Меню
Количка

Квантов анализатор, G01

Квантов анализатор, G01
Квантов анализатор, G01
Квантов анализатор, G01
Квантов анализатор, G01
Квантов анализатор, G01
Квантов анализатор, G01
Квантов анализатор, G01
Квантов анализатор, G01
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Квантов анализатор, G01
Продуктов код: URED-496
Квантов Анализато G01 Представяме на вашето внимание високотехнологичен уред, създаден благодарение усилията на няколко научни сфери: биомедицина, биоелектроника, медицина, електроинженерство, квантова физика и ред други. В резултат днес разполагаме с невероятната възможност да получим за броени минути пълна картина на цялостното ни здравословно с..
Цена в брой:
399.00лв
399.00
Без данък: 399.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Квантов Анализато G01

  Представяме на вашето внимание високотехнологичен уред, създаден благодарение усилията на няколко научни сфери: биомедицина, биоелектроника, медицина, електроинженерство, квантова физика и ред други. В резултат днес разполагаме с невероятната възможност да получим за броени минути пълна картина на цялостното ни здравословно състояние.

  Уредът е с 1 години гаранция!

  Как работи уредът?

  Всяка клетка в нашия организъм, носи определена информация. Това, което прави квантовия анализатор е да сканира електромагнитното поле на клетките. Събраната информация анализаторът сравнява с матрица, съдържаща показатели в норма. На база сканираните данни и сравнителния анализ, уредът е в състояние да диагностицира здравословното състояние на организма. Допълнително преимущество на апарата е неговата способост да засече единични болни клетки, както и измененията в клетките в най-ранен етап, с което биха могли да се прогнозират бъдещи заболявания.

  Самата процедура протича бързо и леко. Биосензорният апарат се поставя в дланта; достатъчни са няколко минути и уредът ще изготви анализът.

  Основни направления, в които диагностицира апарата:

  *функции и здраве на всички системи и органи в тялото

  *костна плътност

  *Състояние на имунната система

  *наличието или липсата на ценни за организма вещества и елементи.

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Квантов Анализатор G01

  Квантов магнитен анализатор – Quantum Resonant Magnetic Analyzer

   

   

  Инструкции

  Ограничения: Тази "програма" съдържа изображения, снимки, анимация, видео, аудио записи, музика, текст и допълнителни процедури, съпътстващите я напечатани материали. "Програмата" запазва авторските си права на собственост.

  Забранява се копирането и разпространението на съответната информация без разрешение. Всеки нарушител ще бъде обект на сериозни граждански наказателни санкции.

  Всички права, които са споменати в този документ са запазени.

  Програмата е направена за компании и споменатите имена върху продукта може да са търговски марки на неговите собственици.

   

  Предговор

  Описание:

  Човешкото тяло е съвкупност от множество клетки, които са в непрекъснат растеж, развитие, диференциация, регенерация и смърт. Благодарение на тяхното делене обаче, продължават да се самообновяват. За една секунда в тялото на зрял човек се делят около 25 милиона клетки. Около 100 милиона кръвни клетки в минута, променят скоростта си на делене. Процесът на клетъчно делене, растеж и т.н. съставлява най-основните елементи на клетката Те представляват най-основните единици на атомните ядра, които допълнително зареждат тялото. Електромагнитните сигналите, излъчвани от човешкото тяло представляват конкретно състояние, а под различни състояния се има предвид дали човек е здрав, дали има заболяване и т.н. Излъчената електромагнитна вълна е различна, когато се измерват тези конкретни електромагнитни сигнали, може да се определи и състоянието на човешкото тяло.

  Квантовата медицина се занимава предимно с анатомията на клетките. Вследствие на различни фактори, те променят своите атоми и молекули. Тогава се променят и биологичните макромолекули и след това цялостната структура на клетката. Вследствие на всичко това се променят и органите. Електронът е заредено тяло, а когато атомът има енергиен заряд той се върти и циркулира и се излъчват електромагнитни вълни, които се променят в зависимост от болестите и храненето на човека. Честотата и магнитното поле са съчетани със сензор за ръка и анализаторът засича излъчваните от човешкото тяло електромагнитни вълни. Количеството и големината обозначават вида болест и нивата на хранене.

  Това  донякъде е на принципа на радиото. Във въздуха има много радиовълни. Ако вие искате да слушате радио на определена станция и на определена честота, тогава трябва да го настроите. Квантовият анализатор използва същия принцип на работа.

   

  Какво е Квантов анализатор?

  Квантовият анализатор е свързан с високотехнологични иновации от медицината. Квантовата медицина като теоретична основa използва състоянието на слабото магнитно поле на човешките клетки. По този начин се прави анализ на здравния статус на човешкото тяло. Квантовият анализатор може да определи индивидуално всички промени свързани със здравето на човек. Анализаторът има много предимства и задълбочена изследователска работа, която има огромен принос за грижата на човешкото здраве.

   

  Инструкции за инсталация

   

  1. Поставете инсталационния диск в CD ROM-а на компютъра. Инсталационният процес ще стартира автоматично. (Ако не стартира, моля влезте във файла на диска и щракнете два пъти върху Setup.EXE). Програмата ще стартира и ще се отвори прозорец, както е показано на снимката (Pic-1). Натиснете бутона "Next", за да преминете към следващата стъпка.

   

  1. Изберете локация, в която да се инсталира програмата (Pic-2) и папка от Desktop-a, в която да се запази Shortcut-a  (Pic-3). След като изберете, моля, кликнете върху бутона "Install", за да започнете инсталирането на програмата.

   

  1. Моля, кликнете върху "Finish", когато процесът на инсталация приключи (Pic-4).

   

  ВНИМАНИЕ:

  Ако програмата е инсталирана на Windows 98, трябва да имате Microsoft Office пакет на компютъра или тази програма няма да може да работи нормално. Ако програмата е инсталирана на операционна система Windows 2000 / XP / Vista / Win7, работи добре, без да изисква друга софтуерна поддръжка.

  Преди да инсталирате програмата се уверете, че на компютъра няма инсталиран подобен софтуер, ако има го деинсталирайте и след това започнете инсталацията на тази програма.

   

  Инструкции за употреба

  Системен интерфейс

  1. Вход

  Кликнете върху "System-> Quantum Resonant Magnetic Analyzer-> Quantum Resonant Magnetic Analyze”. Или щракнете два пъти върху иконата за бърз достъп на Quantum Resonant Magnetic Analyzer, както е показано на картинката:

   

  1. Основен интерфейс

  Основният интерфейс на квантовия анализатор изглежда по следният начин:

   

  Управление на персонална информация

  (1)Интерфейс за употреба на персонална информация

  Кликнете върху бутона Personel Management” в лентата с инструменти, ще се появи прозорец (като на снимката). Този интерфейс се използва главно за управление на основна информация на човека. От лявата страна, той показва профила на клиента, а от другата страна се намира основната информация и откритите данни.

   

  1. Управление на клиентския профил

  Основно се използва за управление на информацията за клиента, включително:

  “Add” – добавяне на човек или група

  „Edit” – промяна на човек или група

  „Delete” – изтриване на човек или група

  „Search” – търсене на човек или група

   

  1. Управление на клиентската група

  За да се направи управлението лесно, тази функция може да разделя клиентите в няколко групи. Новата група може да бъде добавена, като кликнете върху "Add". Кликнете на "Storage", за да съхраните новата група. И натиснете "EdIt", за да промените името на групата. Натиснете бутона "Delete", за да изтриете групата.

  (Забележка: Ако има хора в групата, първо трябва да ги изтриете и след това самата   групата може да бъде изтрита.)

  (4)Тестване

  Щракнете върху името на групата вляво на прозореца, за да се оцвети в синьо, а след това кликнете върху "TEST" и бутона "increase” (увеличи), (както е показано по-долу), така ще може да добавите нови хора в съответната група.

  "TEST" информацията е показана по-долу. Следва да въведете име, пол, дата на раждане (като реда е: година - месец - ден), височина, тегло и друга необходима информация, и да щракнете върху бутона "Save".

  (Забележка: Полетата име, пол, дата на раждане, височина и тегло са задължителни, а другите полета се попълват по желание.)

   

  1. Управление на записите от тестовете

  Когато кликнете върху бутона Tested Record от лентата с инструменти се показва основната информация от направените тестове (виж картинката), като дата на теста,  час на провеждане на теста, име, години, пол и т.н.

   

  Стартиране на теста

  Изберете какво искате да се изследвате вляво, за да се маркира в синьо и след това кликнете върху бутон "Start TEST": Кликнете върху бутона Start TESTING”:

   

  (2) Анализационен процес

  Хванете с лявата или дясната ръка пръчицата, процеса изисква да бъдете спокойни, да не говорите и да дишате нормално:

  1. Анализите са готови

  Когато анализирането е завършено, кликнете върху бутона Save All”, за да запазите всичко.

   

  Получаване на анализа

  1. Когато анализът е готов, системата автоматично ще се върне към интерфейса за персонално управление, натиснете "detection recording" за откриване на записа. Изберете бутона "Get Report" (взимане на анализ), така ще можете автоматично да интерпретирате анализа и получените данни.

  1. Отляво на снимката се вижда списък с всички анализи, а от дясно данните от съответния анализ. Може да изберете от списъка анализът, който искате да видите като кликнете върху него. За да получите синтезирания анализ натиснете бутона “Returned (R)”, намиращ се в долу в дясно на Analysis Report card”.

   

  1. Анализът може да бъде показан на цял екран, да се принтира или да бъде запазен със следните бутони:

  1. Кликнете върху бутона Full page”, за да може изображението да се появи на цял екран, може да принтирате анализа като натиснете бутона Print” , или да го прегледате предварително като натиснете бутона “Preview”, както и да осъществите други операции със съответните бутони.

   

  1. Може да направите "сравнителен анализ", като изберете два записа и програмата ще ви покаже разликите, както е показано на снимката.

  Хедър и Футър

  (HEADER – горна част на прозореца, FOOTER – долна част на прозореца)

  За да изберете позициите на хедър и футър, може да изберете между три опции  Left” – ляво, Middle” – в средата и Right” – дясно. За да запазите промените натиснете ОК(О).

  Архивиране и възстановяване на данни

  Системата поддържа опция за архивиране и възстановяване на настоящата база данни в случай, че компютърът е имал проблеми или е бил заразен от вирус. Благодарение на което, може да се съхранява пълната база данни без възможност за загуба.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн