Меню
Количка

Електрическа пила за нокти, 2002

Електрическа пила за нокти, 2002
Електрическа пила за нокти, 2002
-44%
Електрическа пила за нокти, 2002
Електрическа пила за нокти, 2002
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Електрическа пила за нокти, 2002
Продуктов код: URED-224
Удобна електрическа пила за нокти. Моделът е лесен за употреба и практичен.С електрическата пила можете да оформите и полирате ноктите, както и да се избутат кожичките. Така ще придадете на ноктите си желаната форма бързо и лесно.Моделът разполага с различни накрайници за пилене и за полиране. Има опция за избиране посоката на въртене. Това прави п..
Цена в брой:
55.00лв
55.00
99.00лв
Без данък: 55.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Удобна електрическа пила за нокти. Моделът е лесен за употреба и практичен.
  С електрическата пила можете да оформите и полирате ноктите, както и да се избутат кожичките. Така ще придадете на ноктите си желаната форма бързо и лесно.
  Моделът разполага с различни накрайници за пилене и за полиране. Има опция за избиране посоката на въртене. Това прави пилата удобна както за десничари, така и за левичари. Уредът има опция и за избор скоростта на въртене, като настройката се извършва лесно чрез въртящ се бутон.
  * Функции за настройване посоката и скоростта на въртене.
  * Различни накрайници за пилене и полиране.
  * Мощност: 35W
  * Волтаж: 220V/50-60Hz

  Скорост на въртене:
  - минимална: 500 rpm
  - максимална: 20000 rpm

  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

  Техническо ръководство
  Електрическа пила за нокти 2002

  Уред за пилене на нокти
  Уредът е идеален инструмент за пилене на ноктите. Има две посоки на въртене на главата за пилене, правейки го подходящ и за десничари, и за левичари. Скоростта на въртене се настройва от 500 до 20000 rpm. Работи тихо и гладко. Има удобен накрайник с гъвкава връзка.

  Технически характеристики:
  Волтаж: 220V/50-60Hz
  Мощност: 35W


  Скорост на въртене:
  500 rpm минимална
  20000 rpm максимална

  В една опаковка се съдържат: основно устройство, накрайник с гъвкава връзка, поставка за накрайника.

  Как се използва:
  1. Включете накрайника в основното устройство.
  2. Махнете предпазителя на върха на накрайника, като го завъртите наляво. Поставете желаната глава за работа в накрайника и завъртете надясно, за да се затегне.
  3. Включете уреда в захранващата мрежа.
  4. Изберете посока на въртене и после настройте бутона за включване на “On”, за да започне работа.
  5. Изберете желаната скорост на въртене, като завъртите бутона за това.

  Предпазни мерки:
  1. Включвайте уреда в захранваща мрежа с подходящо напрежение.
  2. Започнете да го използвате, след като всички компоненти са правилно свързани.
  3. Ако забележите необичайни шумове или миризми, спрете уреда.
  4. Настройвайте скоростта плавно, не го правете рязко.
  5. Не докосвайте никоя въртяща се част, докато уредът работи.
  6. Когато сменяте посоката на въртене, първо спрете уреда.
  7. Не поставяйте дрехи или друго върху вентилационните отвори на основното устройство и го дръжте далече от прах.
  8. В случай, че кабелът е повреден, се обърнете към производителя или специалист, който да го поправи/замени.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн