Козметичен уред – Електростимулиращи ръкавици 8000

Козметичен уред – Електростимулиращи ръкавици 8000

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00996
  • Код на продукта: Козметичен уред – Електростимулиращи ръкавици 8000
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в понеделник.
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 220.00лв.
  • 175.00лв.
  • Без данък: 175.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
21.63 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен уред – Електростимулиращи ръкавици 8000

Козметичен уред от ново поколение. Той използва иновативна технология за подобряване здравето на кожата. Процедурата се осъществява посредством специални  електропроводими ръкавици, приложени към уреда. При третиране те генерират електроимпулси, които прониквайки в кожата, спомагат за подобряване на кръвообращението и метаболизма. Благоприятстват генерирането на колаген, с което се възвръща еластичността на кожата. Клетките и тъканта се активират. Увеличава се пропускливостта на кожата, с което се подобрява абсорбацията на козметични продукти по време на процедура.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/    

Техническо ръководство

Техническо ръководство
Козметичен уред – Електростимулиращи ръкавици 8000

 

Иновативен козметичен уред с компактен дизайн. Той действа чрез технология от ново поколение, използвайки се при процедури за подобряване здравето на кожата. Манипулациите се извършват чрез специални електропроводими ръкавици. Уредът генерира електроимпулси, които се предават към ръкавиците и от там действат върху кожата. Процедурата е иновативна и има редица положителни ефекти:
Стягане на кожата, премахване на петна. Уредът може да се използва за третиране на части от тялото, например за повдигане на задните части и за подобряване здравето на гърдите.
Подобрява хидратацията на кожата, повишава абсорбиращите ѝ функции и действа за дълбокото ѝ подхранване.
Стимулира циркулацията на кръвта.
Активира клетките и премахва петната по кожата. Спомага за подмладяване на кожата, както и при проблемна кожа.
Стерилизира кожата и спомага за лечението на рани.
Помага при отпуснати мускули и болка в областта на лицето, подобрява циркулацията на кръвта в областта на главата, освобождава напрежението.

Подготовка преди процедура:
Подгответе уреда и всички необходими за процедурата материали. Помолете клиента да седне пред огледало. Анализирайте лицето на клиента. Установете кои са частите, които се нуждаят от третиране. 
Почистете кожата с почистващ козметичен продукт, след което изплакнете с вода. Подгответе подхранващ крем.
Сложете изолиращи ръкавици и след това електрическите (когато носите електрическите ръкавици не докосвайте никоя част от уреда, освен контролния панел).
За да може кожата по-лесно да приеме генерирания микро ток, първо направете масаж на лицето за 1-2 минути. След това приложете процедурата. Масажирайте, като на върха на пръстите трябва да има малко количество подхранващ крем или друг продукт. Първо масажирайте долната част на лицето. Бавно преминете към всички останали зони. Ако по време на процедурата клиентът усеща дискомфорт, спрете терапията. 
Нанесете маска за лице и оставете да подейства за 15 минути. Почистете лицето, може да използвате вода за свиване на порите. С това процедурата приключва.

Почистване на ръкавиците:
Махнете кабелите от ръкавиците. Не почиствайте ръкавиците заедно с тях, за да не ги повредите. Сложете ръкавиците в топла вода с мек почистващ препарат. Бавно махнете мръсотията от тях за няколко минути. После изплакнете с вода. Не използвайте вода, в която има хлор. Оставете ръкавиците да изсъхнат сами. Ръкавиците не бива да се поставят в стерилизатор.
В случай, че ръкавиците са повредени, не ги използвайте.

Сваляне на ръкавиците:
Махнете ръкавиците, като започнете от китката към пръстите.

Контролен панел
STARST/STOP – включване, изключване, пауза. Натиснете този бутон, за да включите уреда. При включване уредът ще издаде звук. След процедура изключете уреда. 
WORK/TIME – настройване времето на работа. Когато уредът започне работа, на дисплея за време ще се покаже „00“. Може да настроите желаното време до 60 минути.
FACE I – работи на минимална мощност
FACE II – работи на средна мощност
BODY – работи на максимална мощност
OPERATION – показва изходящата мощност


Внимание:
Уредът не бива да се използва от хора с кардиомиопатия, които имат пейсмекър, от бременни жени, жени в менструация, хора със свръхчувствителност, хора с инфекции (хемофилия или инфекция на кожата). Не бива да се използва от всеки, за който е противопоказно или който към момента приема лекарства.
Тегло: 1.00 кг.

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha