Меню
Количка

Кварцов стерилизатор - Модел 1003

Кварцов стерилизатор - Модел 1003
Кварцов стерилизатор - Модел 1003
Изчерпан
Кварцов стерилизатор - Модел 1003
Кварцов стерилизатор - Модел 1003
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Кварцов стерилизатор - Модел 1003
Продуктов код: 00661
Кварцов стерилизатор - Модел 1003   *Кварцов стерилизатор *Стерилизация с висока температура *Уредът е с корпус от неръждаема стомана *Материали: -тяло: термопласт (ABS пластмаса) -капак: полипропилен (PP) *Стерилизаторът е изключително подходящ за метални инструменти като ножици, пинсети, игли и други *Дължина на кабела:1.5м  Вътрешен диаметър: -..
Цена в брой:
107.00лв
107.00
Без данък: 107.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Кварцов стерилизатор - Модел 1003

   

  *Кварцов стерилизатор

  *Стерилизация с висока температура

  *Уредът е с корпус от неръждаема стомана

  *Материали:

  -тяло: термопласт (ABS пластмаса)

  -капак: полипропилен (PP)

  *Стерилизаторът е изключително подходящ за метални инструменти като ножици, пинсети, игли и други

  *Дължина на кабела:1.5м

   Вътрешен диаметър: 

  - Широчина 5 см

  - Дълбочина 8 см 


  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  UV Стерилизатор 1003

   

  Моля, прочетете внимателно това ръководство, преди употреба.

  Внимание: Когато и където и да използвате уреда, особено когато наблизо има деца, трябва да вземете следните предпазни мерки:

  1. След употреба, трябва да изключвате щепсела от захранването.
  2. Този стерилизатор не може да се използва или съхранява в банята и на други влажни места.
  3. Кабелът не бива да бъде удължаван по никакъв начин.
  4. След като уредът е включен, не бива да бъде оставян без наблюдение. Да се пази далеч от деца.
  5. Да не се потапя във вода или други течности. Ако случайно, уредът попадне във вода, не бива да пипате нито него, нито водата. Трябва незабавно да изключите устройството от захранването.

   

  Инструкции за употреба

  1. За да подготвите стерилизатора за работа, първо трябва да повдигнете капака и да изсипете кварцовите сферички вътре. После затворете капака отново.
  2. Включете в електрическата мрежа.
  3. По време на загряването е задължително капакът да остане затворен, за да се избегнат нежелани инциденти.
  4. Натиснете бутона, за да включите уреда. Ще светне зелената лампичка отдясно на бутона. Това индикира, че уредът работи. Червената лампичката отляво се включва, за да индикира, че стерилизаторът загрява.
  5. Оставете стерилизатора да загрее, докато червената лапичка се изключи. Това индикира, че температурата е достигнала до 250 °C – необходимата температура за стерилизация. Повдигнете капака и поставете вътре инструментите, които трябва да бъдат стерилизирани за около 5-10 секунди. Извадете инструментите и затворете капака. Червената лапичка ще започне да мига, за да индикира, че уредът поддържа подходящата температура за стерилизация.
  6. След като приключите със стерилизацията, изключете уреда от захранването.

   

  Важно:

  1. Не наливайте вода или други течности в уреда.
  2. След като включите стерилизатора, не пипайте кварцовите сферички, тъй като много се нагорещяват.
  3. Кварцовите сфери са за многократна употреба и се сменят на около месец и половина, в зависимост от това, колко често използвате уреда.
  4. Не поставяйте пластмаса в уреда, тъй като ще се стопи от горещината.
  5. Уредът едновременно стерилизира и дезинфекцира инструментите. Благодарение на високата температура, която достигат кварцовите сферички, всички бактерии биват премахнати.
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн