Захарна кола маска Depilia - Sugar 500 гр.

Захарна кола маска Depilia - Sugar 500 гр.

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Захарна кола маска Depilia - Sugar 500 гр.

Захарната кола маска е позната като един от най-старите методи за ефикасно обезкосмяване. Нейната популярност се е запазила и до днес като расте непрестанно сред потребителите, които търсят щадящ метод за премахване на нежеланото окосмяване.

Захарната кола маска е сред предпочитаните методи за епилация, тъй като захарната паста е с натурален произход и предлага по-голяма съвместимост с кожата, което я прави добра алтернатива на восъчните продукти, към които съществуват алергични реакции.  Допирът й с кожата е неагресивен, щадящ, предпазващ от дразнене и в същото време осигурява добро прилепване, благодарение на което косъмчетата се отстраняват ефикасно, лесно и бързо.

За да бъде употребата на захарна кола маска лесно и удобно, от Depilia създадоха специална серия кола маска на базата на натурална захарна паста. Тя е подходяща за всеки тип кожа и е специално разработена да съхрани деликатния хидролипиден баланс на кожата.  Тази кола маска, обогатена с висококачествени активни съставки се отличава с подхранващи, хидратиращи и успокояващи свойства. Отстранява косъма от корена с лекота, оставяйки кожата гладка и мека.

 

Начин на употреба:

*Затоплете захарната кола маска посредством нагревател. Препоръчителна средна температура 40 С

*Нанесете кола маската върху желаната зона обратно посоката на растежа на косъма

*Издърпайте по посока растежа на косъма

*Измийте остатъците с вода

*Нанесете успокояващ и подхранващ продукт

 

Произведено в Италия

Захарна кола маска Depilia - Sugar 500 гр.


  • 22.00лв.
  • Код на продукта : Захарна кола маска Depilia - Sugar 500 гр.
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()