Елегантен комплект за фризьорски салон

Елегантен комплект за фризьорски салон

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 

Елегантен комплект за фризьорски салон

Цена на доставката: 130лв.


Практично съчетание от качествена и удобна за работа измивна колона и фризьорски стол с луксозна визия и невероятно удобен дизайн.

 

Допълнителна информация за продуктите в пакета:

Стилна измивна колона М400-b

Професионална измивна колона с луксозен и изключително комфортен дизайн. Моделът се отличава със стилна и атрактивна двуцветна визия с елегантни овални линии.

Измивната колона е с невероятно удобна седалка с ергономичен ъгъл, която позволява тялото да заеме правилна позиция, така че всяка процедура да бъде максимално приятна. Пълнежът на седалката е плътен и създава усещане за незабравим комфорт. Към дизайна са добавени и практични подлакътници, на които клиентът може спокойно да облегне ръцете си.

Моделът е оборудван с дълбока керамична мивка с душ и смесител, която позволява лесно измиване дори на дълги и буйни коси.

Измивната колона е изработена от качествени материали. Тапицерията е от качествена изкуствена кожа, която е лесна за почистване. А мивката е от здрава керамика.


Произведено в Европа

 

 

Елегантен фризьорски стол за подстригване М401-b

Качествен фризьорски стол за подстригване. Стилен модел с невероятно комфортен дизайн с елегантни изчистени линии. Фризьорският стол предлага изключително удобство по време на процедура. Дизайнът на седалката е изработен да осигури ергономична позиция на тялото, така че всяка процедура да бъде максимално отпускаща и приятна. Добавени са и меки подлакътници за удобно облягане на ръцете.

Визията на фризьорския стол е модерна и красива. Решена в два модерни цвята, които ще внесат неповторим стил в интериора на всеки салон.

Моделът е изработен от качествени материали. Плътен пълнеж от дунапрен и качествена тапицерия от изкуствена кожа.

*Стабилна хромирана стойка

 

Произведено в Европа

Елегантен комплект за фризьорски салон Елегантен комплект за фризьорски салон Елегантен комплект за фризьорски салон Елегантен комплект за фризьорски салон Елегантен комплект за фризьорски салон Елегантен комплект за фризьорски салон Елегантен комплект за фризьорски салон


  • 1469.00лв.
  • 1389.00лв.

Възможни опции

  • Код на продукта : Елегантен комплект за фризьорски салон
  • Наличност : В наличност

Facebook Comments ()