Измивна Колона NV78080

Изчерпан Измивна Колона NV78080

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 00485
  • Код на продукта: Измивна Колона NV78080
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 889.00лв.
  • 699.00лв.
  • Без данък: 699.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
87.42 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!


ИЗГОДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! Ако търсите евтин вариант за обзавеждане на вашия фризьорски салон или обновяване на вашето фризьорско оборудване, нашата оферта е чудесно решение! Предлагаме на вашето внимание преоценена измивна колона на невероятно изгодна цена!

Измивната колона е МОСТРА с ДЕФЕКТ на тапицерията. Дефектът представлява розово оцветяване на кожата отпред и отзад на облегалката.

 

ЗА ДА ПРЕЦЕНИТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ОБЕКТИВНО СЪСТОЯНИЕТО НА ПРОДУКТА И СЪОТВЕТНО ДА СЕ УБЕДИТЕ В КАЧЕСТВАТА МУ, ЗАПОВЯДАЙТЕ НА МЯСТО В НАШИЯ ШОУРУМ, НАМИРАЩ СЕ В ГР. СОФИЯ, УЛ. ЦАР САМУИЛ 74-76.


Професионална измивна колона, отличаваща се със стилен дизайн, съчетал в себе си модерни линии и функционалност. Този модел е перфектно решение за всеки салон. Актуалната  и в същото време непретенциозна  визия, го прави лесно съчетаем и чудесен за всеки интериор.

Измивната колона е оборудвана с дълбока керамична мивка. Специално разработена да осигури максимално удобство както за вас при работата ви, така и за вашите клиенти. Размерите на мивката позволяват свободно манервиране, дори при измиването на дълги коси.

Моделът е с удобна ергономична седалка, отличаваща се с красив и иновативен дизайн, позволяващ пълна релаксация по време на процедура. Тапицирана с качествена изкуствена кожа.

Базата на измивната колона е изработена от здраво фибростъкло - гаранция за качество и стабилност.

Включени душ и смесител.

Размери:
*Широчина: 66 см
*Дължина: 106 см
*Височина: 98 см

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha