Меню
Количка

Козметичен уред - електростимулиращи ръкавици, 8000

Козметичен уред - електростимулиращи ръкавици, 8000
Козметичен уред - електростимулиращи ръкавици, 8000
Козметичен уред - електростимулиращи ръкавици, 8000
Козметичен уред - електростимулиращи ръкавици, 8000
Козметичен уред - електростимулиращи ръкавици, 8000
Изчерпан
Козметичен уред - електростимулиращи ръкавици, 8000
Козметичен уред - електростимулиращи ръкавици, 8000
Козметичен уред - електростимулиращи ръкавици, 8000
Козметичен уред - електростимулиращи ръкавици, 8000
Козметичен уред - електростимулиращи ръкавици, 8000
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред - електростимулиращи ръкавици, 8000
Продуктов код: URED-996
МОСТРА! ПОСЛЕДНА БРОЙКА!Козметичен уред от ново поколение. Той използва иновативна технология за подобряване здравето на кожата. Процедурата се осъществява посредством специални електропроводими ръкавици, приложени към уреда. При третиране те генерират електроимпулси, които прониквайки в кожата, спомагат за подобряване на кръвообращението и метабо..
Цена в брой:
220.00лв
220.00
Без данък: 220.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  МОСТРА! ПОСЛЕДНА БРОЙКА!

  Козметичен уред от ново поколение. Той използва иновативна технология за подобряване здравето на кожата. Процедурата се осъществява посредством специални електропроводими ръкавици, приложени към уреда. При третиране те генерират електроимпулси, които прониквайки в кожата, спомагат за подобряване на кръвообращението и метаболизма. Благоприятстват генерирането на колаген, с което се възвръща еластичността на кожата. Клетките и тъканта се активират. Увеличава се пропускливостта на кожата, с което се подобрява абсорбацията на козметични продукти по време на процедура.

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Техническо ръководство
  Козметичен уред – Електростимулиращи ръкавици 8000

   

  Иновативен козметичен уред с компактен дизайн. Той действа чрез технология от ново поколение, използвайки се при процедури за подобряване здравето на кожата. Манипулациите се извършват чрез специални електропроводими ръкавици. Уредът генерира електроимпулси, които се предават към ръкавиците и от там действат върху кожата. Процедурата е иновативна и има редица положителни ефекти:
  Стягане на кожата, премахване на петна. Уредът може да се използва за третиране на части от тялото, например за повдигане на задните части и за подобряване здравето на гърдите.
  Подобрява хидратацията на кожата, повишава абсорбиращите ѝ функции и действа за дълбокото ѝ подхранване.
  Стимулира циркулацията на кръвта.
  Активира клетките и премахва петната по кожата. Спомага за подмладяване на кожата, както и при проблемна кожа.
  Стерилизира кожата и спомага за лечението на рани.
  Помага при отпуснати мускули и болка в областта на лицето, подобрява циркулацията на кръвта в областта на главата, освобождава напрежението.

  Подготовка преди процедура:
  Подгответе уреда и всички необходими за процедурата материали. Помолете клиента да седне пред огледало. Анализирайте лицето на клиента. Установете кои са частите, които се нуждаят от третиране. 
  Почистете кожата с почистващ козметичен продукт, след което изплакнете с вода. Подгответе подхранващ крем.
  Сложете гривните (които предварително са навлажнени с вода) на ръцете си. Сложете изолиращи ръкавици и след това електрическите (когато носите електрическите ръкавици не докосвайте никоя част от уреда, освен контролния панел). Преди да започене работа, навлажнете зоната, която ще се третира.
  За да може кожата по-лесно да приеме генерирания микро ток, първо направете масаж на лицето за 1-2 минути. След това приложете процедурата. Масажирайте, като на върха на пръстите трябва да има малко количество подхранващ крем или друг продукт. Първо масажирайте долната част на лицето. Бавно преминете към всички останали зони. Ако по време на процедурата клиентът усеща дискомфорт, спрете терапията. 
  Нанесете маска за лице и оставете да подейства за 15 минути. Почистете лицето, може да използвате вода за свиване на порите. С това процедурата приключва.

  Почистване на ръкавиците:
  Махнете кабелите от ръкавиците. Не почиствайте ръкавиците заедно с тях, за да не ги повредите. Сложете ръкавиците в топла вода с мек почистващ препарат. Бавно махнете мръсотията от тях за няколко минути. После изплакнете с вода. Не използвайте вода, в която има хлор. Оставете ръкавиците да изсъхнат сами. Ръкавиците не бива да се поставят в стерилизатор.
  В случай, че ръкавиците са повредени, не ги използвайте.

  Сваляне на ръкавиците:
  Махнете ръкавиците, като започнете от китката към пръстите.

  Контролен панел
  STARST/STOP – включване, изключване, пауза. Натиснете този бутон, за да включите уреда. При включване уредът ще издаде звук. След процедура изключете уреда. 
  WORK/TIME – настройване времето на работа. Когато уредът започне работа, на дисплея за време ще се покаже „00“. Може да настроите желаното време до 60 минути.
  FACE I – работи на минимална мощност; чувства се много слабо, може да се усети метален вкус в устата
  FACE II – работи на средна мощност; чувства се по-отчетливо; усеща се пулсиране и боцкане върху третираната зона
  BODY – работи на средна мощност; няма осезаема разлика в мощността между Face II и Body
  OPERATION – показва изходящата мощност


  Внимание:
  Уредът не бива да се използва от хора с кардиомиопатия, които имат пейсмекър, от бременни жени, жени в менструация, хора със свръхчувствителност, хора с инфекции (хемофилия или инфекция на кожата). Не бива да се използва от всеки, за който е противопоказно или който към момента приема лекарства.
  Тегло: 1.00 кг.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн