процедури в един ден.

 

Действия:

Топлата и студената терапия са много полезни. Още в древен Египет са използвали техниката на изстудяването, за да намалят болката при нараняване.

Днес има няколко фактори, които имат отражение върху кожата, сред които  замърсяването в околната среда и стреса. Те рефлектират върху метаболизма на клетките, циркулацията на кръвта, водно-електролитния баланс, степента на хидратация, секрецията, чувствителността на кожата, както и за появата на анормални състояния.

Ниската температура има силата да лекува и подобрява състоянието на кожата. Използвайки температура, която е значително по-ниска от тази на тялото, ефективно се лекуват някои състояния и се подобрява здравето на кожата. Тази процедура се нарича студена терапия или криотерапия.

Студената повърхност успокоява кожата, влияе на кръвоносните съдове, намалява черните точки.

Топлата терапия може да засили метаболизма, увеличавайки термалната енергия, спомага за естественото изхвърляне на токсини, има моментален ефект за премахване на торбичките под очите и тъмните кръгове.

С редуването на топла и студена повърхност ефектите се усилват. Активират се клетките, подобрява състоянието на кожата.

 

Терапии:

1. 5 Co студена терапия: под влиянието на ниската температурата се възстановяват функциите на клетките и възпаленията намаляват. Свиват се кръвоносните съдове. Терапията е ефективна при разширени вени. Стяга кожата и подобрява еластичността ?.

Процедурата намалява скоростта на работа на метаболизма, понижава чувствителността, успокоява кожата, намалява отоци и болка. Много добре се понася от чувствителна и алергична кожа.

2. 40 Co топла терапия: ускорява кръвообращението. Засилва работата на кръвоносните съдове и ги пречиства. Спомага за справяне с лошото кръвообращение, подобрява състоянието на кожата, ускорява изхвърлянето на токсини от кожата, постига се по-добро циркулиране на кръвта.

Топлината допринася за усещането за комфорт, успокоява напрежението в мускулите, помага за лечение на акне. Терапията повишава нивото на кислород в кръвта, отваря порите, разширява кръвоносните съдове, подсилва абсорбиращите функции на кожата, като така се позволява по-добрата инфилтрация на козметичните продукти. Ускорява метаболизма.

 

Обърни внимание:

1. Не поставяйте уреда на място, където ще бъде подложен на топлина, както и на места с ниска температура или влага.

2. Не поставяйте уреда на място, от което може лесно да падне.

3. Ако възникне повреда, не се опитвайте да я отстраните сами. Свържете се с оторизирано лице за поправката.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha