Меню
Количка

Квантов магнитен анализатор - 928

Квантов магнитен анализатор - 928
Последна бройка
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Квантов магнитен анализатор - 928
Продуктов код: URED-AU928-565
Квантовият анализатор е революционно откритие, станало реалност благодарение високотехнологичните иновационни разработки на редица сфери като медицина, био-информатиката, електротехниката и други науки. Принципът на действие, заложен в работата на анализатора, има за основа постиженията на квантовата медицина. Как функционира уредът? Всяка кле..
Цена в брой:
326.00лв
326.00
Без данък: 326.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Квантовият анализатор е революционно откритие, станало реалност благодарение високотехнологичните иновационни разработки на редица сфери като медицина, био-информатиката, електротехниката и други науки. Принципът на действие, заложен в работата на анализатора, има за основа постиженията на квантовата медицина.

  Как функционира уредът?

  Всяка клетка в нашето тяло носи генетична информация, по която може да се разчете състоянието на всяка система и орган в организма. Квантовият анализатор засича магнитното поле на клетките и по този начин извлича закодираната информация в тях. Сравнявайки отчетените данни с база от нормирани показатели, уредът изготвя пълна здравна картина за състоянието на организма.

  Предимства:

  *Квантовият анализатор е в състояние да „засече“ патологичните промени в една или няколко клетки. Благодарение на това, уредът е способен да прогнозира потенциална опасност от бъдещо заболяване, предоставяйки възможност за навременни превантивни мерки.

  *Изключително лесен за използване - подгответе уреда за работа като го свържете към компютъра. Инсталирайте приложения диск. Попълнете необходимата информация. Поставете сензорният накрайник в дланта и изчакайте, уредът да приключи сканирането.

  *Бързи резултати - в рамките на броени минути вашият пълен анализ е готов

  *Можете да съхраните или принтирате вашите резултати.

  Параметри:

  Напрежение/Честота: 110v/220v,50~60Hz

  Тегло: 2.5 кг.

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Квантов Магнитен Анализатор модел 928

   

  РЪКОВОДСТВО

   

  ТЕОРЕТИЧНО ОПИСАНИЕ

  Човешкото тяло е съставено от огромен брой клетки, които растат, развиват се и умират. Клетките се подновяват чрез делене. В тялото на зрял човек има около 25,000,000 клетки, които се делят всяка секунда. Скоростта на делене на кръвните клетки е около 100,000,000/минута.

  Ядрото и електроните, заредени с електричество в него, са основните компоненти на клетката. По време на нейното делене и растеж те достигат максимална скорост на движение и на променяне. Същевременно непрекъснато излъчват електромагнитни вълни.

  Тези вълни оказват влияние на здравословното състояние на човешкото тяло. При отделните състояния, излъчваните електромагнитни вълни са различни. Чрез засичане на специфичните електромагнитни вълни може да се провери здравословното състояние на човека.

  Според квантовата медицина основополагаща причина за страдането от различни болести е промяната в циркулирането на електроните. Това кара атомите да се променят, което причинява биологични изменения на молекулярно ниво. В следствие на биологичните молекулярни промени, се изменя цялата клетка и в края на краищата се променя целият орган.

  След като електронът и неговото циркулиране са променени, неговите електромагнитни вълни съответно също се изменят.

  Енергията от варирането на електромагнитните вълни, която е причинена от различните болестни състояния и хранене, е много слаба.

  Честотата и енергията на магнитното поле се измерват посредством сензор, който клиентът трябва да държи в ръка. Принципът е подобен на теорията за слушането на радио. Около нас има разнообразни радио вълни с безжична връзка. Ако искате обаче да слушате опредена радиостанция, трябва да настроите радиото на същата честота. Чак тогава радиото ще започне да излъчва сигналите от конкретната радиостанция. Квантовият резонатор се основава на същата теория.

   

   

   

  КАКВО Е КВАНТОВИЯТ МАГНИТЕН АНАЛИЗАТОР?

  Този анализатор е високотехнологичен проект, който се отнася към медицината, биоинформатика, електроинженерството и др. Основан е на квантовата медицина и по научен път изследва магнитното поле на клетките, посредством съвременно електронно устройство.

  Анализаторът може да работи, без да засяга здравословното състояние на човека и неговите проблеми. След изследването анализаторът генерира данни, на база на които може да състави подходящо предложение за лечение.

  Квантовият магнитно резонансен анализатор служи за индивидуално диагностициране и проверяване на здравословното състояние на клиента. Характеристиките и предимствата на уреда са многобройни: процедурите с него са нeинвазивни, практичен е, лесен е за употреба, процедира бързо, икономичен е и лесно би могъл да се популяризира.

  Уредът предлага задълбочено изследване, основано на научно развитие. Благодарение на това той би могъл да има голям принос в проекти, свързани с човешкото здраве, както и широка степен на прилагане и развитие.

   

  ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ

  1. Сложете инсталационния диск в CD ROM (устройството, четящо дискове в компютъра). След поставянето на диска, инсталационният процес ще започне автоматично. Ако процесът не започне, влезте във файла на диска и кликнете два пъти с мишката върху документа Setup.EXE. Програмата ще стартира и на монитора ще излезе следният прозорец (на снимката по-долу). Натиснете “NEXT”, за да продължите към следващата стъпка.

   

   

  1. Изберете място за съхранение на файла (снимката вляво) и изберете място, където да бъде иконата за програмата - шорткът (снимката вдясно).

   

   

   

  1. Кликнете върху “Install”, за да започне инсталирането на програмата.

   

   

  1. Кликнете върху “Finish”, когато инсталирането е приключило.

   

   

   

  ВНИМАНИЕ:

  *Ако при въвеждане на данните на клиента ви излезе грешка "cannot update. database or object is read-only", моля затворете програмата и я стартирайте отново като администратор -> Десен бутон върху иконата ->Run as administrator

  **Ако инсталирате програмата на Windows/Me System, офис пакетът на Microsoft също трябва да бъде наличен на този компютър, в противен случай програмата няма да тръгне нормално. Ако програмата е инсталирана на Windows/ 2000/XP/Vista System, тя ще работи нормално без нужда от други софтуери.

   

   

  ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

   

  Интерфейс за персонална употреба

  1. Влезте в програмата.

  Отидете на “System->Quantum Resonant Magnetic Analyzer->Quantum Resonant Magnetic Analyze” или кликнете два пъти върху създадения шорткът Quantum Resonant Magnetic Analyzer.

   

   

   

   

  2. Главен интерфейс.

  Основният интерфейс на квантовия анализатор е следният:

   

   

   

   

  Управление на персонална информация (Personal Management):

   

  1. – Интерфейс за управление на персоналната информация

  От лентата с инструменти изберете “Personal Management”. Ще се появи прозорец като на снимката отдолу. Тази функция се използва основно за управление на информацията за клиентите. От лавата страна е показан профилът на клиента, от другата страна е основната информация за него.

   

  1. – Управление на персонална информация

   

  Тази функция основно се използва за управление на информацията за клиента, чрез следните бутони:

  • – добавяне на клиенти и групи.

  “Edit” - редактиране на профил или група.

  • Delete” – изтриване на профил или група
  • Search“ – търсене за профил на клиент.

   

   

   

  УПРАВЛЕНИЕ НА ГРУПА

  За да бъде управлението на информацията по-лесно, тази функция може да обедини клиентите в различни групи. Нова група може да се добави с натискане на бутона “Add”. Натиснете “Storage”, за да запазите новата група. За да промените името на групата, натиснете „Revise“. За да изтриете групата, натиснете „Delete“.

  (Бележка: ако има хора в групата, първо трябва да изтриете профилите им и след това може да се изтрие групата).

   

  УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОФИЛИ

  Кликнете върху името на групата от лявата страна, като го маркирате в синьо. След това натиснете “Add”, за да добавите нови профили към съответната група.

  Информацията за членовете на групата ще се показва по следния начин: име, пол, рождена дата, височина, тегло. За да съхраните информацията, натиснете “Storage” (Бележка: Задължително е да въведете име, пол, рождена дата, височина и тегло, като останалата информация е по избор).

   

   

   

   

  УПРАВЛЕНИЕ НА ЗАПИСАНАТА ИНФОРМАЦИЯ

  Функцията е нужна, за да управлявате съхраняването на информация за клиентите и техните резултати, включваща основно дата, точно време, име, възраст, пол и др. (снимката по-долу).

  От лявата страна изберете клиент и кликнете върху него. Пълната и детайлна информация за този клиент ще се появи отдясно (в хронологичен ред).

   

   

  ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА

  1. Започване на процедурата

  Изберете определения клиент и маркирайте името му, така че да стане синьо. След това кликнете върху „Detect“ (бутонът е в менюто с инструментите). След това информацията за клиента ще се появи като на показаната снимка. Кликнете върху “Start“, за да започне процедурата.

   

   

  1. Процедурата

  Клиентът трябва да хване специалния накрайник с лявата или дясната си ръка. По време на процеса, клиентът трябва да е спокоен, да не говори и да поддържа равномерно дишане.

  1. Приключване на процедурата

  След процедурата, натиснете “Storage”, за да приключи процесът.

   

  ПОЛУЧАВАНЕ НА ИЗВЛЕЧЕНИТЕ ДАННИ

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн