Меню
Количка

ДАРСОНВАЛ В-667

ДАРСОНВАЛ В-667
ДАРСОНВАЛ В-667
ДАРСОНВАЛ В-667
ДАРСОНВАЛ В-667
-18 % Изчерпан
ДАРСОНВАЛ В-667
ДАРСОНВАЛ В-667
ДАРСОНВАЛ В-667
ДАРСОНВАЛ В-667
Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.
ДАРСОНВАЛ В-667
Продуктов код: 00237
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!УРЕДЪТ КОЙТО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ТУК Е ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА! Това е ДАРСОНВАЛ предназначен за козметични салони. Предлага се оборудван с три накрайника.При нас ще намерите 5 различни модела на този уред в наличност.Предлагаме Дарсонвал и като част от козметични комбайни с 2в1, 3в1, 5в1, 10в1.    Дарсонвал  Дарсонвализацията  е ек..
Цена в брой:
194.00лв
194.00
238.00лв
Без данък: 194.00лв
Цена на изплащане за 6 месеца от: 0лв/м
  Купи

  Често задавани въпроси

  Цената за доставката се определя от теглото на продукта, който сте поръчали. При по-големите продукти стойността се смята според обема на пратката. В цената на доставката е включена и застраховка на поръчаната от вас стока.
  Плащането се осъществява чрез „Наложен платеж“ - в брой, когато вземете поръчката си от куриера. Също така може да заплатите и с банков превод. Единственото, което трябва да направите, е, когато правите поръчката си, в допълните полета да отбележите, че искате да заплатите по банков път. Нашите колеги ще се свържат с вас, за да уточните детайлите относно поръчката. След като получим паричния превод, ще ви изпратим продуктите до посочен от вас адрес.
  Може да направите поръчка чрез платформата в сайта като добавите избраните артикули в кошницата - натиснете бутона „Поръчай“. След това трябва да отидете във „Вашата количка“ и да натиснете бутона „Плащане“. Следващата стъпка е да попълните задължителните полета, които са маркирани със звездичка.Другият вариант да закупите избрани продукти е като се свържете с нас на посочените телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37. След като колегите приемат поръчката ви, може скоро да очаквате доставка.
  Да, разбира се. Продуктите, които предлагаме в сайта, може да видите и закупите на място. Адресът, на който се намира магазинът ни е: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.
  Артикулите, които предлагаме са с гаранция от 12 до 36 месеца от датата на закупуване. Гаранционното обслужване включва продукти, които имат фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, се заменят с нови. За да приемем гаранцията ви за валидна, трябва да ни предоставите гаранционната карта и касовата бележка. Когато връщате гаранционен продукт, разходите по транспортирането му се поемат от вас. Обратното изпращане на стоката е за наша сметка.
  Ако поръчката ви все още не е предадена на куриер (не сте получили e-mail или обаждане за потвърждение), може да откажете поръчката, като се свържете възможно най-скоро с нас на тези телефони: 02/920 70 20, +359 888 09 00 37.
  Да, предлагаме и сервиз на определени стоки и след изтичане на гаранционната карта. Единственото условие е да са закупени от нас. За повече подробности и цени на услугите – свържете се с нас!
  Да, разбира се. Може да върнете поръчка веднага след преглед или до 14 дни след датата на доставката. И в двата случая трябва да предадете продукта в същия вид, в който сте го получили – без следи от употреба и в оригиналната му опаковка. Разходите за връщането са за сметка на клиента. Също така може да ни го донесете лично на адрес: гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ №9.При връщане на продукт, чиито оригинална опаковка и търговски вид са нарушени, възстановяваме до 90% от реалната стойност.

  Ревюта

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

  УРЕДЪТ КОЙТО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ТУК Е ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА!

  Това е ДАРСОНВАЛ предназначен за козметични салони. Предлага се оборудван с три накрайника.
  При нас ще намерите 5 различни модела на този уред в наличност.
  Предлагаме Дарсонвал и като част от козметични комбайни с 2в1, 3в1, 5в1, 10в1. 

   

  Дарсонвал 

  Дарсонвализацията  е експозиция на променливи, импулсни, високочестотни токове и напрежения. 
  Този метод на електротерапия се прилага повече от век и носи името на френски физиолог Darsonval, който първи изучава това явление и предлага да се изпозва в медицината.
  Дарсонвала успешно се прилага в много области на медицината - в дерматологията и козметологията, както и лечение на заболявания на вътрешните органи, хирургия, урология, гинекология, неврология и д

  Най-често използваните дарсонвал устройства са за решаване на проблемите на кожата (акне, пъпки и т.н.), помага да се бори плешивост и други проблеми с косата, лечение на целулит и разширени вени.

  През последните години, благодарение на компактността им уредите дарсонвал могат лесно да бъдат използвани у дома, Дарсонвалните техники са станали по-подходящи и успешни и се използват при все повече и повече хора. 
   Провеждане на този вид козметични и медицински процедури не отнема много време, не изисква специално обучение или скъпи компоненти.

  При нас можете да намерите няколко различни модела Дарсонвал. Предлагаме ги като единични козметични уреди, така и в комбинирани уреди за козметика и козметични комбайни. Можете да прецените  кой модел е най-полезен за вас и да го изберете в категорията. Повечето от моделите Дарсонвал се предлагат с 4 накрайника за различни манипулации, но има и такива с 3 и 5 накрайника. 

  Полза от дарсонвала:

  Увеличава активността на жлезите Стимулира циркулацията на кръвта Антибактериално действие по време на употреба Ускорява метаболизма Спомага по-дълбоко проникване на продукти в кожата Внимание: клиентът не трябва да е в контакт с никакви метални предмети, трябва да се премахнат всички бижута от ръцете и пръстите. Забележка: дарсонвал не трябва да се използва при бременни клиенти, или при клиенти с пейсмейкър. Включете дарсонвала и превключете на подходящия интензитет  Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

  Висикочестотен козметичен уред – дарсонвал, модел B-667.

   

  Високотехнологичен козметичен уред със сензорно управление.

  Функции:

  • Уредът генерира ултравиолетова светлина. Тя може да се прилага на отделни участъци от кожата, за да я дезинфекцира и да ускори заздравяването на ранички и кожни раздразнения.
  • Генерира високочестотни токове и напрежение за прилагане на електротерапия.
  • Спомага премахването на петна, черни точки и акне.

   

  Спецификации:

  • Лесен и удобен за употреба, оборудван със съвременна микрокомпютърна технология.
  • Уредът има 10 нива на работа, които могат да бъдат лесно регулирани.

  Контролен панел:

   

  1. Бутон за намаляване времето на работа.
  2. Бутона за намаляване нивото/мощността.
  3. Бутон за включване/изключване.
  4. Бутон за увеличаване времето на работа.
  5. Бутон за увеличаване на нивото/мощността.
  6. Индикираща лампа, показваща готовност за работа.
  7. Индикираща лампа, показваща, че уредът работи.
  8. Дисплей за показване на времето.

   

  Инструкции:

  1 – Свържете уреда със захранващата мрежа.

  2 – Включете го. Ще чуете звук, подобен на „бийп“. На екрана за показване на времето (8) ще пише 30 минути, нивото на работа/мощност ще бъде 0. Индикиращата лампа за готовност (6) ще светне в червено. Уредът е готов за работа.

  3 – Натиснете бутона за включване ON/OFF (3), индикиращата лампа (6) ще светне в зелено, втората точка на дисплея (8) ще започне да мига. Уредът работи.

  4 – Настройте желаното ниво на мощност от 1 до 10, като използвате бутоните за увеличаване и намаляване на мощността – 5 и 2.

  5 – За да тествате интензитета, докоснете накрайника.

  6 – Честотата не бива да е твърде висока, за да предизвика нараняване, нито твърде ниска, така че процедурата да няма ефект.

  7 – С уредът могат да се премахват петна. За целта третирайте с накрайника конкретното петно. Ще видите как пигментацията намалява. Малките петна могат да се премахнат с 1 процедура, но за по-големите ще са нужни 2 – 3 процедури.

   

  Важно:

  1 – Ако козметикът използва ръкавици, той трябва първо да почисти и дезинфекцира ръцете си.

  2 – Накрайниците на уреда трябва да се почистват и дезинфекцират.

  3 – Почистете и дезинфекцирайте участъка от кожата, който ще третирате, преди да започнете процедурата.

  4 – Втрийте успокоителни/обезболяващи продукти в продължителност на 3 минути в зоната, която ще третирате и след това започнете процедурата.

  5 – Не задържайте накрайника върху едно и също място от кожата, за да избегнете образуването на белези или нараняване.

  6 – Преди да започнете процедурата трябва да премахнете всички метални предмети – бижута, часовници и т.н.

   

  Внимание:

  1 – Бъдете внимателни, когато местите уреда. Вдигнете и го поставете нежно. Не почуквайте върху него.

  2 – Докато премествате уреда, трябва да го държите в хоризонтално положение.

  3 – Не притискайте уреда и не поставяйте тежки предмети върху него.

  4 – Трябва да съобразите напрежението по веригата с това, което е обозначено на уреда.

  5 – Не използвайте уреда в баня или мокри помещения.

  6 - За да избегнете токов удар, когато има буря, изключете уреда първо от бутона и после извадете захранващия кабел.

  7 – Не наливайте вода в уреда и го пазете от намокряне. В противен случай уредът може да се повреди.

  8 – Ако няма да използвате уреда за продължително време, го изключете от захранването.

   

  Технически параметри:

  Волтаж: изписано е на уреда 50/60 Hz

  Максимална мощност: 25 W

  Размер на опаковката: 26,5/14/22,5

  Бърза доставка
  Със собствен разнос за София
  Стоки на изплащане
  С 0% лихва за определени стоки
  Гаранция & Качество
  Продукти с гаранция от 1 до 3г.
  Право на връщане
  15 дни за стоки поръчани онлайн