Меню
Количка

Дарсонвал - RU-808

Дарсонвал - RU-808
Дарсонвал - RU-808
Дарсонвал - RU-808
Дарсонвал - RU-808
Дарсонвал - RU-808
Дарсонвал - RU-808
Дарсонвал - RU-808
Дарсонвал - RU-808
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
Дарсонвал - RU-808
Продуктов код: URED-RU808-1631
Дарсонвал - модел RU-808 Компактен козметичен уред Дарсонвал , отличаващ се с изчистен и лесен за употреба дизайн. Оборудван с накрайник + три стъклени електрода. Процедурите с Дарсонвал имат редица ползи за здравето на кожата. Успешното приложение на този тип терапия за лечение на различни кожни заболявания, нарежда Дарсонвалът сред основни..
Цена в брой:
199.00лв
199.00
Без данък: 199.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Дарсонвал - модел RU-808

  Компактен козметичен уред Дарсонвал , отличаващ се с изчистен и лесен за употреба дизайн. Оборудван с накрайник + три стъклени електрода.

  Процедурите с Дарсонвал имат редица ползи за здравето на кожата. Успешното приложение на този тип терапия за лечение на различни кожни заболявания, нарежда Дарсонвалът сред основните и задължителни козметични уреди. Дарсонвализацията в най-общ смисъл представлява третиране на кожата с променлив, импулсен, високочестотен ток. Ролята на проводник при процедурата играят различните по форма стъклени накрайници. Електрическият импулс, генериран от тях, прониква до базалният слой на кожата, където оказва активизиращо и стимулиращо действие. Подсилва тъканта и клетъчната мембрана, стимулира микроциркулацията на кръвта, ускорява обмяната на веществата, засилва естествените защитни и регенеративни функции на кожата. При процедурата се генерира озон, оказващ силно антибактериално действие, което нарежда дарсонвализацията сред най-подходящите средства за лечение на инфекции, раздразнения и заболявания на бактериална основа.

  *Балансира функцията на жлезите

  *Редуцира прекомерната мастна секреция

  *Дълбоко почистване, антибактериален ефект

  *Спомага дълбокото и ефикасно инфилтриране на козметични и лечебни разтвори

  *Ефикасно действие в борбата с признаците на застаряване на кожата

  Напрежение: 220 V ~ 50/60Hz

  Мощност: 100 W


  Произведено в Китай

  Дарсонвал – модел RU-808

   

  Действие:

  Процедурите с Дарсонвал са ефикасни при лечение на различни кожни заболявания и най-вече акне. В основата на този тип терапия стои действието на високочестотният електрически импулс. При контакт с кожата, той прониква в дълбоките й слоеве и геренерира топлинна енергия, която оказва редица благоприятния въздействия. Ускорява кръвообращението, успокоява нервните окончания, стимулира обмяната на веществата, спомага за освобождаването от токсините и замърсяванията. Освен всичко това, под влиянието на електрическият импулс и генерираната от него топлина, пропускливостта на кожата се увеличава, с което значително се повишава степентта на усвояемост на активните съставки в козметичните разтвори, използвани при процедура. Процедурата спомага да се редуцира излишния себум, оказва антибактериално действие и спомага за възстановяването на кожата.

   

  Употреба:

  1.Почистете кожата. Изберете накрайник, според зоната, която ще обработвате. Накрайник „гъба“ се използва за по-големи зони като чело, шия и тн.; накрайник „лъжичка“ е подходящ за средно големи зони; накрайник „сферичка“ се употребява за малки зони. Монтирайте стъкления проводник към накрайника.

  2.Свържете към захранването. Свържете накрайника към уреда.

  3.Преди да започнете манипулацията, проверете интензитета, като докоснете кожата със стъкления проводник. Ако интензитета е прекалено висок или нисък, настройте до необходимата степен. Винаги започвайте настройката на интензитета от ниско към високо, като увеличавате постепенно в съотвествие с поносимостта на кожата.

  5.Започнете манипулацията от челото, третирайте с кръгообразни движения и бавно преминавайте към останалата част на лицето. Средното времетраене на процедура трябва да е около 5 минути. Ако кожата е прекалено суха или чувствителна, редуцирайте интензитета и  времето за процедура. При мазна кожа се прилага по-висок интензитет, както и по-дълго време за процедура.

  6.След приключване на работа, изключете уреда, след което изключете от захранването.

   

   

  Методи на работа:

  *Директно третиране

  Директен масаж на кожата посредством стъкления електод. Съобразете интензитета с типа кожа. Третирайте с кръгообразни движения за около 5 минути (съобразете времето с типа кожа). Стъкленият електрод свети в синьо-лилаво, генерирайки електрически импулс и вибрация. Освободения при процеса озон унищожава бактериите, а топлинна енергия ускорява циркулацията на кръвта, активира клетките и тъканта, засилва обмяната на веществата и спомага за по-сктивния синтез на колаген.

  *Точково третиране

  Осъществява се с еднократни допирания на електрода до кожата.При този метод стъкленият електрод присветва при допир с кожата. Работи се за унищожаване на бактериите, успокояване на възпаления и лечение на акне. Средно времетраене на процедурата: около 30 мин (съобразете с типа на кожата и поносимостта й към импулса).

   

  ВАЖНО!

  *При работа по първия метод е важно кожата да бъде идеално почистена преди процедура, за да може електродът да се плъзга гладко и безпрепятствено.

  *Присветването на електрода при точково допиране може да стресне клиента, което да доведе до резки и неочаквани движения от негова страна. За да избегнете това е препоръчително да  го осведомите предварително как протича процедурата и как работи електрода.

   

  *Винаги настройвайте времето и интензитета при процедура съобразно поносимостта на клиента и типа/чувствителността на кожата му. При суха или чувствителна кожа, редуцирайте интензитета и  времето за процедура. При мазна кожа се прилага по-висок интензитет, както и по-дълго време за процедура.

  *Преди процедура всички бижута и аксесоари трябва да бъдат премахнати, особено ако са метални.

  *Подържайте накрайника и електродите чисти и дезинфетирани. Почиствайте и стерилизирайте електродите след всяка употреба.

  *Не докосвайте частта, където електрода е свързан с накрайника, когато уредът работи.

  *При третиране, избягвайте прекалена близост до окото.

   

  ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИ ПРЕКАЛЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА КОЖАТА; ПРИ НАЛИЧИЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕ НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ; ПРИ НАЛИЧИЕ НА КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!

  Уредът е с 1 година гаранция. Тя НЕ важи за аксесоарите и накрайниците.

  Гаранцията не важи в следните случаи:

  *Ако уредът е бил разглабян и/или поправян, променян, модифициран и тн.

  *Ато повредата е вследствие на неправилна подръжка

  *Ако повредата е вследствие на удар или изпускане.

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн