Меню
Количка

Козметичен уред – Микродермабразио SHINE PA3270

Козметичен уред – Микродермабразио SHINE PA3270
Козметичен уред – Микродермабразио SHINE PA3270
Козметичен уред – Микродермабразио SHINE PA3270
Изчерпан
Козметичен уред – Микродермабразио SHINE PA3270
Козметичен уред – Микродермабразио SHINE PA3270
Козметичен уред – Микродермабразио SHINE PA3270
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред – Микродермабразио SHINE PA3270
Продуктов код: 001250
Козметичен уред – Микродермабразио SHINE PA3270 Модерен козметичен уред с практичен и функционален дизайн. Уредът е предназначен за прилагане на набиращата все по-голяма популярност козметична процедура – микродермабразио. Микродермабразиото е сред най-ефикасните неинвазивни методи за почистване на кожата. При процедурата се ексфолират мъртвите кле..
Цена в брой:
394.00лв
394.00
Без данък: 394.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Козметичен уред – Микродермабразио SHINE PA3270

  Модерен козметичен уред с практичен и функционален дизайн. Уредът е предназначен за прилагане на набиращата все по-голяма популярност козметична процедура – микродермабразио.

  Микродермабразиото е сред най-ефикасните неинвазивни методи за почистване на кожата. При процедурата се ексфолират мъртвите клетки от повърхностният слой. Отстраняването на мъртвите клетки е изключително важно за доброто здраве на кожата. Периодично кожата подменя своя повърхностен слой и ако мъртвите клетки не бъдат почистени при този процес, те се натрупват, запушват порите и пречат кожата на диша.

  При микродермабразиото се използват специални накрайници с диамантен връх. Минавайки през повърхността на кожата, диамантения връх ексфолира мъртвите клетки и замърсяванията като в същото време ги засмуква, оставяйки кожата идеално чиста, блестяща и гладка.

  Ето защо козметичен уред модел SHINE 327 се радва на такава популярност. Той се отличава с още по-висока мощност на засмукване, съответно и по-голяма ефикасност на процедурата. Резултатът е перфектно почистена кожа със сияен вид!

   

  *Поради своите компактни размери и олекотен дизайн, уредът може да бъде съхраняван и транспортиран лесно и удобно

  *Уредът е изключително лесен за употреба. На работният панел са разположени удобни бутони, с които включвате уреда и настройвате интензитета

  *Моделът е оборудван с практичен капак с огледалце от вътрешната страна

  *Оборудван с 3 диамантени глави

  Техническа информация:

  -Мощност: 9W

  -Мощност на засмукване: 55 cmHg

  -Диамантени глави: 75, 125, 170

  -Волтаж: 230V 50/60 Hz

  -Широчина: 24 cm

  -Височина: 9 cm

  -Дължина: 22 cm

   

  Произведено в Европа

  Козметичен уред – Микродермабразио
  SHINE PA3270


  Инструкции за употреба

  Уредът за микродермабразио използва специален накрайник с диамантен връх. Минавайки през повърхността на кожата, диамантеният връх ексфолира мъртвите клетки и замърсяванията, като в същото време ги извежда от кожата, оставяйки я идеално чиста, блестяща и гладка. 

  Предпазни мерки: 
  • Не използвайте уреда на открито. 
  • Не излагайте уреда на влага. 
  • Съхранявайте уреда на сигурно място, далече от деца. 
  • Използвайте уреда само и единствено по предназначение. 
  • Не се опитвайте да отворите или ремонтирате уреда. Ако е повреден, се свържете с оторизиран сервиз или квалифицирано лице.
  • Когато не използвате уреда за дълъг период от време, го изключете от захранващата мрежа.

  Накрайници:
  1. Фин диамантен връх (3S): подходящ за чувствителните области, особено за лицето и шията.
  2. Груб диамантен връх (1S): подходящ за по-грубите зони, като дланите, ръцете, краката.
  3. Прецизен диаманти връх (3г): подходящ за лечението на малки и труднодостъпни места.
  4. Дръжка


   

  Отваряне на капака

  1.Натиснете бутона на капака като на рисунката.

  2. Отворете капака, като държите бутона натиснат


  Употреба:
  1. Преди да започнете процедурата почистете старателно лицето. Кожата трябва да бъде суха и чиста. 
  2. Изберете подходящ диамантен връх за областта, която искате да третирате и го поставете в държача, както е показано на изображението. 
  3. Свържете гумената тръба с държача, както е показано на изображението. 
  4. Включете адаптера към захранващата мрежа и след това в устройството. 
  5. Променете нивото на интензитета от 1 до 6. (препоръчително е да започнете от 1 и постепенно да увеличавате интензитета, като комуникирате с клиента). 
  6. Поставете диамантения връх върху областта, която искате да третирате. Уверете се, че има плътен контакт с плоската част на върха и кожата.
  7. Не задържайте накрайника, прекалено дълго в една област. 
  8. Процедурата може да се повтаря два пъти седмично и зависи от чувствителността на кожата.
   
  Почиствайте диамантените върхове всеки път след процедура с четка, за да премахнете мъртвите клетки по тях.


  Очакван резултат от процедурите: 
  Кожата ви може да придобие розов или червен цвят веднага след процедурата. Това е нормалното състояние и почервеняването ще изчезне в рамките на няколко минути.  

  Как да смените филтъра:
  В смукателната тръба има филтър. Този филтър се използва за блокиране на мъртвите клетки и предпазва те да не попаднат в уреда. 
  Махнете капака върху главата на дръжката и тогава филтърът може да се смени. 
  Поставете филтъра в държача и след това поставете главата. Накрая, капакът трябва да се постави върху дръжката.

   


  Процедура – движения за ефективно третиране:  

  Бузи: движете диамантения връх отвътре навън (стрелка 1).
  По контура на лицето (стрелки 2 и 3)
  Около устните: (стрелка 4) с равномерни движения наляво и надясно (стрелка 5).
  Около очите: при слепоочието движете надолу (стрелка 6). Движете от  външния ъгъл на окото към ухото (стрелка 7), под очите движете в посока към ухото (стрелка 8).
  Чело: движете отвътре навън (стрелка 8) и нагоре към скалпа (стрелка 10).
  Нос: по протежение на носа в посока към брадичката, както и в обратна посока (стрелка 12)

   

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн