Д'арсонвал нов модел марка RIDO

Изчерпан Д'арсонвал нов модел марка RIDO

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 0083
  • Код на продукта: Д'арсонвал нов модел марка RIDO
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 386.00лв.
  • 300.00лв.
  • Без данък: 300.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
37.96 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!


ПРОДУКТЪТ Е ПОСЛЕДНА БРОЙКА!

Изгодно предложение! Ако търсите евтино и практично решение за вашия козметичен салон, то тази оферта е чудесен избор. Предлагаме на вашето внимание преоценен козметичен уред – Професионален дарсонвал. Само сега, моделът е на нова намалена цена, тъй като е последна бройка.

 

Нов модел професионален апарат - Дарсонвал на "Rido"

Процедурата, която се осъществява с този уред се нарича Дарсонвализация. Тя е метод за лекуване на различни кожни проблеми. С негова помощ се ускорява метаболизма, засилва се кръвообращението и има антибактериален ефект.

В комплект с него се предлагат и различни накрайници, които се използват при провеждането на процедури върху различни участъци от тялото, включително и косата.

Въздействието върху кожата се осъществява чрез генерирането на високочестотен ток, който е подходящ и безопасен за прилагането му в процедурите.

Положителните ефекти са засилването на циркулацията на кръв и течности в подкожните пространства и подобряване на храненето на тъканите с кръв и кислород.

 

Уреда е с 1 година гаранция.Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha