Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49

Изчерпан Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00551
 • Код на продукта: Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49
 • Наличност: Изчерпан
 • Информация цени на доставка

  Цена в брой:
 • 479.00лв.
 • 440.00лв.
 • Без данък: 440.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
47.10 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49


Този апарат предоставя възможност за прилагане на безиглена мезотерапия. 

Уреда използва електропорация и електроосмоза.

*Електроосмоза - действа на молекулярно ниво, позволявайки дълбоко проникване в кожата, посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди.

*Електропорация - има директно действие върху кожата, позволявайки проникване в нейната тъкан. С помощта на електрическа вибрация се образуват малки отвори в структурата на липидните клетки, така неусвоените хидрофилни молекули могат да проникнат във вътрешността на клетките.

 При тази безиглена техника се отварят аквапорините (AQP) (каналите, през които преминава водата в клетката), с което се работи по редица кожни проблеми, а кожата е подхранена и обновена в дълбочина.

 

Особености на уреда:

-LCD дисплей

- настройка на времето (Time)

-настройка на интензитета (Intensity)

-бутон за включване и изключване (Start/Stop)

-накрайник „проводник“ - извежда електрически импулс

-накрайник „пистолет“, в който се поставя разтвора

-епруветка за разтвор, която се поставя в „пистолета“

 

Начин на употреба:

*Почистете кожата

*Включете в захранването, след което включете уреда от бутона на задната част

*Свържете накрайниците към уреда

*Настройте време на процедурата , посредством бутоните „Time +” за да увеличите и „Time -” за да намалите

*Поставете поставете накрайник „проводник“ в дланта на пациента за да подадете електрически импулс, чрез който ще се повиши пропускливостта и абсорбиращите функции на кожата

*Настройте интензитет на работа, посредством бутоните „Intensity +” за да увеличите и „Ïntensity -” за да намалите интензитета. Съветвайте се периодично с пациента, за да уточните най-подходящата за него степен на интензитет

*Поставете съответните (съобразени с процедурата) дестилати или разтвори в „епруветката“, прикрепяща се към накрайник „пистолет“

*Третирайте с накрайник „пистолет“. Благодарение на отворите, който има на върха си, накрайникът ще разнесе подхранващите разтвори на кожата и те ще проникнат в дълбочина.

 

Действие:

*Премахване на лунички. Избелване на кожата.

*Отваря клетъчните канали, позволявайки абсорбирането на влага

*Подобрява метаболизма на клетките

*Стимулира регенерирането на нови клетки

*Спомага изглаждането на фини бръчки

*Благоприятства лечението на акне. Постига се чрез употреба на електрическия накрайник, благодарение на който в кожата се импортират дестилати против акне. 

 

Параметри:

Напрежение: 220V или 110V

Честота: 50 или 60 Hz

Мощност: 25W

Уредът работи със захранващ кабел!

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Техническо ръководство

Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 49

 

Инструкции за употреба

 

Козметичният уред използва технологията на електропорация и електроосмоза. Тези процеси са познати като безиглена мезотерапия или мезодерма, наричани са още клетъчна руптура. Тази технология позволява лесно да се отворят аквапорите (интегралните мембранни протеини) и лесното доставяне на хранителни вещества в клетката. По този начин се отстраняват повечето кожни проблеми. С прилагането на електрофореза може да се доставят хранителни вещества директно в кожната тъкан. Чрез тази технология разтворите бързо ще се абсорбират от кожата, ще се стимулира клетъчния метаболизъм, като това води до подобряване обмяната на вещества в клетката и еластичността на кожата.

 

Какво е електропорация и електроосмоза?

Eлектропорация: има директно действие върху кожата, позволявайки проникване в нейната тъкан. С помощта на електричество се образуват малки отвори в клетъчната мембрана, така неусвоените хидрофилни молекули могат да проникнат във вътрешността на клетките.

Eлектроосмоза: действа на молекулярно ниво, позволявайки дълбоко проникване в кожата, посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди.

 

Функции

 • Премахване на лунички и избелване на кожата: Отваря клетъчните канали и по този начин хранителните вещества се абсорбират равномерно в клетката, ускорява клетъчния метаболизъм и стимулира регенерацията на клетките.
 • Премахване на бръчки: директно подхранване на клетките в дълбоките слоеве на кожата, стимулира регенерацията на клетките и премахва бръчките в дълбочина.
 • Лечение на акне: използвайки уреда, може да инфилтрирате козметичен продукт за лечение на акне директно в клетките. Така по-лесно ще отстраните акнето и ще ограничите неговото разпространение.
 • Отваря клетъчните канали, позволявайки дълбоко хидратиране: при тази функции в клетката се доставя необходимото количество вода и това позволява предотвратяването на редица проблеми, свързани с

недостига на вода в кожата.

 

Контролен панел

 1. Старт/Стоп
 2. Време
 3. Интензитет

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Инструменти

 

 

<--- Накрайник „пистолет“. В него се поставя разтвора. Лечението с „пистолета“ позволява инжектирането на козметични продукти директно в дълбоките слоеве на кожата. Накрайникът се използва с кръгови движения върху третираната област.

 

 

<--- Накрайник „проводник“. Извежда електрически импулс. По време на лечението проводникът трябва да е прилепнал плътно към кожата на клиента, за да може да се образува енергийна верига с магнитното поле на човека.

 

 

 

 

Епруветка за дестилатии разтвори.

 

 

 

 

 

Пакетът съдържа:

 

Описание

Количество

1

Накрайник „пистолет“

1

2

Накрайник „проводник“

1

3

Флакон серум

1

4

Епруветка за дестилати и разтвори

 

1

5

Захранваш кабел

1

6

Ръководство за употреба

1

 

 

 

Инструкции за процедурите

 1. Включете захранващия кабел в електрическата мрежа.
 2. Напълнете серум в резервоара.
 3. Клиентът трябва да хване проводника и да го държи по време на цялата процедура. Започнете да регулирате интензивността на уреда от ниска към по-висока степен според търпимостта на клиента. След като сте уточнили интензивността с клиента, натиснете STOP/START и ще светне индикатор, което показва че уредът работи.
 4. По време на лечението натиснете капака на серум флакона, а след това с накрайника „пистолет“ може да се инжектира серума в кожата. След процедурата натиснете бутона STOP/START,  за да направите пауза в процеса на работа, след това изключете уреда от захранването.
 5. Почистете накрайниците.

 

Препоръчително време за процедурите

 

Процедура

Време

Период на лечение

RMB

Тъмни кръгове около очите

12 минути

2-3 пъти седмично

2200

Премахване на бръчки

12 минути

2-3 пъти седмично

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha