ВАПОЗОН - ПАРООЗОНАТОР - ЧЕРЕН

Изчерпан ВАПОЗОН - ПАРООЗОНАТОР - ЧЕРЕН

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
Код на продукта: 0084
  • Код на продукта: ВАПОЗОН - ПАРООЗОНАТОР - ЧЕРЕН
  • Наличност: Изчерпан
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 379.00лв.
  • 280.00лв.
  • Без данък: 280.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
37.27 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!


ПРОДУКТЪТ Е МОСТРА!

Изгодно предложение! Ако търсите евтино и практично решение за вашия козметичен салон, то тази оферта е чудесен избор. Предлагаме на вашето внимание преоценен козметичен уред – Професионален Пароозонатор. Само сега, моделът е на нова намалена цена, тъй като е последна мострена бройка.

 

ЗА ДА ПРЕЦЕНИТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ОБЕКТИВНО СЪСТОЯНИЕТО НА ПРОДУКТА И СЪОТВЕТНО ДА СЕ УБЕДИТЕ В КАЧЕСТВАТА МУ, ЗАПОВЯДАЙТЕ НА МЯСТО В НАШИЯ ШОУРУМ, НАМИРАЩ СЕ В ГР. СОФИЯ, УЛ. ЦАР САМУИЛ 74-76.

 

ВАПОЗОН - Пароозонатор за козметични процедури. 

Този уред се използва професионално в козметичните салони. Той отделя пара, която е съставена от йонизиран въздух, водна пара за ароматерапия и смес от атомен кислород и молекулен, озон и ултравиолетово излъчване. Целта на тази пара е да омекоти и овлажни кожата, като отвори нейните пори. След това почистването и хидратацията й е по-пълноценна и ефективна.
Озонирането се включва чрез отделен бутон и се осъществява чрез кварцова горелка, която е монтирана в уреда. Тя излъчва ултравиолетови лъчи, които са с антибактериален ефект.


Тегло на уреда – 7кг. Пароозонаторът се предлага в черен цвят.
Уреда е с 1 година гаранция.Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ 

Коментари (0)

Добави ревю

    
 

Captcha