Меню
Количка

Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49

Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49
Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49
Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49
Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49
Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49
-8 % Изчерпан
Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49
Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49
Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49
Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49
Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49
Продуктов код: 00551
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49Този апарат предоставя възможност за прилагане на безиглена мезотерапия.  Уреда използва електропорация и електроосмоза. *Електроосмоза - действа на молекулярно ниво, позволявайки дълбоко проникване в кожата, посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди. *..
Цена в брой:
440.00лв
440.00
479.00лв
Без данък: 440.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!  Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49


  Този апарат предоставя възможност за прилагане на безиглена мезотерапия. 

  Уреда използва електропорация и електроосмоза.

  *Електроосмоза - действа на молекулярно ниво, позволявайки дълбоко проникване в кожата, посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди.

  *Електропорация - има директно действие върху кожата, позволявайки проникване в нейната тъкан. С помощта на електрическа вибрация се образуват малки отвори в структурата на липидните клетки, така неусвоените хидрофилни молекули могат да проникнат във вътрешността на клетките.

   При тази безиглена техника се отварят аквапорините (AQP) (каналите, през които преминава водата в клетката), с което се работи по редица кожни проблеми, а кожата е подхранена и обновена в дълбочина.

   

  Особености на уреда:

  -LCD дисплей

  - настройка на времето (Time)

  -настройка на интензитета (Intensity)

  -бутон за включване и изключване (Start/Stop)

  -накрайник „проводник“ - извежда електрически импулс

  -накрайник „пистолет“, в който се поставя разтвора

  -епруветка за разтвор, която се поставя в „пистолета“

   

  Начин на употреба:

  *Почистете кожата

  *Включете в захранването, след което включете уреда от бутона на задната част

  *Свържете накрайниците към уреда

  *Настройте време на процедурата , посредством бутоните „Time +” за да увеличите и „Time -” за да намалите

  *Поставете поставете накрайник „проводник“ в дланта на пациента за да подадете електрически импулс, чрез който ще се повиши пропускливостта и абсорбиращите функции на кожата

  *Настройте интензитет на работа, посредством бутоните „Intensity +” за да увеличите и „Ïntensity -” за да намалите интензитета. Съветвайте се периодично с пациента, за да уточните най-подходящата за него степен на интензитет

  *Поставете съответните (съобразени с процедурата) дестилати или разтвори в „епруветката“, прикрепяща се към накрайник „пистолет“

  *Третирайте с накрайник „пистолет“. Благодарение на отворите, който има на върха си, накрайникът ще разнесе подхранващите разтвори на кожата и те ще проникнат в дълбочина.

   

  Действие:

  *Премахване на лунички. Избелване на кожата.

  *Отваря клетъчните канали, позволявайки абсорбирането на влага

  *Подобрява метаболизма на клетките

  *Стимулира регенерирането на нови клетки

  *Спомага изглаждането на фини бръчки

  *Благоприятства лечението на акне. Постига се чрез употреба на електрическия накрайник, благодарение на който в кожата се импортират дестилати против акне. 

   

  Параметри:

  Напрежение: 220V или 110V

  Честота: 50 или 60 Hz

  Мощност: 25W

  Уредът работи със захранващ кабел!

   

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49

   

  Инструкции за употреба

   

  Козметичният уред използва технологията на електропорация и електроосмоза. Тези процеси са познати като безиглена мезотерапия или мезодерма, наричани са още клетъчна руптура. Тази технология позволява лесно да се отворят аквапорите (интегралните мембранни протеини) и лесното доставяне на хранителни вещества в клетката. По този начин се отстраняват повечето кожни проблеми. С прилагането на електрофореза може да се доставят хранителни вещества директно в кожната тъкан. Чрез тази технология разтворите бързо ще се абсорбират от кожата, ще се стимулира клетъчния метаболизъм, като това води до подобряване обмяната на вещества в клетката и еластичността на кожата.

   

  Какво е електропорация и електроосмоза?

  Eлектропорация: има директно действие върху кожата, позволявайки проникване в нейната тъкан. С помощта на електричество се образуват малки отвори в клетъчната мембрана, така неусвоените хидрофилни молекули могат да проникнат във вътрешността на клетките.

  Eлектроосмоза: действа на молекулярно ниво, позволявайки дълбоко проникване в кожата, посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди.

   

  Функции

  • Премахване на лунички и избелване на кожата: Отваря клетъчните канали и по този начин хранителните вещества се абсорбират равномерно в клетката, ускорява клетъчния метаболизъм и стимулира регенерацията на клетките.
  • Премахване на бръчки: директно подхранване на клетките в дълбоките слоеве на кожата, стимулира регенерацията на клетките и премахва бръчките в дълбочина.
  • Лечение на акне: използвайки уреда, може да инфилтрирате козметичен продукт за лечение на акне директно в клетките. Така по-лесно ще отстраните акнето и ще ограничите неговото разпространение.
  • Отваря клетъчните канали, позволявайки дълбоко хидратиране: при тази функции в клетката се доставя необходимото количество вода и това позволява предотвратяването на редица проблеми, свързани с

  недостига на вода в кожата.

   

  Контролен панел

  1. Старт/Стоп
  2. Време
  3. Интензитет

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Инструменти

   

   

  <--- Накрайник „пистолет“. В него се поставя разтвора. Лечението с „пистолета“ позволява инжектирането на козметични продукти директно в дълбоките слоеве на кожата. Накрайникът се използва с кръгови движения върху третираната област.

   

   

  <--- Накрайник „проводник“. Извежда електрически импулс. По време на лечението проводникът трябва да е прилепнал плътно към кожата на клиента, за да може да се образува енергийна верига с магнитното поле на човека.

   

   

   

   

  Епруветка за дестилатии разтвори.

   

   

   

   

   

  Пакетът съдържа:

   

  Описание

  Количество

  1

  Накрайник „пистолет“

  1

  2

  Накрайник „проводник“

  1

  3

  Флакон серум

  1

  4

  Епруветка за дестилати и разтвори

   

  1

  5

  Захранваш кабел

  1

  6

  Ръководство за употреба

  1

   

   

   

  Инструкции за процедурите

  1. Включете захранващия кабел в електрическата мрежа.
  2. Напълнете серум в резервоара.
  3. Клиентът трябва да хване проводника и да го държи по време на цялата процедура. Започнете да регулирате интензивността на уреда от ниска към по-висока степен според търпимостта на клиента. След като сте уточнили интензивността с клиента, натиснете STOP/START и ще светне индикатор, което показва че уредът работи.
  4. По време на лечението натиснете капака на серум флакона, а след това с накрайника „пистолет“ може да се инжектира серума в кожата. След процедурата натиснете бутона STOP/START,  за да направите пауза в процеса на работа, след това изключете уреда от захранването.
  5. Почистете накрайниците.

   

  Препоръчително време за процедурите

   

  Процедура

  Време

  Период на лечение

  RMB

  Тъмни кръгове около очите

  12 минути

  2-3 пъти седмично

  2200

  Премахване на бръчки

  12 минути

  2-3 пъти седмично

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн