Меню
Количка

Диамантено микродермабразио MX-M2A

Диамантено микродермабразио MX-M2A
Диамантено микродермабразио MX-M2A
Диамантено микродермабразио MX-M2A
Диамантено микродермабразио MX-M2A
Диамантено микродермабразио MX-M2A
Диамантено микродермабразио MX-M2A
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Диамантено микродермабразио MX-M2A
Продуктов код: URED-MXM2a-1623
Повърхностният слой на кожата е подложен на непрестанното влияние на различен тип замърсявания от околната среда. Тяхното наслояване води до запушване на порите; пречи на кожата да диша и увеличава риска от влошаване на нейното здраве. От друга страна, естественият процес на обновяване на кожата, води до образуване на слой от мъртви клетки по нейна..
Цена в брой:
470.00лв
470.00
Без данък: 470.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Повърхностният слой на кожата е подложен на непрестанното влияние на различен тип замърсявания от околната среда. Тяхното наслояване води до запушване на порите; пречи на кожата да диша и увеличава риска от влошаване на нейното здраве. От друга страна, естественият процес на обновяване на кожата, води до образуване на слой от мъртви клетки по нейната повърхност. Ето защо е изключително важно, кожата да се ексфолира и почиства достатъчно честно. Съществуват редица методи за премахване на замърсяванията, но един от най-ефикасните в този аспект е Диамантеното Микродермабразио. При тази процедура се работи със специални накрайници с вакуум функция, свързани към филтър. На тях се поставят специални диамантени глави, с които се обработва кожата. Повърхността на диамантените глави е с фини абразивни елементи, които ефикасно „остъргват“ и най-упоритите замърсявания и премахват наслоените мъртви клетки. Отстранените частици се всмукват от накрайника. Така кожата остава идеално почистена и освежена.

  Процедурата може да се прилага при загрубявания на кожата, белези, несъвършенства, акне, за премахване на черни точки, за изглаждане на фини бръчки и др.

  Уредът е оборудван с комплект накрайници за третиране на различни зони от лицето или тялото.

  Произведено в Китай

  Диамантено Микродермабразио MX-M2А

   

  Микродермабразиото е ефикасен метод за почистване на кожата. При процедурата повърхностният слой на кожата се ексфолира, посредством диамантените глави, чието покритие отстранява наслоените замърсявания и мъртвите клетки. За разлика от други видове механичен пилинг, при диамантеното микродермабразио, рискът от раздразнения и наранявания на кожата е сведен до минимум. Диамантеното покритие  на обработващата глава осигурява стерилен и хипоалергенен допир към кожата. След третиране кожата остава мека, еластична и гладка.

  При редовна употреба, процедурата дава видими и трайни резултати, подобрявайки вида и здравето на кожата. Може да се прилага на лице, деколте и тяло. Резултатът е подмладен вид и мекота, дори в най-загрубелите участъци.

   

   


  Предимства на уреда:
  *Лесен и удобен за употреба
  *Оборудван с комплект от 9 диамантени глави с различен размер за третиране на различни зони от лицето и тялото, в това число и околоокчния контур. 
  -Избор на подходящ размер на диамантената глава:

   

   

  *Уредът се отличава с високо качество и дълъг живот. Диамантената повърност на обработващите глави ги прави здрави и осигурява дълъг период на употреба. 

  *Моделът предлага безопасност и сигурност при работа.

  При работа с уреда няма риск от попадане на чатици алуминиев оксид в кожата. 
  Процедурата  отнема сравнително кратко време, безболезнена е и не изисква съществен възстановителен период.

   

   

  Ефект и резултати:

  Ефикасно почистване на кожата  и омекотяване на повърхностният й слой. Порите са почистени, черните точки са премахнати, дишането на кожата е подобрено. Почистената кожа абсорбира и усвоява козметичните продукти много по-активно, благодарение на което редица кожни заболявания и несъвършенства могат да бъдат ефикасно третирани. Сред тях са:
  *Акне
  *Нарушения в пигментацията
  *Белези
  *Стрии
  *Фини бръчки

   

  Работа с уреда:

  *Свържете накрайника към уреда
  *Изберете подходящия размер диамантена глава и я монтирайте към накрайника

   

  !ВНИМАНИЕ!

  А)Ако при процедура силата на вакуума спадне, проверете филтъра и го сменете. Имайте предвид, че честотата на смяна на филтрите зависи от типа кожа и участъка, върху който се работи. Преди всяка нова процедура, филтърът трябва да се смени с нов. 
  Б)При избора на размер на диамантените глави, е препоръчително да се започне с по-големите размери, за да се премахне най-загрубелия слой от повърхността на кожата, след което да се премине към по-малките глави за по-фина обработка.
  *Когато настройвате силата на вакуума за процедура, съобразете се с особеностите на зоната, която ще обработвате. Например при участъците с по-тънка и фина кожа (Като околоочния контур), настройте интензитета на по-слаба (или най-слабата) степен. 
  *Преди да започнете работа, проверете силата на вакуума на ръката си. При работа върху лице, разделете мислено на 4 зони: ляво, дясно, горна част, долна част и започнете работа, следвайки инструкцийте от картинката по-долу. Внимавайте да не концентрирате работата на диамантената глава върху една точка за повече от 15 секунди. Това би могло да доведе да раздразнение и наранявания.

   

   

  *След процедура, почистете диамантените глави с вода и четка. Оставете ги да престоят в дезинфектант (със 75% алкохол) за 15 минути, след което ги подсушете. Дезифентирайте ги, posredstvom УВ стерилизатор.

   

  ВАЖНО!!!

  1.Уредът е за професионална употреба. Да бъде използван само от подготвени  лица.
  2.Да не се прилага при активни кожни проблеми
  3.Да не се прилага при разширени капиляри
  4.Уредът да не се управлява от хора с физически, сетивни или психологинчи увреждания и ограничения, които биха могли да повлияят работния процес. Да не се използва от хора без нужната професионална подготовка.
  5.Да се пази от деца.

   

  Мерки за безопасност:

  1.Не разглабяйте уреда и не опитвайте да го ремонтирате сами, в случай на неизправност. Всяка поправка на уреда трябва да се извършва в гаранционния сервиз. Използвайте апарата само по предназначение. 
  2.Не използвайте в близост до вода, с мокри ръце или в помещение с високи нива на влага. Не разливайте вода върху уреда.
  3.При някой от долуизброениете случаи, изключете уреда от захранването възможно най-бързо:
  -Ако върху уреда попадне вода
  -При наличието на съмнителна миризма, дим или ако уредът издава съмнителен/силен звук
  -При повреда на кабела
  -Ако уреда е претърпял падане и/или повреда.
  4.Пазете кабела на уреда, не поставяйте нищо върху него; съхранявайте и използвайте уреда на места, където няма опасност кабела да бъде настъпен.
  5.След употреба, изключвайте от захранването
  6.Внимавайте нищо да не попада в жака на уреда. Ако това се случи, не опитвайте да го отстраните сами. Обърнете се към специалист.
  7.Не поставяте уреда на нестабилни повърности. 

   

  Техническа информация:
  *Волтаж: 220-240V
  *Честота: 50Hz
  *Тегло: 7.2 кг
  *Размери: 46.5x36x30.5 см

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн