Качествена кола маска на перли Ro.ial – Натурална 800гр.

Изчерпан Качествена кола маска на перли Ro.ial – Натурална 800гр.

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001819
  • Код на продукта: Натурална 800гр.
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    19.60лв.
  • Без данък: 19.60лв.
*Всички цени са с ДДС!

ЦЕНИ НА ЕДРО


За да получите оферта с цени на едро, моля попълнете нашия формуляр и ние ще се свържем с Вас!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!


Качествена кола маска на перли Ro.ial – Натурална 800гр.

Епилацията с кола маска сега е още по-лесна и удобна. Новите опаковки кола маска на перли от реномирания италиански производител Ro.ial позволяват прецизно разпределяне на количеството продукт при процедура. По този начин се намалява времето за нагряване и се оптимизира употребата на цялото количество кола маска в опаковката, без излишно изразходване. 

Кола маска Ro.ial е специално разработена да осигури защита и щадящ допир за кожата, като в същото време е изключително ефикасна в премахването на нежеланото окосмяване. Резултатите са гладка и здрава кожа, на която ще може да се насладите за дълго. 

Кола маската е съставена на базата на висококачествени натурални смоли и восъци, благодарение на което риска от раздразнения и възпаления при този продукт, е значително намален. 

 

Натуралната кола маска е нежна и щадяща. Тя е изчистена от оцветители и аромати, за да се сведе до минимум риска от възпаления или алергии. Отличава се съд здрав захват. Подходяща е за нормален/твърд косъм.

 

Важно: 

*Използвайте само на чиста, здрава и невъзпалена или раздразнена кожа. При нанасяне върху кожата не трябва да има остатъци от мазни субстанции, кремове, олиа и др.

*Не използвайте веднага след къпане.

*Не прилагайте върху порязвания, рани, разширени вени или друг вид наранявания.

*Не прегрявайте. При нанасяне следете за температурата на кола маската. Тя не бива да бъде пареща или прекалено топла. Проверете температурата като нанесете малко количество от продукта върху кожата.

*Не изхвърляйте остатъци от кола маската в канала.

*Пазете далеч от достъпа на деца.

*Избягвайте контакт с очите.

*Използвайте само по предназначение.

 

Произведено в Италия

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha