Диамантено микродермабразио PAM600

Изчерпан Диамантено микродермабразио PAM600

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001042
  • Код на продукта: Диамантено микродермабразио PAM600
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

  • Цена в брой:
    800.00лв.
  • Без данък: 800.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
78.67 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Диамантено микродермабразио PAM600

Микродермабразиото е сред най-популярните процедури в областта на козметиката и грижата за кожата. Тя е нехирургична, неинвазивна и високо ефикасна. При нея кожата се почиства като се  ексфолират мъртвите клетки от повърхностният слой. Периодично кожата подменя своя повърхностен слой и ако мъртвите клетки не бъдат почистени при този процес, те се натрупват, запушват порите и пречат кожата на диша.  

 

Диамантеното микродермабразио е един от най-предпочитаните варианти на процедурата. При него се използва специален накрайник с диамантен връх.

Минавайки през повърхността на кожата диамантения връх ексфолира мъртвите клетки и замърсяванията като в същото време ги засмуква, оставяйки кожата идеално чиста, блестяща и гладка.

В резултат се стимулира и подпомага генерирането на повече нови клетки, повърхността на кожата се възобновява, а загрубелите участъци се омекотяват.

Процедурата спомага за изглаждане на фините бръчки, премахване на несъвършенства, подобряване на белези от акне и премахване на пигментни петна.

 

Представяме на вашето внимание Козметичен уред за диамантено микродермабразио PAM600. Професионален и качествен уред с удобен за употреба дизайн и стилна визия.

Към уредът получавате:

*9 броя диамантени глави

*2 броя накрайници, към които се монтират диамантените глави

*Маркуч за свързване на накрайника към уреда

 

Техническа информация:

*Волтаж: 220-240 V / 50-60 Hz 

*Мощност: 110 W

*Размери на уреда:  32 x 30 x 16 cm 

*Тегло с опаковка: 3 кг.

*Сила на засмукване: 65cm / H

 

 

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha