Електрическо козметично легло - 6671С

Електрическо козметично легло - 6671С

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Електрическо козметично легло - 6671С

 

Електрическо козметично легло с изключително модерен и функционален дизайн. Моделът предлага редица екстри, които ще улеснят работата ви максимално, а уникалната форма на седалката ще осигури незабравим комфорт за вашите клиенти. В допълнение, стилната визия на модела би придала модерен и престижен вид на всеки козметичен салон.

Характеристики:

*Разделени стойки  за крака

*Отвор за лице

*Подлакътници

*Козметичното легло се отличава със  здрава, стабилна  и функционална конструкция. Основата е масивна и осигурява максимална издръжливост и сигурност при работа.

*Моделът е оборудван с 4 електромотора  и специален повдигащ механизъм, благодарение на които столът може да бъде настройван на различни височини. Облегалката и стойките  за крака също се регулират според нуждите  на клиента и процедурата. Всички настройки може да осъществявате чрез дистанционно управление.

*Седалката на леглото е с плътен пълнеж, осигуряващ  допълнителен комфорт, а тапицерията е качествена изкуствена кожа, която се почиства лесно и остава в перфектен вид за дълго.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Електрическо козметично легло - 6671С Електрическо козметично легло - 6671С Електрическо козметично легло - 6671С


  • 2860.00лв.
  • Код на продукта : Електрическо козметично легло - 6671С
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()