Меню
Количка

Дарсонвал – D'arsonval PA7050

Дарсонвал – D'arsonval PA7050
Изчерпан
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Дарсонвал – D'arsonval PA7050
Продуктов код: 00903
Дарсонвал – D'arsonval PA7050 Дарсонвалът използва високочестотен, импулсен, променлив ток, който преминава през стъкления накрайник, за да достигне базалният слой на кожата. Повишавайки неговата активност, високата честота подобрява кожната структура; повишава естествената защита на кожата; стимулира здравето на клетките. Освен това има почистващо..
Цена в брой:
245.00лв
245.00
Без данък: 245.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Дарсонвал – D'arsonval PA7050

  Дарсонвалът използва високочестотен, импулсен, променлив ток, който преминава през стъкления накрайник, за да достигне базалният слой на кожата. Повишавайки неговата активност, високата честота подобрява кожната структура; повишава естествената защита на кожата; стимулира здравето на клетките.

  Освен това има почистващо, регенериращо и ревитализиращо действие. Контролира и намалява мастната секреция; почиства порите; повлиява положително лимфния дренаж; стимулира кръвообращението и метаболизма на кожата. Манипулацията оказва антибактериално и бактерицидно действие, благодарение образуването на озон.

  Уредът генерира ефект на масаж, който успокоява и освобождава от стреса.

   

  Действие:

  *Подобрява цялостното здраве на кожата

  *Регенерира и  ревитализира клетките

  *Тонизира  и освежава кожата

  *Почиства кожата в дълбочина

  *Забавя процеса на стареене

  *Стимулира  кръвообращението и метаболизма

  *Регулира мастната секреция

  *Спомага намаляването и премахването на акне и пъпки

  *Регенерира и подобрява повърхностния слой на кожата

  *Регулира PH стойностите

  *Ефикасно действие в борбата срещу косопада; стимулира растежа на косата

   

   

  Произведено в Китай.

  Инструкции за дарсонвал РА7050

   

  Електротерапия с дарсонвал

  Дарсонвала произвежда висока скорост на вибрациите посредством ток, като го превръща в топлинна енергия и по този начин убива бактериите. Тъй като вибрацията е  прекалено бърза, това няма да причини мускулно свиване, а ще повиши телесната стимулация.

  Функции:

  1. Ускорява кръвообръщението.
  2. Стимулира активността на жлезите.
  3. Помага на кожата за процесите на отделяне и абсорбация.
  4. Подпомага метаболизма.
  5. Убива бактерията.
  6. Произвежда топлинна енергия в кожната тъкан.
  7. Помага на козметичните кремове да проникнат дълбоко в кожата.

  Инструкции:

  Първо изберете подходящата стъклена приставка и я поставете в изхода на устройството, след това ги свържете. Приставките са:

  1. Приставка с форма на гъба – използва се за големите участъци на кожата като лицето, челото и шията.
  2. Приставката с форма на лъжичка – използва се за средните участъци на кожата като брадичката.
  3. Приставката с топче – използва се за малките участъци на кожата като носа.
  4. Правата приставка – използва се за непряка употреба.

  Директна употреба:

  1. Козметика хваща накрайника на дарсонвала (постарайте се да не докосвате стъклените приставки с ръце или метални предмети) и завъртете “H/Energy” бутона на минимум.
  2. След като сте завътели “H/Energy” бутона на минимум, включете дарсовала като натиснете копчето, под което пише “POWER”. След това докоснете участъка на кожата, който ще бъде третиран, със стъклената приставка. Бавно завъртете “H/Energy”  бутона по часовниковата стрелка, докато усетите лек ток. Ако лицето е покрито с крем или маска, преместете стъклената приставна по-нагоре от шията на лицето, бавно плъзнете уреда по брадичката, лицевите страни, бузите, носа и челото. С течение на лечението, трябва бавно да регулирате “H/Energy”  бутона до подходящата интензивност.
  3. Тъй като кожната тъкан произвежда топлинна енергия, може да бъде облекчена и успокоена чрез директната употреба на дарсонвала, докато той ефективно убива бактериите. Прилага се върху мазна кожа или кожа с акне.
  4. След процедурата бавно завъртете “H/Energy” бутона на минимум и натиснете “POWER” бутона, за да изключите уреда, после махнете стъклената приставка от лицето на клиента.

  Непряка употреба:

  Първо дайте на клиента да държи правата стъклена приставка и включете устойството като натиснете „POWER“ бутона, постепенно завъртете “H/Energy” бутона до желаната интензивност, след това козметика масажира третираната част на клиента. По време на цялата процедура, козметика не бива да докосва приставката. Козметика трябва да изключи устойството преди да вземе стъклената приставка от клиента. Непряката употреба ще засили и успокои кожата едновременно.

  Предупреждения:

  1. Стъклената приставка ще произвежда искри, когато е на по-малко от 1 инч разстояние от кожата, докато инструмента е включен. Моля намалете енергията от “H/Energy” бутона. Ако клиентът все още усеща искрене, може да покриете лицето му с тънка суха памучна кърпа, но в никакъв случай найлонова или синтетична.
  2. За предотвратяване на токов удар, козметикът трябва да избере минимум на интензитета преди да е докоснал лицето на клиента, и бавно да повишава интензитета.
  3. Преди да махнете стъклената приставка от кожата, трябва да намалите интензитета до минимум и да изключите устройството.
  4. Стъклените приставка трябва да се съхраняват сухи и чисти, и да се стерилизират преди и след употреба.

  Внимание:

  1. На клиентите не им е позволено да носят метални предмети като бижута. Ако носят такива, трябва да ги свалят преди процедура.
  2. На бременни жени не им е позволено да използват дарсонвал.
  3. Крем или маска, използвани при процедурите с дарсонвал, не бива да съдържат спирт. Ако се налага да използвате вода за грим със спирт, може да я използвате след процедурата.
  4. Не докосвайте очите с никоя от стъклените приставки.
  5. Забранено докосването на металния отвор на накрайника на дарсонвала, докато е все още пуснат.
  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн