Меню
Количка

Козметичен комбайн 8 в 1 8800a

Козметичен комбайн 8 в 1 8800a
Изчерпан
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен комбайн 8 в 1 8800a
Продуктов код: 00172
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА! В състава на този козметичен комбайн са включени:Дарсонвал – служи за подобряване на кръвооросяването на кожата;Йонофореза – подобрява общото състояние на кожата;Пароозонатор – овлажнява и почиства кожата;Четков пилинг – премахва загрубялата кожа;Спрей;Вакуум – ефективно се бори срещу „портокаловата ..
Цена в брой:
1,680.00лв
1680.00
Без данък: 1,680.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА!

  В състава на този козметичен комбайн са включени:

  1. Дарсонвал – служи за подобряване на кръвооросяването на кожата;

  2. Йонофореза – подобрява общото състояние на кожата;

  3. Пароозонатор – овлажнява и почиства кожата;

  4. Четков пилинг – премахва загрубялата кожа;

  5. Спрей;

  6. Вакуум – ефективно се бори срещу „портокаловата кожа”;

  7. Лампа лупа – помощен прибор за прецизна работа;

  8. Диагностична лампа „Ууд” – с нея се установяват някои кожни заболявания.

  Тези уреди и приспособления са сред най-използваните в козметичните салони. Компактни и удобно разположени, всеки от тях разполага с комплект накрайници за извършване на различни манипулации.

  Тегло на комбайна – 36 кг.

  Уреда е с 1 година гаранция.  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

  МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КОЗМЕТИЧЕН УРЕД F-8800A

  РЪКОВОДСТВО ЗА УПОТРЕБА

   

  ПАРООЗОНАТОР

  Функции:

  Загрява водата до образуване на пара като я впръсква спираловидно, което подобрява способността за проникване. В същото време произвежда ултравиолетови озонни йони, които дезинфекцират и убиват бактериите.

   

  Начин на работа:

  1. Сложете стъклената чаша
  2. Развийте, за да отворите капачката, налейте чиста дестилирана вода през отвора. Наблюдавайте количеството вода да не надвиши горния лимит, указан на стъклената чаша.
  3. Ако има нужда да се поставят медицински билки развийте и отворете капачката. Извадете пластмасовият филтър и сложете необходимата билка в него, след това сложете обратно капсулата и затворете.
  4. Включете таймера, светва светлинния индикатор, който показва, че уредът работи.
  5. Ако искате да дезинфекцирате натиснете бутона за ултравиолетова светлина.
  6. Ако нивото на водата падне под минимума, уреда ще се изключи. Може да продължите работа след като добавите още вода и тя загрее.

   

  Внимание:

  1. Прилагайте само ако парата е нормална.
  2. Когато нивото на водата е твърде високо или водата не е чиста, водата ще излиза като спрей, а не пара. В този случай излейте излишната вода или ако е необходимо сменета водата.
  3. През три или четири дни употреба е необходимо да се почиства нагревателя и чашата с оцет без да се включва уреда, за да се избегнат повреди на уреда, които могат да причинят изгаряния на кожата на кл;иента.
  4. Забранено е да се добавя вода докато уреда работи.
  5. Когато използвате билки не включвайте ултравиолетовия озонатор, за да не неутрализирате действието на билките.

   

  Време за позлване на пароозонатора при различните типове кожа:

  Мазна кожа с нарушена кръвна циркулация – около 15 мин на разстояние 20см;

  Нормална кожа – 10 минути на разстояние 30см;

  Чувствителна кожа – 5 минути на разстояние 30см;

  Дерматит – 5 минути на разстояние 30см.

   

   

  СПРЕЙ И ВАКУУМ

  Функции:

  1. Спрей и всмукване са две отделни функции. Всмукването отстранява мазнини и нечистотии от порите.
  2. Спреят впръсква козметични разтвори под формата на мъгла за подхранване и успокояване на кожата.

   

  Начин на работа:

  1. Вкарайте краят на гумената тръбичка в позиция А (фиг. 5), а другият край свържете с черната гумена тръбичка на отвора на спрея.
  2. Включете бутона за включване, бутона за спрей и вакуум, настройте силата на всмукване.
  3. В процеса на работа силата на всмукване може да бъде регулирана според нуждата.
  4. Вкарайте червената гумена тръбичка в позиция Б, свържете другия край с бутилката за спрей и налейте козметичен разтвор в бутилката.
  5. Може да започнете процедурата по вакуум и спрей като натиснете върха на бутилката за спрей и тогава започва впръскването.

   

  Внимание:

  1. Стъклените отвори за вакуум са направени в три варианта, за да могат да се използват спред различните нужди и зони за третиране.
  2. Стъклените части трябва да се почистват с неутрални почистващи разтвори, да бъдат дезинфекцирани и да се съхраняват сухи.
  3. Винаги след приключване на работа изключвайте уреда.

   

  ЧЕТКОВ ПИЛИНГ

  Функции:

  1. Четковия пилинг помага за подхранване на кожата, измиване на лицето, почистване на тялото, масажиране и „остъргване” на кожата, което подобрява загрубялата или луничава кожа, помага за изглаждането на бръчки.

   

  Начин на работа:

  1. Включете кабела в позиция Е и свържете другият край в четковия пилинг.
  2. Поставете четката в ръкохватката.
  3. Включете захранването и настройте скоростта на въртене и изберете сила на работа.

   

   

  ДАРСОНВАЛ

  Функции:

  1. Чрез излъчването на ултравиолетови йони дезинфекцира кожата и ускорява оздравителния процес.

   

  Начин на работа:

  1. Включете в позиция Е (фиг. 5)
  2. Сложете стъкления накрайник в ръкохватката
  3. Включете, ще светне индикатора за работа и стъкления накрайник ще започне да свети и ще работи според избрания интензитет.
  4. След употреба превключете на нулева мощност и изключете уреда преди да извадите стъкления накрайник.

   

  Внимание:

  1. Стъклените накрайници на дарсонвала трябва да се съхраняват чисти и сухи.
  2. По време на третиране трябва да движите накрайника по кожата, за да избегнете изгаряне.
  3. Всички метални аксесоари трябва да се свалят преди процедура с дарсонвал.
  4. Задължително изключвайте уреда преди да смените накрайника.

   

  ЙОНОФОРЕЗА

  Функции:

  На принципа на взаимното привличане между позитивен и негативен  електрически заряд, това е ефективен метод за отстраняване на мръсотия от фините пори на кожата, успокоява пигментацията и задължително се прилага с медикаменти и подхранващи кожата лосиони.

   

  Начин на работа:

  1. С гъба намокрете синята гумена електро проводима част и я поставете в ръцете на клиента
  2. Вземете малко парче памучен тампон, навлажнете малко течност, защипете във въртяшото се колело  в единия край и нанесете останалата течност върху лицето на клиента.
  3. Използвайте скобите, за да поставите гъбата на челото на клиента включете на негативен заряд, включете захранването и настройте постепенно количеството напрежение за около 46 минути
  4. Сменете памучния тампон, включете на позитивен заряд, третирайте със съответната течност по същия начин за около 46 минути.
  5. По време на процедурата първо изкючвайте уреда, преди да отсраните накрайника от лицето на клиента.

   

  Внимание:

  1. Третиращите течности, които се използват са специално създадени за процедури със съответния уред и заряд.
  2. Краят на скобата, използвана за да държи памучния тампон не трябва да стои отвън, за да не прични неудобство и неприятно чувство на клеинта.
  3. По време на процедурата използвайте напрежение от около 1 МА ( когато светлината е зелена)
  4. Помолете клента да свали всички метални аксесоари от тялото преди да започнете процедурата.
  5. По време на третирането е нормално да се усеща леко щипане по кожата на клиента.
  6. За чувствителна кожа използвайте дестилирана вода заедно с позитивния заряд, за да успокоите кожата.

   

  ЛАМПА ЗА ДИАГНОСТИКА НА КОЖАТА

  Начин на работа:

  1. Включете щепсела на лампата в задната част на уреда.
  2. Включете и проверете кожата, която се нуждае от диагностика
  3. Настройте раствоянието  на луминисцентаната светлина, за да може добре да прегледате кожата.

   

  Електрически параметри:

  Волтаж: 220V

  Напрежение: 50Hz

  Мощност: 1000W

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн