Меню
Количка

Козметичен уред за безиглена мезотерапия - 01

Козметичен уред за безиглена мезотерапия - 01
Козметичен уред за безиглена мезотерапия - 01
Козметичен уред за безиглена мезотерапия - 01
Козметичен уред за безиглена мезотерапия - 01
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Козметичен уред за безиглена мезотерапия - 01
Продуктов код: URED-AUT01-571
Иновативен уред, който предоставя възможността за прилагане на мезотерапия. Благодарение на специално разработената си технология апаратът позволява процедурата да бъде извършвана безиглено. Щадяща кожата безопасна алтернатива на класическите процедури като мезотерапия. И в същото време не по-малко ефективна . МЕЗОТЕРАПИЯ Принципът на дейст..
Цена в брой:
880.00лв
880.00
Без данък: 880.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Иновативен уред, който предоставя възможността за прилагане на мезотерапия. Благодарение на специално разработената си технология апаратът позволява процедурата да бъде извършвана безиглено. Щадяща кожата безопасна алтернатива на класическите процедури като мезотерапия. И в същото време не по-малко ефективна .

  МЕЗОТЕРАПИЯ

  Принципът на действие се основава на електропорация и електроосмоза.

  *Електроосмоза - позволява дълбоко проникване в кожата, посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди.

  *Електропорация - действа директно върху кожата, позволявайки проникване в нейната тъкан. С помощта на електрическа вибрация се образуват малки отвори в структурата на липидните клетки, така неусвоените хидрофилни молекули могат да проникнат във вътрешността на клетките.

  При тази техника се отварят аквапорините (AQP) (каналите, през които преминава водата в клетката), което позволява лечението на редица кожни проблеми.

  Процедурата позволява инфилтриране на активни вещества в кожата. Стимулира абсорбиращите функции на клетките и спомага за усвояването на редица ценни вещества и по-дългото им задържане в кожата.

  След процедура кожата подхранена и обновена в дълбочина.

  БИО ЛИФТИНГ - работи чрез слаб ток, генериран от накрайника. Импулсът който имитира биоенергията на организма и така действа за активиране и регенериране на клетките. Повишава пропускателната и абсорбиращата способност на клетките, благодарение на това, те могат активно да усвояват кислород и хранителни вещества, а в същото време да се освобождават ефикасно от токсините. В резултат кожата на лицето се стяга и подхранва, нейната повърхност се изглажда и добива еластичност, фините бръчки се запълват, мускулите се тонизират.

  3D ФОТОН ТЕРАПИЯ - действа със силата на светлинна (фотон) енергия. Тя прониква в кожата и се трансформира в топлинна, като по този начин повишава жизнените и регенеративни функции на клетките

  Действие:

  *Помага за премахването на бръчки, торбички под очите и стрии - директната инфилтрацията на хранителни електроди и вещества стимулира регенерирането на клетките.

  *Регулира пигментацията, избелва, изравнява тена и стяга кожата

  *Ефикасно средство в борбата с целулита и мастните натрупвания - благодарение на антицелулитните дестилати, които проникват в кожата при манипулация се стимулира действието на лимфната система и се ускорява разграждането на мастните залежи.

  *Помага при лечението на акне

  *Отстранява лунички и пигментни петна - отваряйки безкръвно и безболезнено клетъчните канали, процедурата позволява абсорбацията на полезни хранителни вещества, които стимулират и регулират обмяната на веществата, с което се подобрява цялостното здраве на кожата, а с това и вида й.

  *Хидратира кожата в дълбочина.

  Описание на уреда:

  *накрайник за неинвазивна мезотерапия

  *накрайник за Фотон терапия

  *накрайник за Био лифтинг

  *отделен бутон за всяка функция (мезотерапия; био лифтинг; фотон терапия) със светлинен индикатор

  *опция за настройка на времето

  *опция за настройка на интензитета на работа

  *опция за настройка на режима на работа

  *бутон за включване и изключване на уреда

  Начин на употреба:

  Почистете кожата

  Включете уреда в захранването

  Свържете накрайниците към уреда

  Натиснете бутона STOP/START, за да включите уреда

  *Работа с накрайник за безиглена мезотерапия

  -натиснете бутон за мезотерапия (обозначен с картинка на накрайник за мезотерапия)

  -настройте времето за работа

  -изберете подходящ за пациента режим на работа чрез MODE

  -настройте интензитета като започнете от най-ниската степен към по-висока, за да може пациентът да се адаптира (съобразявайте с неговите нужди всяко покачване или променяне на степента, за да откриете иделната за неговите нужди)

  -натиснете бутон START, за да започнете процедурата.

  *Работа с накрайник за Фотон терапия

  -натиснете бутон за Фотон терапия (обозначен с картинка на накрайник за фотон терапия)

  -настройте времето за работа

  -изберете подходящ за клиента режим на работа чрез MODE

  -настройте интензитета като започнете от най-ниската степен към по-висока, за да може пациентът да се адаптира (съобразявайте с неговите нужди всяко покачване или променяне на степента, за да откриете идеалната за неговите нужди)

  -натиснете бутон START, за да започнете процедурата.

  *Работа с накрайник за Био лифтинг

  -натиснете бутон за Био лифтинг (обозначен с картинка на накрайник за био лифтинг)

  -настройте времето за работа

  -изберете подходящ за клиента режим на работа чрез MODE

  -настройте интензитета като започнете от най-ниската степен към по-висока, за да може пациентът да се адаптира (съобразявайте с неговите нужди всяко покачване или променяне на степента, за да откриете идеалната за неговите нужди)

  -натиснете бутон START, за да започнете процедурата.

  Уредът работи със захранващ кабел!

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Параметри:

  * 220/110V

  * 50/60Hz

  *35W

  Безиглена мезотерапия - модел 001

   

   

  Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна процедура, която премахва нуждата от употреба на иглената и микроиглената мезотерапия и избягва нейните странични ефекти. Технологията произлиза от Европа в началото на десетилетието.

   

   

  Безиглената мезотерапия използва явленията електропорация и електроосмоза без употребата на игли. По този начин се отварят ефективно аквапорините (AQP), които образуват микроскопични пори в клетъчната мембрана и служат за регулация транспортирането на вода в и от клетката. Така необходимите вещества се транспортират директно в самата клетъчна структура. По-бързото абсорбиране на веществата ускорява клетъчния метаболизъм и поддържа кожата еластична и в добро здраве. Терапията отваря протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигурява безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и впоследствие ги затваря.

  Утреда използва техниките на електропорация и електроосмоза, тези техника позволява безиглено да се извърши мезотерапуята на клетъчната рептура. Чрез тази технология, хранителните вещества достигат до всички клетки на кожата и по този начин се лекуват множество кожни проблеми.  Електрофорезата спомага за транспортиране на хранителни вещества директно в кожната тъкан, по най-бързия начин. Веществата се абсорбират почти веднага, по този начин се насърчава метаболизма и изгражндането на нови клетки, кожата става по фина и свежа. 

  Какво е електропорация и електроосмоза ?

  Електропорация: Представлява значително увеличаване на електропроводимостта на клетъчната мембрана, което е предизвикано от външна апликация на електрически импулси с определени параметри. Тя действа директно на кожата, повишавайки нейната пропускливост. Под въздействието на електрошок се образуват отвори в клетъчната мембрана, в същото време хидрофилните молекули, които първоначално не са усвоени, могат да проникнат в клетката в дълбочина. В зависимост от дължината на електрошока отворите се запазват в рамките на от няколко секунди до няколко минути.

   Електроосмоза:  Е процес на движение на поляризирана течност през клетъчната мембрана. Тя влияе върху мoлекулите на активната субстанция като ги предвижва през клетъчната мембрана, използвайки електрически заряд. Чрез електроосмозата посредством електрически импулс се манипулира клетъчната мембрана, за да се увеличи пропускливостта и и да се вкара активната съставка в дълбочина.

   

  Функции:

  Отстраняване на лунички и избелване на кожата: Чрез отваряне на клетъчните канали и позволява по-доброто абсорбираране на хранителните вещества от клетката и нейното регенериране.

  Отстранява бръчките: Когато електроимпулса прониква в дълбочина в клетката, и абсорбцията на хранителни вещества е най-дълбоките слоеве на клетката, премахват бръчките в дълбоките слоеве на епидермиса.

   Премахва акне:  Чрез електическото насищане с хранителни вещества в клетката , електрическия импулс, ограничава акнето и пречи за появите на рани.

  Спомага нормализирането на вода в клетката:  Уреда спомага водата в клетката да се разпредели равномерно и да достигне навсякъде. По този начин кожата е хидратирана, изглежда по свежа и млада.

   

  Как да работите с уреда стъпка по стъпка:

  1.Първо почистете кожата

  2. Включете в захранването

  3. Включете мезетепарията, 3D фотона и БИО лифтинга

  4.Натиснете бутона старт/пауза за да включите уреда

  5. Мезотерапия

  - Натиснете бутона за мезотерапия, за да започнете работа.

  -Натиснете бутона „време“ и задайте времето от 10 ~15 минути.

  -Изберете подходящата програма( от 1 до 4) според клиента.

  -Регулирайте силата( сила от 1 до 50)м попитайте клиента дали се чувства добре

  - След края на процедурата натиснете бутона „старт/пауза“ ако искате да приключите преди да е изтекло времето.

  6. 3D фотон

  -Натиснете бутона за 3D фотон, за да започнете работа.

  - Натиснете бутона „време“ и задайте времето от 8 ~ 20минути.

  -Изберете подходящата програма( от 1 до 4) според клиента.

  -Регулирайте силата( сила от 1 до 50)м попитайте клиента дали се чувства добре

  - След края на процедурата натиснете бутона „старт/пауза“ ако искате да приключите преди да е изтекло времето.

  7. БИО лифтинг

  -Натиснете бутона за БИО лифтинг, за да започнете работа.

  - Натиснете бутона „време“ и задайте времето от 8 ~ 20минути.

  - Изберете подходящата програма( от 1 до 4) според клиента.

  -Регулирайте силата( сила от 1 до 50)м попитайте клиента дали се чувства добре

  - След края на процедурата натиснете бутона „старт/пауза“ ако искате да приключите преди да е изтекло времето.

   

  Предлагаме ви някои лечебни сектора, който може да използвате:

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн