Диамантено Микродермабразио 3 в 1 - модел MX-M2b

Диамантено Микродермабразио 3 в 1 - модел MX-M2b

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 001622
  • Код на продукта: MX-M2b
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в петък.
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 1210.00лв.
  • 890.00лв.
  • Без данък: 890.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
118.98 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Диамантено Микродермабразио 3 в 1 - модел MX-M2b

 

Изгодно предложение за вашия бизнес. Спестете време и средства, като изберете комбиниран козметичен уред, съчетаващ три функции в един стилен и практичен дизайн

 

Модел MX-M2b предлага опция за прилагане на три процедури:

*Ултразвукова терапия – процедурите с ултразвук са ефикасни за подмладяване, почистване и тонизиране на кожата. Ултразвуковите вълни имат многоаспектно действие, благоприятстващо здравето на кожата в различни насоки. Вибрациите, които вълните предизвикват в подкожният слой оказват фин микромасаж, който активизира клетките и тъканта и стимулира клетъчната обмяна. Под влиянието на ултразвуковите вълни се повишава и пропускливостта на клетъчната мембрана, благодарение на което усвояването на козметичните продукти е много по-ефикасно. В допълнение, механичната вибрация на ултразвука генерира топлинна енергия, която стимулира кръвообращението и метаболизма и спомага за по-активния синтез на колаген. Ултразвуковият масаж е ефикасен и за намаляване обема на подкожните мазнини, както и за редуциране на целулитните натрупвания.

*Диамантено Микродермабразио - ефикасен метод за почистване на кожата. Посредством димантените глави повърхностният слой на кожата се ексфолира, като се отстраняват наслоените замърсявания и мъртви клетки. В резултат кожата е идеално почистена, мека и дишаща.

*Терапия с топъл студен чук – процедурите с топъл чук спомагат за отваряне на порите и омекотяване на кожата. Това дава възможност да бъдат достигнати дори дълбоките замърсявания при различни почистващи процедури, също така улеснява инфилтрирането на козметичните и лечебни разтвори. Топлинният ефект от процедурата действа стимулиращо за кръвообращението и метаболизма. Процедурите със студен чук имат успокояващо и охлаждащо действие. Спомагат за затваряне на порите, успокояват зачервяванията и раздразненията, тонизират и стягат кожата.

 

Произведено в Китай.

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha