Маска за коса

Маската за коса е един от важните компоненти в поддръжката на красива и здрава коса. Маската за коса спомага за хидратиране и стабилизиране на косата. Правилната маска се определя от индивидуалните характеристики на косата в зависимост от различните видове коса – тънка, къдрава, суха, боядисвана и т.н.

Покажи:
Сортирай по:

Професионална маска за коса - 1000 мл.

Професионална маска за коса - 1000 мл. С натурални растителни масла. Предпазва косата от пречупване..

17.00лв. Без данък: 17.00лв.

За сухата и увредена коса са подходящи хидратиращите маски. Това са маски с екстакт от авокадо, ядки, ший и др. 

Тънките коси изглеждат изтощени или мазни, за това се препоръчват маски, които съдържат леки масла и екстракти.

Маските за коси за къдрава коса имат стилизиращ ефект, с който намаляват чупенето. 

За коса, склонна към накъсване е подходяща маска, която в състава си съдържа силикон, кератин или протеин. Маската за коса с тези съставки ще укрепи и запълни несъвършенствата по цялата дължина на косата. 

Боядисваната коса е склонна към изтощаване и бързо увреждане. Маските за боядисвана коса спомагат за хидратирането и поддържането на цвета на косата. Тези маски подобряват еластичността и предотвратяват накъсването. Същевременно с това се грижат за по-дълготрайното запазване на желания нюанс.

Маските за всеки тип коса са със специална формула, която е универсална за всяка коса. Тези маски за коса допринасят възстановяване и подхранване на косата. 

Изключително важен момент е правилното нанасяне на маската за коса. Маската се поставя върху измита и чиста коса. За да има по-голям ефект от маската, косата трябва да е изцедена от водата. По този начин маската ще се задържи върху косъма и ще даде най-добър резултат. 

За тънка или мазна коса маската не е препоръчително нанасянето на маската върху корените.

За плътна, суха или увредена коса маската може да се постави по цялата коса. 

В Красота и стил ще откриете професионални маски за коса, които ще подсилят и заздравят косата. Маските са с ефикасна формула, обогатени с натурални масла, които щадят предпазват косата от вредните влияния. 

Chrisian Artesio предлага професионална козметика за коса, която е с доказан положителен ефект и въздействие. Маските, които ще намерите тук са високо ефективни, които ще възстановят блясъка и текстурата на косата.  

Изберете най-подходящия за вас продукт, който значително ще подобри вида на косата и ще я направи копринена и гладка за дълго.