Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 01

Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 01

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00571
  • Код на продукта: Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 01
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в сряда.
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 880.00лв.
  • 680.00лв.
  • Без данък: 680.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
86.53 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия модел 01

Иновативен уред, който предоставя възможността за прилагане на  мезотерапия.  Благодарение на специално разработената си технология апаратът позволява процедурата да бъде извършвана безиглено.  Щадяща кожата безопасна алтернатива на класическите процедури като мезотерапия. И в същото време не по-малко ефективна .

 

МЕЗОТЕРАПИЯ

Принципът на действие се основава на електропорация и електроосмоза.

*Електроосмоза - позволява дълбоко проникване в кожата, посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди.

*Електропорация – действа директно върху кожата, позволявайки проникване в нейната тъкан. С помощта на електрическа вибрация се образуват малки отвори в структурата на липидните клетки, така неусвоените хидрофилни молекули могат да проникнат във вътрешността на клетките.

При тази техника се отварят аквапорините (AQP) (каналите, през които преминава водата в клетката), което позволява лечението на редица кожни проблеми.

Процедурата позволява  инфилтриране на активни вещества в кожата. Стимулира абсорбиращите функции на клетките и  спомага за усвояването на редица ценни вещества и по-дългото им задържане в кожата.

След процедура кожата подхранена и обновена в дълбочина.

 

БИО ЛИФТИНГ – работи чрез слаб ток, генериран от накрайника. Импулсът който имитира биоенергията на организма и така действа за активиране и регенериране на клетките. Повишава пропускателната и абсорбиращата способност на клетките, благодарение на това, те могат активно да усвояват кислород и хранителни вещества, а в същото време да се освобождават ефикасно от токсините. В резултат кожата на лицето се стяга и подхранва, нейната повърхност се изглажда и добива еластичност, фините бръчки се запълват, мускулите се тонизират.

 

3D ФОТОН ТЕРАПИЯ – действа със силата на светлинна (фотон) енергия. Тя прониква в кожата и се трансформира в топлинна, като по този начин повишава жизнените и регенеративни функции на клетките

 

Действие:

*Помага за премахването на бръчки, торбички под очите и стрии - директната инфилтрацията на хранителни електроди и вещества стимулира регенерирането на клетките.

*Регулира пигментацията, избелва, изравнява тена и стяга кожата

*Ефикасно средство в борбата с целулита и мастните натрупвания - благодарение на антицелулитните дестилати, които проникват в кожата при манипулация се стимулира действието на лимфната система и се ускорява разграждането на мастните залежи.

*Помага при  лечението на акне

*Отстранява лунички и пигментни петна - отваряйки безкръвно и безболезнено клетъчните канали, процедурата позволява абсорбацията на полезни хранителни вещества, които стимулират и регулират обмяната на веществата, с което се подобрява цялостното здраве на кожата, а с това и вида й.

*Хидратира кожата в дълбочина.

 

Описание на уреда:

*накрайник за неинвазивна мезотерапия

*накрайник за Фотон терапия

*накрайник за Био лифтинг

*отделен бутон за всяка функция (мезотерапия; био лифтинг; фотон терапия) със светлинен индикатор

*опция за настройка на времето

*опция за настройка на интензитета на работа

*опция за настройка на режима на работа

*бутон за включване и изключване на уреда

 

Начин на употреба:

Почистете кожата

Включете уреда в захранването

Свържете накрайниците към уреда

Натиснете бутона STOP/START, за да включите уреда

 

*Работа с накрайник за безиглена мезотерапия

-натиснете бутон за мезотерапия (обозначен с картинка на накрайник за мезотерапия)

-настройте времето за работа

-изберете подходящ за пациента режим на работа чрез MODE

-настройте интензитета като започнете от най-ниската степен към по-висока, за да може пациентът да се адаптира (съобразявайте с неговите нужди всяко покачване или променяне на степента, за да откриете иделната за неговите нужди)

-натиснете бутон START, за да започнете процедурата.

 

*Работа с накрайник за Фотон терапия

-натиснете бутон за Фотон терапия (обозначен с картинка на накрайник за фотон терапия)

-настройте времето за работа

-изберете подходящ за клиента режим на работа чрез MODE

-настройте интензитета като започнете от най-ниската степен към по-висока, за да може пациентът да се адаптира (съобразявайте с неговите нужди всяко покачване или променяне на степента, за да откриете идеалната за неговите нужди)

-натиснете бутон START, за да започнете процедурата.

 

*Работа с накрайник за Био лифтинг

-натиснете бутон за Био лифтинг (обозначен с картинка на накрайник за био лифтинг)

-настройте времето за работа

-изберете подходящ за клиента режим на работа чрез MODE

-настройте интензитета като започнете от най-ниската степен към по-висока, за да може пациентът да се адаптира (съобразявайте с неговите нужди всяко покачване или променяне на степента, за да откриете идеалната за неговите нужди)

-натиснете бутон START, за да започнете процедурата.

 

Уредът работи със захранващ кабел!

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Параметри:

* 220/110V

* 50/60Hz

*35W 

Техническо ръководство

Безиглена мезотерапия - модел 001

 

 

Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна процедура, която премахва нуждата от употреба на иглената и микроиглената мезотерапия и избягва нейните странични ефекти. Технологията произлиза от Европа в началото на десетилетието.

 

 

Безиглената мезотерапия използва явленията електропорация и електроосмоза без употребата на игли. По този начин се отварят ефективно аквапорините (AQP), които образуват микроскопични пори в клетъчната мембрана и служат за регулация транспортирането на вода в и от клетката. Така необходимите вещества се транспортират директно в самата клетъчна структура. По-бързото абсорбиране на веществата ускорява клетъчния метаболизъм и поддържа кожата еластична и в добро здраве. Терапията отваря протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигурява безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и впоследствие ги затваря.

Утреда използва техниките на електропорация и електроосмоза, тези техника позволява безиглено да се извърши мезотерапуята на клетъчната рептура. Чрез тази технология, хранителните вещества достигат до всички клетки на кожата и по този начин се лекуват множество кожни проблеми.  Електрофорезата спомага за транспортиране на хранителни вещества директно в кожната тъкан, по най-бързия начин. Веществата се абсорбират почти веднага, по този начин се насърчава метаболизма и изгражндането на нови клетки, кожата става по фина и свежа. 

Какво е електропорация и електроосмоза ?

Електропорация: Представлява значително увеличаване на електропроводимостта на клетъчната мембрана, което е предизвикано от външна апликация на електрически импулси с определени параметри. Тя действа директно на кожата, повишавайки нейната пропускливост. Под въздействието на електрошок се образуват отвори в клетъчната мембрана, в същото време хидрофилните молекули, които първоначално не са усвоени, могат да проникнат в клетката в дълбочина. В зависимост от дължината на електрошока отворите се запазват в рамките на от няколко секунди до няколко минути.

 Електроосмоза:  Е процес на движение на поляризирана течност през клетъчната мембрана. Тя влияе върху мoлекулите на активната субстанция като ги предвижва през клетъчната мембрана, използвайки електрически заряд. Чрез електроосмозата посредством електрически импулс се манипулира клетъчната мембрана, за да се увеличи пропускливостта и и да се вкара активната съставка в дълбочина.

 

Функции:

Отстраняване на лунички и избелване на кожата: Чрез отваряне на клетъчните канали и позволява по-доброто абсорбираране на хранителните вещества от клетката и нейното регенериране.

Отстранява бръчките: Когато електроимпулса прониква в дълбочина в клетката, и абсорбцията на хранителни вещества е най-дълбоките слоеве на клетката, премахват бръчките в дълбоките слоеве на епидермиса.

 Премахва акне:  Чрез електическото насищане с хранителни вещества в клетката , електрическия импулс, ограничава акнето и пречи за появите на рани.

Спомага нормализирането на вода в клетката:  Уреда спомага водата в клетката да се разпредели равномерно и да достигне навсякъде. По този начин кожата е хидратирана, изглежда по свежа и млада.

 

Как да работите с уреда стъпка по стъпка:

1.Първо почистете кожата

2. Включете в захранването

3. Включете мезетепарията, 3D фотона и БИО лифтинга

4.Натиснете бутона старт/пауза за да включите уреда

5. Мезотерапия

- Натиснете бутона за мезотерапия, за да започнете работа.

-Натиснете бутона „време“ и задайте времето от 10 ~15 минути.

-Изберете подходящата програма( от 1 до 4) според клиента.

-Регулирайте силата( сила от 1 до 50)м попитайте клиента дали се чувства добре

- След края на процедурата натиснете бутона „старт/пауза“ ако искате да приключите преди да е изтекло времето.

6. 3D фотон

-Натиснете бутона за 3D фотон, за да започнете работа.

- Натиснете бутона „време“ и задайте времето от 8 ~ 20минути.

-Изберете подходящата програма( от 1 до 4) според клиента.

-Регулирайте силата( сила от 1 до 50)м попитайте клиента дали се чувства добре

- След края на процедурата натиснете бутона „старт/пауза“ ако искате да приключите преди да е изтекло времето.

7. БИО лифтинг

-Натиснете бутона за БИО лифтинг, за да започнете работа.

- Натиснете бутона „време“ и задайте времето от 8 ~ 20минути.

- Изберете подходящата програма( от 1 до 4) според клиента.

-Регулирайте силата( сила от 1 до 50)м попитайте клиента дали се чувства добре

- След края на процедурата натиснете бутона „старт/пауза“ ако искате да приключите преди да е изтекло времето.

 

Предлагаме ви някои лечебни сектора, който може да използвате:

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha